Перегляд Повної Версії : Ford Focus 1.6 eprom пошкоджений, і вибув
Привіт всім,
я описую проблему:
Ford Focus 1.6 з ecu Bosch 0 281 011 263 і приладової 4m5T-10849
Акумулятор ? розряджений, то потрібні заміни батареї, відключити живлення і знову підключити все це в авто не...
Індикатор code на циферблаті завжди блимає...
Помилки в діагностиці є наступні
Ecu двигуна: даних eprom пошкоджених, тестування, несправності двигуна неповної
Приладів: несправність лінії can
PCM: Модуль не знайдений
Я побіг показання двигуном ecu і панелі приладів, і, здається, пошкоджений, так як на картині відсутній номер рами, і eprom не розпізнається, деякі програми.
Я спробував завантажити дамп flash ecu 0281011263 (хоча і з різним програмним забезпеченням) і'? зникла помилка пошкоджених даних eprom, але в рівній мірі не...
C'? можливість? відремонтувати два дампа і приведіть у рух машину без діагностики? потім, впливаючи вручну на спогади?
На жаль, автомобіль ? прийшов з іншої майстерні з ecu вже? справжність, тому навіть не впевнений, що ті ліжка були вихідні дані автомобіля...
Додаю повне читання ecu з BDM і пам'яті MCU приладів...
Якоїсь допомоги ? добре я приймаю, перш ніж відправити автомобіль Ford...
8597
перевищення швидкості
25-09-2014, 11:26
привіт мені і довелося щось подібне, але після десятків тестів, я пішов в майстерню, ford рік зробив їх перепрограмування, з допомогою грі та і все пройшло добре
Renegaded
25-09-2014, 13:06
Спробуйте scodificare екю
ім'я файлу e2prom може бути, не визнається, чому? потрібно читати безпосередньо з читання eprom, читання в bdm часто для e2prom не працює для scodifiche etc....
необхідно перевірити зварні шви внутрішні панелі приладів, ті, dell гребінь.
ви також діагностика на elettroguida і його сполукою(часто окислених) цієї машини, рамки-ecu-гідропідсилювач керма-abs мають одну і ту ж лінію can.
я бачив файли :панель приладів і e2prom ecu VIN відповідає n?кінцеві 55j01670 в flasch ecu мені не здається, зіпсована? не я в порівнянні з .or напевно.
motorsport
25-09-2014, 15:56
Згоден колега,якщо ви йдете в ford тебе перепрограмують всі obd з vcm!!
перевищення швидкості
25-09-2014, 15:59
не працює навіть scodifica частково я вже вдарилася головою хоче, щоб ми офіційний діагноз, то справедливо і правильно, що за ваші випробування
я біжу до випробування тільки на ecu, але робить діви e2p з wellon, очевидно, потребував кодування з VCM IDS або
на жаль, я не міг scodificare екю, так як кажуть, що не можна на автомобілі Ford
я перевірив дамп приладової панелі, і, здавалося, все ок...
я зробив, можливо, 20ina доказів на e2p ( я намагався виправити вручну) і тільки останнє редагування ? зникла помилка "даних eprom корумпованих"...але автомобіль все одно не далеко....
я намагався змінити дамп приладової панелі, але нічого...я теж багато проб і помилок в діагностиці, які залишалися і стаціонарні...
обмін приладів, навантаження в першому читанні щитка приладів і досі автомобіль не заводиться...але зникають помилки "can bus підключення і т. д. і т. п."...
не повірив, навіть я, але навіть карту ecu був зіпсований...додано мапу того ж ecu і автомобіль, нарешті ? футбольний...
вже був приклад, і я поставив щиток приладів оригінальний, але не ? футбольний новий
на практиці клієнт припаркував автомобіль під будівництво з одним з тих, антени для випромінювання мереж для мобільних пристроїв...і не ? pi? футбольний...
e2p корумпованою, карта пошкоджена, і приладів з ладу...
справжній ребус, на щастя, вирішена...
ви змінили картину, але передається файл?
для curiosit? перевірте зварні шви контактний гребінь.
кілька постів тому ти сказав, що завантажена карта з sw різних ecu,
? у curiosit? персонал чому? у випадку, якщо я був зробити, що у мене ті ж симптоми, що і probblema була картина....
у всякому разі в моєму районі c'? місце(бар)навпаки-в казарми ? 3 landrover протягом 2 років ви заблоковані,для? тих хто на черзі ? з ду на частоті радіо,вирішити з riprogrammazioni пультів управління landrover
Мені ? довелося однакові проблеми, на 2/3 секунди з'являлися км, то виходили з ліній на дисплей і ecu двигуна не говорилося нічого. Тоді я завантажив архів іншого ебу з однаковими характеристиками, але різних номерів. Екю, то він спілкувався з діагностики, Форд вже перебудовані ваші ключі, а автомобіль ? розподілена. Якщо хочете, що після півдня буде ripresento таким же проблема, на практиці там був роз'єм ( підключається до упп? головна ) окислюється під fusibiliera моторному відсіку. Вичистили добре роз'єм автомобіля не дав пі? проблеми. Сподіваюся, стане в нагоді мій досвід
у практиці були пошкоджені два дампа e2p ecu і MCU рамках
людина до мене написали ще в ecu, але, на щастя, не очищається від читання з комп'ютера...
flash і e2p ecu були пошкоджені, навіть дамп рамки
відновлений дамп картини " машина ? матч з іншого-циферблат, в той час як з його, навіть, відновлюючи дамп не частина
L' важливо ? що ви вирішили