Прагляд Поўнай Версіі : Ford Focus 1.6 eprom пашкоджаны, і выбывший
Прывітанне ўсім,
я апісваю праблему:
Ford Focus 1.6 з ecu Bosch 0 281 011 263 і прыборнай 4m5T-10849
Акумулятар ? разраджаны, то патрабаваліся замены батарэі, адключыць харчаванне і зноў падключыць усе гэта ў аўто не...
Індыкатар code на цыферблаце заўседы міргае...
Памылкі ў дыягностыцы з'яўляюцца наступныя
Ecu рухавіка: дадзеных eprom пашкоджаных, тэставанне, няспраўнасці рухавіка няпоўнай
Прыбораў: няспраўнасць лініі can
PCM: Плагін не знойдзены
Я пабег паказанні рухавіком ecu і панэлі прыбораў, і, здаецца, пашкоджаны, так як на карціне адсутнічае нумар рамы, і eprom не распазнаецца, і некаторыя праграмы.
Я паспрабаваў загрузіць дамп flash ecu 0281011263 (хоць і з розным праграмным забеспячэннем) і'? памылка знікла пашкоджаных дадзеных eprom, але ў роўнай ступені не...
C'? магчымасць? адрамантаваць два дампа і прывядзіце ў рух машыну без дыягностыкі? затым, уздзейнічаючы ўручную на ўспаміны?
На жаль, аўтамабіль ? прыйшоў з іншай майстэрні з ecu ўжо? сапраўднасць, таму нават не ўпэўнены, што тыя ложкі былі зыходныя дадзеныя аўтамабіля...
Прыкладаю поўнае чытанне ecu з BDM і памяці MCU прыбораў...
Якой-небудзь дапамогі ? добра я прымаю, перш чым адправіць аўтамабіль Ford...
8597
перавышэнне хуткасці
25-09-2014, 11:26
прывітанне мне і давялося што-то падобнае, але пасля дзесяткаў тэстаў, я пайшоў у майстэрню, ford год зрабіў іх перапраграмавання, з дапамогай врі і і ўсе прайшло добра
Renegaded
25-09-2014, 13:06
Паспрабуйце scodificare экю
імя файла e2prom можа быць, не прызнаецца, чаму? трэба чытаць непасрэдна з чытання eprom, чытанне ў bdm часта для e2prom не працуе для scodifiche etc....
неабходна праверыць зварныя швы ўнутраныя панэлі прыбораў, тыя, dell грэбень.
вы таксама дыягностыка на elettroguida і яго злучэннем(часта акісленай) гэтай машыны, рамкі-ecu-гідраўзмацняльнік руля-abs маюць адну і тую ж лінію can.
я бачыў файлы :панэль прыбораў і e2prom ecu VIN адпавядае n?канчатковыя 55j01670 у flasch ecu мне не здаецца, сапсаваны? не я па параўнанні з .or, напэўна.
motorsport
25-09-2014, 15:56
Згодны калега,калі вы ідзяце ў ford цябе перепрограммируют ўсе obd з vcm!!
перавышэнне хуткасці
25-09-2014, 15:59
не працуе нават scodifica часткова я ўжо стукнулася галавой хоча, каб мы афіцыйны дыягназ, то справядліва і правільна, што за вашыя выпрабаванні
я бягу да выпрабаванні толькі на ecu, але робіць панны e2p з wellon, відавочна, меў патрэбу кадавання з VCM IDS або
на жаль, я не мог scodificare экю, так як кажуць, што нельга на аўтамабілі Ford
я праверыў дамп прыборнай панэлі, і, здавалася, усе ок...
я зрабіў, магчыма, 20ina доказаў на e2p ( я спрабаваў выправіць ўручную) і толькі апошняе змяненне ? знікла памылка "дадзеных eprom карумпаваных"...але аўтамабіль усе роўна не далека....
я спрабаваў змяніць дамп прыборнай панэлі, але нічога...я таксама шмат спроб і памылак у дыягностыцы, якія заставаліся і стацыянарныя...
абмен прыбораў, нагрузка ў першым чытанні шчытка прыбораў і да гэтага часу аўтамабіль не заводзіцца...але знікаюць памылкі "can bus падключэнне і г.д. і да т.п."...
не паверыў, нават я, але нават карту ecu быў сапсаваны...загружана карту таго ж ecu, і аўтамабіль, нарэшце ? футбольны...
ужо быў прыклад, і я паставіў шчыток прыбораў арыгінальны, але не ? футбольны новы
на практыцы кліент прыпаркаваў аўтамабіль пад будаўніцтва з адным з тых, антэны для выпраменьвання сетак для мабільных прылад...і не ? pi? футбольны...
e2p карумпаванай, карта пашкоджаная, і прыбораў са строю...
сапраўдны рэбус, на шчасце, вырашана...
вы змянілі карціну, але перадаецца файл?
для curiosit? калі ласка, праверце зварныя швы кантактны грэбень.
некалькі пастоў таму ты сказаў, што загружана карта з sw розных ecu,
? у curiosit? персанал чаму? у выпадку, калі я быў зрабіць, што ў мяне тыя ж сімптомы, і probblema была карціна....
ва ўсякім выпадку, у маім раене c'? месца(бар)насупраць-у казармы ? 3 landrover ў працягу 2 гадоў вы заблакаваныя,для? тых хто на чарзе ? з ду на радые частаце,вырашыць з riprogrammazioni пультаў кіравання landrover
Мне ? давялося аднолькавыя праблемы, на 2/3 секунды з'яўляліся км, то выходзілі з ліній на дысплей і ecu рухавіка не гаварылася нічога. Тады я загрузіў архіў іншага эбу з аднолькавымі характарыстыкамі, але розных нумароў. Экю, то ен меў зносіны з дыягностыкі, у Форд ўжо перабудаваныя вашы ключы, а аўтамабіль ? размеркаваная. Калі хочаце, што пасля паўдня будзе ripresento такім жа праблема, на практыцы там быў раз'ем ( падключаецца да упп? галоўная ) акісляецца пад fusibiliera маторным адсеку. Вычысьцілі добра раз'ем аўтамабіля не даў пі? праблемы. Спадзяюся, мой вопыт спатрэбіцца
у практыцы былі пашкоджаныя два дампа e2p ecu і MCU рамках
чалавек да мяне напісалі яшчэ ў ecu, але, да шчасця, не ачышчаецца ад чытання з кампутара...
flash і e2p ecu былі пашкоджаныя, нават дамп рамкі
адноўлены дамп карціны " машына ? матч з другога-цыферблат, у той час як з яго, нават, аднаўляючы дамп не частка
L' важна ? што вы вырашылі