КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ford Focus 1.6 eprom пашкоджаны, і выбывший

Rebound
24-09-2014, 20:31
Прывітанне ўсім,
я апісваю праблему:
Ford Focus 1.6 з ecu Bosch 0 281 011 263 і прыборнай 4m5T-10849
Акумулятар ? разраджаны, то патрабаваліся замены батарэі, адключыць харчаванне і зноў падключыць усе гэта ў аўто не...
Індыкатар code на цыферблаце заўседы міргае...
Памылкі ў дыягностыцы з'яўляюцца наступныя
Ecu рухавіка: дадзеных eprom пашкоджаных, тэставанне, няспраўнасці рухавіка няпоўнай
Прыбораў: няспраўнасць лініі can
PCM: Плагін не знойдзены

Я пабег паказанні рухавіком ecu і панэлі прыбораў, і, здаецца, пашкоджаны, так як на карціне адсутнічае нумар рамы, і eprom не распазнаецца, і некаторыя праграмы.
Я паспрабаваў загрузіць дамп flash ecu 0281011263 (хоць і з розным праграмным забеспячэннем) і'? памылка знікла пашкоджаных дадзеных eprom, але ў роўнай ступені не...
C'? магчымасць? адрамантаваць два дампа і прывядзіце ў рух машыну без дыягностыкі? затым, уздзейнічаючы ўручную на ўспаміны?
На жаль, аўтамабіль ? прыйшоў з іншай майстэрні з ecu ўжо? сапраўднасць, таму нават не ўпэўнены, што тыя ложкі былі зыходныя дадзеныя аўтамабіля...
Прыкладаю поўнае чытанне ecu з BDM і памяці MCU прыбораў...
Якой-небудзь дапамогі ? добра я прымаю, перш чым адправіць аўтамабіль Ford...
8597

перавышэнне хуткасці
25-09-2014, 11:26
прывітанне мне і давялося што-то падобнае, але пасля дзесяткаў тэстаў, я пайшоў у майстэрню, ford год зрабіў іх перапраграмавання, з дапамогай врі і і ўсе прайшло добра

Renegaded
25-09-2014, 13:06
Паспрабуйце scodificare экю

obd75
25-09-2014, 13:17
імя файла e2prom можа быць, не прызнаецца, чаму? трэба чытаць непасрэдна з чытання eprom, чытанне ў bdm часта для e2prom не працуе для scodifiche etc....

неабходна праверыць зварныя швы ўнутраныя панэлі прыбораў, тыя, dell грэбень.
вы таксама дыягностыка на elettroguida і яго злучэннем(часта акісленай) гэтай машыны, рамкі-ecu-гідраўзмацняльнік руля-abs маюць адну і тую ж лінію can.
я бачыў файлы :панэль прыбораў і e2prom ecu VIN адпавядае n?канчатковыя 55j01670 у flasch ecu мне не здаецца, сапсаваны? не я па параўнанні з .or, напэўна.

motorsport
25-09-2014, 15:56
Згодны калега,калі вы ідзяце ў ford цябе перепрограммируют ўсе obd з vcm!!

перавышэнне хуткасці
25-09-2014, 15:59
не працуе нават scodifica часткова я ўжо стукнулася галавой хоча, каб мы афіцыйны дыягназ, то справядліва і правільна, што за вашыя выпрабаванні

Rebound
25-09-2014, 17:18

я бягу да выпрабаванні толькі на ecu, але робіць панны e2p з wellon, відавочна, меў патрэбу кадавання з VCM IDS або
на жаль, я не мог scodificare экю, так як кажуць, што нельга на аўтамабілі Ford
я праверыў дамп прыборнай панэлі, і, здавалася, усе ок...
я зрабіў, магчыма, 20ina доказаў на e2p ( я спрабаваў выправіць ўручную) і толькі апошняе змяненне ? знікла памылка "дадзеных eprom карумпаваных"...але аўтамабіль усе роўна не далека....
я спрабаваў змяніць дамп прыборнай панэлі, але нічога...я таксама шмат спроб і памылак у дыягностыцы, якія заставаліся і стацыянарныя...
абмен прыбораў, нагрузка ў першым чытанні шчытка прыбораў і да гэтага часу аўтамабіль не заводзіцца...але знікаюць памылкі "can bus падключэнне і г.д. і да т.п."...
не паверыў, нават я, але нават карту ecu быў сапсаваны...загружана карту таго ж ecu, і аўтамабіль, нарэшце ? футбольны...
ужо быў прыклад, і я паставіў шчыток прыбораў арыгінальны, але не ? футбольны новы

на практыцы кліент прыпаркаваў аўтамабіль пад будаўніцтва з адным з тых, антэны для выпраменьвання сетак для мабільных прылад...і не ? pi? футбольны...
e2p карумпаванай, карта пашкоджаная, і прыбораў са строю...
сапраўдны рэбус, на шчасце, вырашана...

obd75
25-09-2014, 18:34
вы змянілі карціну, але перадаецца файл?
для curiosit? калі ласка, праверце зварныя швы кантактны грэбень.
некалькі пастоў таму ты сказаў, што загружана карта з sw розных ecu,
? у curiosit? персанал чаму? у выпадку, калі я быў зрабіць, што ў мяне тыя ж сімптомы, і probblema была карціна....

ва ўсякім выпадку, у маім раене c'? месца(бар)насупраць-у казармы ? 3 landrover ў працягу 2 гадоў вы заблакаваныя,для? тых хто на чарзе ? з ду на радые частаце,вырашыць з riprogrammazioni пультаў кіравання landrover

gcmotor
25-09-2014, 20:14
Мне ? давялося аднолькавыя праблемы, на 2/3 секунды з'яўляліся км, то выходзілі з ліній на дысплей і ecu рухавіка не гаварылася нічога. Тады я загрузіў архіў іншага эбу з аднолькавымі характарыстыкамі, але розных нумароў. Экю, то ен меў зносіны з дыягностыкі, у Форд ўжо перабудаваныя вашы ключы, а аўтамабіль ? размеркаваная. Калі хочаце, што пасля паўдня будзе ripresento такім жа праблема, на практыцы там быў раз'ем ( падключаецца да упп? галоўная ) акісляецца пад fusibiliera маторным адсеку. Вычысьцілі добра раз'ем аўтамабіля не даў пі? праблемы. Спадзяюся, мой вопыт спатрэбіцца

Rebound
26-09-2014, 14:04
у практыцы былі пашкоджаныя два дампа e2p ecu і MCU рамках
чалавек да мяне напісалі яшчэ ў ecu, але, да шчасця, не ачышчаецца ад чытання з кампутара...
flash і e2p ecu былі пашкоджаныя, нават дамп рамкі
адноўлены дамп карціны " машына ? матч з другога-цыферблат, у той час як з яго, нават, аднаўляючы дамп не частка

gcmotor
28-09-2014, 12:54
L' важна ? што вы вырашылі