Перегляд Повної Версії : fap off qashqai 1.5 cdi
привіт, хлопці, я намагався видалити fap від екю в цей автомобіль, але автомобіль, через деякий час, що ходить близько 10 хвилин починає білий дим см був рідкий, але я помітив, що автомобіль і є inniettore на fap ви можете допомогти мені, якщо замість 2 файлів ?
тип ecu siemens sid 303
10143404AA
8511
пристрасть двигунів
21-09-2014, 23:27
Привіт, покладених на службу у файли форуму....
привіт пристрасті був також спосіб для вас, щоб зрозуміти я ? хто може знадобитися в майбутньому, і ви вірите, що я не знаю, зробити см х просити допомоги, і як побачити обговорення protete
matteo23
22-09-2014, 09:19
Безумовно, не були вилучені пост ін'єкцій.., Покладених на кого-то, що пу? отримати роботу, в іншому випадку ви не можете "cavarne" ноги..
ну і даремно-від Матвія видалити fap на ебу siemens ? безодня, і лише небагатьом вдається це зробити, і я не думаю, що вас ніхто не буде робити це безкоштовно, враховуючи, що роботи дуже складні, а ризики, дійсно, об'єднати двигун...в іншому випадку є програми, які роблять роботу, але вони коштують багато грошей, і я не кажу, програмного забезпечення, які стоять 10 євро...
пристрасть двигунів
22-09-2014, 12:23
пристрасть спасибі, завжди ваш корисність? тепер я бачу, якщо там я можу просить про допомогу у службу