Перегляд Повної Версії : Думку карта Fiesta 1.4 TDCI
Привіт всім, я читав Півень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. Враховуючи, що перший був Siemens, який я бачив, я заглянув на форум, щоб знайти яку-небудь інформацію. На жаль, є багато дискусій з приводу цих Siemens, хоча і в дещо обговорень, які я знайшов корисні поради та адреси карта характеристики, які, я сподіваюся, що інтерпретується добре. Сподіваюся, на ваш погляд, враховуючи, що багато речей ecu мені не зрозумілі.
Оригінал тут:
https://www.professionalchiptuning.net/fiesta-vt200-post100713.html#post100713
Змінено:
8506
привіт, як карти siemens не так легко інтерпретувати, але " побачивши зроблені деякі я можу вам сказати, що в цілому не так ? погано, але не вистачає 2-х основних карт і пов'язаних з ними,типу rail дизельного палива і, відповідно, служити адрес 65164 і 4E25A після чого ви прикріплені
привіт, як карти siemens не так легко інтерпретувати, але " побачивши зроблені деякі я можу вам сказати, що в цілому не так ? погано, але не вистачає 2-х основних карт і пов'язаних з ними,типу rail дизельного палива і, відповідно, служити адрес 65164 і 4E25A після чого ви прикріплені
Привіт mafani, я побачила тільки зараз повідомлення. Перший адресу, яку дав ти мені не повинні бути час вприскування? Я б їх зміни, але я не можу зрозуміти, як перетворити значення, крім того, здається, майже представлена на немає, так як я значення pi? вгорі ЛІВОРУЧ, а не ПРАВОРУЧ
Для rail у мене було більше? або менше, та ж проблема, піку, максимальне значення 49152, навіть тут я не зміг знайти значення перетворення для визначення необхідного тиску.
francescosparco
21-09-2014, 12:50
здравствуйте, я не можу бачити вашу карту, так як не sn прибутку ще 80 повідомлень.. а я, я зробив кілька і вони йдуть бомба.. якщо хочеш, поставив мод, а є глянути
здравствуйте, я не можу бачити вашу карту, так як не sn прибутку ще 80 повідомлень.. а я, я зробив кілька і вони йдуть бомба.. якщо хочеш, поставив мод, а є глянути
Не ? потрібно, але спасибі вам в будь-якому випадку, я волію, щоб вирішити мої сумніви про двох картах, про які я говорив раніше. Я не можу зрозуміти\знайти коефіцієнт перетворення значень rail. Може бути, знаючи максимальний тиск в rail цю машину, я міг би потрапити туди, але я не знайшов новини методи, навіть не на що. У вас є інформація про мене?
тоді коефіцієнти перерахунку для тебе це не повинно вплинути на вас, ви повинні дивитися на цифри не фактори перетворення...потім мапу rail слід розділити на 4 частини, але це ? мови для найдосвідченіших...а то не вистачає так багато речей, які ви не змінено...це мої карти...мова rail ? мови дуже широкий:
1 - якість насоса
2 - машина нова(нові деталі), машину треба і згадувати(компоненти кидали)
3 - на яку продуктивність ви хочете від вашого автомобіля
я бачив, як люди битися головою для rail, коли рішення c ? завжди...
від збільшення макс 400 точок на найвищих, спробуйте, а потім ми.: cool:
ще одна порада починає працювати з winols, що ecm тому тільки потраплю :p
тоді коефіцієнти перерахунку для тебе це не повинно вплинути на вас, ви повинні дивитися на цифри не фактори перетворення...потім мапу rail слід розділити на 4 частини, але це ? мови для найдосвідченіших...а то не вистачає так багато речей, які ви не змінено...це мої карти...мова rail ? мови дуже широкий:
1 - якість насоса
Карту я вже? перевірена і добре йде, безумовно, не ? перебільшені, навіть з урахуванням 100 тис. км машини. Той факт, коефіцієнтів перерахунку, я був зацікавлений, щоб зрозуміти, що тиск, йдеться в джерелі і скільки я збираюся збільшити. На моїй EDC16C39 виражаються, без перетворення, тому я знаю, що якщо збільшення 50-50bar. Поріг 400, який ти вказав мені, я пу? також, буде добре, але я волію знати, що я збільшується. Зараз я збільшив rail приблизно від 200 до 450 очок, але для тесту, не знаючи точно, що я збільшення (тест зроблений, перш ніж я scrivessi). Оригінал 4000 оборотів, вартістю 49000 приблизно, що відповідає?
gianni1001
07-10-2014, 08:04
1 - якість насоса
Вибачте, якщо я втручання
Тому що тепер говорив могли б ви люб'язно заглиблюватися в карту rail розділити на 4 частини? ;)
Карту я вже? перевірена і добре йде, безумовно, не ? перебільшені, навіть з урахуванням 100 тис. км машини. Той факт, коефіцієнтів перерахунку, я був зацікавлений, щоб зрозуміти, що тиск, йдеться в джерелі і скільки я збираюся збільшити. На моїй EDC16C39 виражаються, без перетворення, тому я знаю, що якщо збільшення 50-50bar. Поріг 400, який ти вказав мені, я пу? також, буде добре, але я волію знати, що я збільшується. Зараз я збільшив rail приблизно від 200 до 450 очок, але для тесту, не знаючи точно, що я збільшення (тест зроблений, перш ніж я scrivessi). Оригінал 4000 оборотів, вартістю 49000 приблизно, що відповідає?
між тим, слід враховувати, що якщо з 50 очок не від 50 бар 50 бар розділіть все приймає вогонь машина вас від 0,05 0,08 0,1 бар :cool:
для коефіцієнта перетворення, мені здається, що x 0,061036:)
Привіт всім, я читав Півень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. .
Оригінал тут:
https://www.professionalchiptuning.net/fiesta-vt200-post100713.html#post100713
Змінено:
8506
я хотів би знати, info, якщо я можу. як у вас читати.., бд--
Вибачте, якщо я втручання
Тому що тепер говорив могли б ви люб'язно заглиблюватися в карту rail розділити на 4 частини? ;)
gianni1001
08-10-2014, 11:46
По-моєму, зображення можна розмістити без проблем
Принаймні, досі я бачив це зробити іншим, і я відправив я з гільдії і я не сказав нічого
я не бачу, що там за правила...
Не за реклами? немає, і ви не намагаєтеся нічого продати
По-моєму, зображення можна розмістити без проблем
Принаймні, досі я бачив це зробити іншим, і я відправив я з гільдії і я не сказав нічого
я не бачу, що там за правила...
Не за реклами? немає, і ви не намагаєтеся нічого продати
son d помітив, щоб розмістити кілька scren, вивчаючи, ви дізнаєтеся .
gianni1001
09-10-2014, 18:58
спасибі Ake85
ти був ясно і корисно і, звичайно, дуже поділитися своїми знаннями
Дякую