Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Fiesta 1.4 TDCI

GPoint
19-09-2014, 22:29
Прывітанне ўсім, я чытаў Певень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. Улічваючы, што першы быў Siemens, які я бачыў, я зазірнуў на форум, каб знайсці якую-небудзь інфармацыю. На жаль, есць шмат дыскусій з нагоды гэтых Siemens, хоць і ў некалькі абмеркаванняў, якія я знайшоў карысныя парады і адрасы карта характарыстыкі, якія, я спадзяюся, што інтэрпрэтуецца добра. Спадзяюся, на ваш погляд, улічваючы, што многія рэчы ecu мне не зразумелыя.

Арыгінал тут:

https://www.professionalchiptuning.net/fiesta-vt200-post100713.html#post100713

Зменены:

8506

mafani
20-09-2014, 18:20
прывітанне, як карты siemens не так легка інтэрпрэтаваць, але " убачыўшы зроблены некаторыя я магу вам сказаць, што ў цэлым не так ? дрэнна, але не хапае 2-х асноўных карт і звязаных з імі,тыпу rail дызельнага паліва і, адпаведна, служыць адрасоў 65164 і 4E25A пасля чаго вы прымацаваныя

GPoint
20-09-2014, 18:52
прывітанне, як карты siemens не так легка інтэрпрэтаваць, але " убачыўшы зроблены некаторыя я магу вам сказаць, што ў цэлым не так ? дрэнна, але не хапае 2-х асноўных карт і звязаных з імі,тыпу rail дызельнага паліва і, адпаведна, служыць адрасоў 65164 і 4E25A пасля чаго вы прымацаваныя

Прывітанне mafani, я ўбачыла толькі зараз паведамленне. Першы адрас, які ты мне даў не павінны быць час ўпырску? Я б іх змены, але я не магу зразумець, як пераўтварыць значэння, акрамя таго, здаецца, амаль прадстаўлена на няма, так як я значэнне pi? уверсе ЗЛЕВА, а ня СПРАВА

Для rail ў мяне было больш? або менш, тая ж праблема, піка, максімальнае значэнне 49152, нават тут я не змог знайсці значэнне пераўтварэнні для вызначэння патрабаванага ціску.

francescosparco
21-09-2014, 12:50
добры дзень, я не магу бачыць вашу карту, так як не sn прыбылі яшчэ 80 паведамленняў.. а я, я зрабіў некалькі, і яны ідуць бомба.. калі хочаш, паставіў мод, а есць зірнуць

GPoint
21-09-2014, 17:55
добры дзень, я не магу бачыць вашу карту, так як не sn прыбылі яшчэ 80 паведамленняў.. а я, я зрабіў некалькі, і яны ідуць бомба.. калі хочаш, паставіў мод, а есць зірнуць

Не ? трэба, але дзякуй вам у любым выпадку, я аддаю перавагу, каб вырашыць мае сумневы аб двух картах, аб якіх я гаварыў раней. Я не магу зразумець\знайсці каэфіцыент пераўтварэння значэнняў rail. Можа быць, ведаючы максімальнае ціск у rail гэтую машыну, я мог бы патрапіць туды, але я не знайшоў навіны метады, нават не на што. У вас есць інфармацыя аб мне?

ake85
06-10-2014, 14:44
тады каэфіцыенты пераліку для цябе гэта не павінна паўплываць на вас, вы павінны глядзець на лічбы не фактары пераўтварэнні...потым карту rail варта падзяліць на 4 часткі, але гэта ? прамовы для самых вопытных...а то не хапае так шмат рэчаў, якія вы не зменены...гэта мае карты...гаворка rail ? прамовы вельмі шырокі:
1 - якасць помпы
2 - машына новая(новыя дэталі), машыну трэба і згадваць тое(кампаненты кідалі)
3 - на якую прадукцыйнасць вы хочаце ад вашага аўтамабіля
я бачыў, як людзі біцца галавой для rail, калі рашэнне c ? заўседы...
ад павелічэнне макс 400 кропак на самых высокіх, паспрабуйце, а потым мы.: cool:

ake85
06-10-2014, 14:47
яшчэ адзін савет пачынае працаваць з winols, што ecm таму толькі патраплю :p

GPoint
06-10-2014, 23:47
тады каэфіцыенты пераліку для цябе гэта не павінна паўплываць на вас, вы павінны глядзець на лічбы не фактары пераўтварэнні...потым карту rail варта падзяліць на 4 часткі, але гэта ? прамовы для самых вопытных...а то не хапае так шмат рэчаў, якія вы не зменены...гэта мае карты...гаворка rail ? прамовы вельмі шырокі:
1 - якасць помпы
ад павелічэнне макс 400 кропак на самых высокіх, паспрабуйце, а потым мы.: cool:

Карту я ўжо? правераная і добра ідзе, безумоўна, не ? перабольшаныя, нават з улікам 100 тыс. км машыны. Той факт, каэфіцыентаў пераліку, я быў зацікаўлены, каб зразумець, што ціск, гаворыцца ў крыніцы і колькі я збіраюся павялічыць. На маей EDC16C39 выяўляюцца, без пераўтварэння, таму я ведаю, што калі павелічэнне 50-50bar. Парог 400, які ты паказаў мне, я пу? таксама, будзе добра, але я аддаю перавагу ведаць, што я павялічваецца. Цяпер я павялічыў rail прыкладна ад 200 да 450 ачкоў, але для тэсту, не ведаючы дакладна, што я павелічэнне (тэст зроблены, перш чым я scrivessi). Арыгінал 4000 абаротаў, коштам 49000 прыкладна, што адпавядае?

gianni1001
07-10-2014, 08:04
1 - якасць помпы
Выбачайце, калі я ўмяшання
Таму што цяпер казаў маглі б вы ласкава паглыбляцца ў карту rail падзяліць на 4 часткі? ;)

ake85
07-10-2014, 11:50
Карту я ўжо? правераная і добра ідзе, безумоўна, не ? перабольшаныя, нават з улікам 100 тыс. км машыны. Той факт, каэфіцыентаў пераліку, я быў зацікаўлены, каб зразумець, што ціск, гаворыцца ў крыніцы і колькі я збіраюся павялічыць. На маей EDC16C39 выяўляюцца, без пераўтварэння, таму я ведаю, што калі павелічэнне 50-50bar. Парог 400, які ты паказаў мне, я пу? таксама, будзе добра, але я аддаю перавагу ведаць, што я павялічваецца. Цяпер я павялічыў rail прыкладна ад 200 да 450 ачкоў, але для тэсту, не ведаючы дакладна, што я павелічэнне (тэст зроблены, перш чым я scrivessi). Арыгінал 4000 абаротаў, коштам 49000 прыкладна, што адпавядае?
між тым, варта ўлічваць, што калі з 50 ачкоў не ад 50 бар 50 бар падзяліце ўсе прымае агонь машына вас ад 0,05 0,08 0,1 бар :cool:
для каэфіцыента пераўтварэнні, мне здаецца, што x 0,061036:)

giama
07-10-2014, 12:47
Прывітанне ўсім, я чытаў Певень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. .

Арыгінал тут:

https://www.professionalchiptuning.net/fiesta-vt200-post100713.html#post100713

Зменены:

8506
я хацеў бы ведаць, info, калі тварыў я, як у вас чытаць.., бд--

ake85
08-10-2014, 10:32
Выбачайце, калі я ўмяшання
Таму што цяпер казаў маглі б вы ласкава паглыбляцца ў карту rail падзяліць на 4 часткі? ;)

gianni1001
08-10-2014, 11:46
Па-мойму, малюнак можна размясціць без праблем
Па крайняй меры, да гэтага часу я бачыў гэта зрабіць іншым, і я адправіў я з гільдыі і я не сказаў нічога
я не бачу, што там за правілы...
Не за рэкламы? няма, і вы не спрабуеце нічога прадаць

giama
08-10-2014, 16:04
Па-мойму, малюнак можна размясціць без праблем
Па крайняй меры, да гэтага часу я бачыў гэта зрабіць іншым, і я адправіў я з гільдыі і я не сказаў нічога
я не бачу, што там за правілы...
Не за рэкламы? няма, і вы не спрабуеце нічога прадаць

son d заўважыў, каб размясціць некалькі scren, вывучаючы, вы даведаецеся .

ake85
09-10-2014, 18:35
8670

gianni1001
09-10-2014, 18:58
дзякуй Ake85
ты быў ясна і карысна і, вядома, вельмі падзяліцца сваімі ведамі
Дзякуй

ake85
09-10-2014, 19:09