Перегляд Повної Версії : Контрольна лампа тиску масла горить після defap
Привіт всім я зробив defap на Fiat Sedici і проїхавши кілька кілометрів вона горить контрольна лампа тиску масла.
Не класична заміна олії мені каже клієнт, але це тиск.
Файли, їх я можу вставити тільки в цей вечір.
Хтось із вас ? щось подібне сталося на Шістнадцять???
Дякую
У Defap з чим ? було зроблено!??.. Не сталося... Але ви впевнені, що це не було вже? горить до Defap????
Раз немає користувач каже " ні " на lav ? було зроблено у віддаленому від колеги, я defappato файл за Раз, і букв, і там написано, що він думав.
Уявіть собі, якщо користувач говорить вам, що він це робив... в будь-якому разі я не довіряю разів....
Користувач, який зробив свою роботу ? механік fiat і використовував авто до роботи
на ці машини ви довіряєте ще ці sw?
На шістнадцяти євро-4, кажуть, добре працює ? один edc16c39
Поверніть його орі і подивитися, якщо проблема контрольна лампа тиску масла залишається.... Якщо не залишається ? файл, що не є добре
matteo23
18-09-2014, 17:01
Ну і даремно..! поверніть його Орі.. цілком може бути, що раз торкнувся районі, який не має нічого..!
Єдине, що, можливо, ми повинні були зробити відразу після defap..
Додаю файл vs думку. А я confrontatao файл з одного на інший шістнадцять, що він defappato інший користувач без проблем і файли ідентичні, і його без проблем працює шпигунів.
8498
matteo23
19-09-2014, 08:59
я заявляю, що я не дивився вашу карту..
Для?, від того, як це зробили ви (шпигун, не ? горить відразу після defap), мені здається, дуже малоймовірно, що це пов'язано з видалення dpf..
Tinturia
20-09-2014, 18:08
Той факт, що лампа не горить відразу, не ? вказує на те, що проблема не пов'язана defap. Проблеми, пов'язані з switch off можуть виникати і після км. Я рекомендую записати файл орі і подивитися, які коди помилок. Після виконання процедури заміни fap/dpf з допомогою діагностики і переписати defap (бажано перевірений)
cinqueturbo
20-09-2014, 21:52
Спробуйте змінити фільтр масла..
мені довелося з різними 1,3, які прийшли з інших церков з фільтрами конкуренції, що accendessero індикатор масла..
fabiovts88
02-10-2014, 15:36
питання після запису в файл dpf off і видаляється фізично, що я повинен робити? се процедура, або просто записати файл dpf off я повинен зробити це на alfa romeo 159 1.9 mtjet
я хотів міняти масло і фільтр, і тоді, якщо c? ще проблема перевірити інші речі.
Проблема вирішена шляхом заміни масла і скидання деградації, що не було зроблено.
matteo23
03-10-2014, 08:40
Уявляв собі, в іншому випадку індикатор, я думаю, буде включений відразу ж, як я вже говорив раніше..