Прагляд Поўнай Версіі : Кантрольная лямпа ціску масла гарыць пасля defap
Прывітанне ўсім я зрабіў defap на Fiat Sedici і праехаўшы некалькі км яна гарыць кантрольная лямпа ціску масла.
Не класічная замена алею кажа мне кліент, але гэта ціск.
Файлы, іх я магу ўставіць толькі ў гэты вечар.
Хто-небудзь з вас ? што-то падобнае здарылася на Шаснаццаць???
Дзякуй
У Defap з чым ? было зроблена!??.. Не здарылася... Але вы ўпэўненыя, што гэта не было ўжо? гарыць да Defap????
Раз няма карыстальнік кажа " не " на lav ? было зроблена ў аддаленым ад калегі, я defappato файл з Раз, і літар, і напісана там, ен думаў.
Уявіце сабе, калі карыстальнік кажа вам, што ен гэта рабіў... у любым выпадку я не давяраю раз....
Карыстальнік, які зрабіў сваю працу ? механік fiat і выкарыстаў аўто да працы
на гэтыя машыны вы давяраеце яшчэ гэтыя sw?
На шаснаццаці еўра-4, кажуць, добра працуе ? адзін edc16c39
Вярніце яго на врі і паглядзець, калі праблема кантрольная лямпа ціску алею застаецца.... Калі не застаецца ? файл, што не есць добра
matteo23
18-09-2014, 17:01
Ну і дарма..! вярніце яго на Врі.. цалкам можа быць, што раз закрануў раене, які не мае нічога..!
Адзінае, што, магчыма, мы павінны былі зрабіць адразу пасля defap..
Прыкладаю файл для vs меркаванне. А я confrontatao файл з іншага на іншай шаснаццаць, што ен defappato іншы карыстальнік без праблем і файлы ідэнтычныя, і яго без праблем працуе шпіенаў.
8498
matteo23
19-09-2014, 08:59
я заяўляю, што я не глядзеў вашу карту..
Для?, ад таго, як гэта зрабілі вы (шпіен, не ? гарыць адразу пасля defap), мне здаецца, вельмі малаверагодна, што гэта звязана з выдаленне dpf..
Tinturia
20-09-2014, 18:08
Той факт, што лямпа не гарыць адразу, не ? паказвае на тое, што праблема не звязаная defap. Праблемы, звязаныя з switch off могуць узнікаць і пасля км. Я рэкамендую запісаць файл на врі і паглядзець, якія коды памылак. Пасля выканання працэдуры замены fap/dpf з дапамогай дыягностыкі і перапісаць defap (пажадана правераны)
cinqueturbo
20-09-2014, 21:52
Паспрабуйце змяніць фільтр алею..
мне давялося з рознымі 1,3, якія прыйшлі з іншых цэркваў з фільтрамі канкурэнцыі, што accendessero індыкатар алею..
fabiovts88
02-10-2014, 15:36
пытанне пасля запісу ў файл dpf off і выдаляецца фізічна, што я павінен рабіць? ce працэдура, або проста запісаць файл dpf off я павінен зрабіць гэта на alfa romeo 159 1.9 mtjet
я хацеў мяняць алей і фільтр, і тады, калі c? яшчэ праблема праверыць іншыя рэчы.
Праблема вырашана шляхам замены масла і скіду дэградацыі, што не было зроблена.
matteo23
03-10-2014, 08:40
Уяўляў сабе, у адваротным выпадку індыкатар, я думаю, будзе ўключаны адразу ж, як я ўжо казаў раней..