Перегляд Повної Версії : fiat multipla 1.6 cng дефект датчика
michele30
18-09-2014, 13:39
Рага я хочу задати це питання, мені ? зміг знайти в цих машинах дефект лямбда-зонда ебу метану, щиро бачили, що машина проблем не тільки від його видалив, це я ? успіх, але знайти його в інших кілька.
Як може дати дефект на ecu метану, а не на той бензин?
Зонди в управлінні метану працюють з діапазон більш широкі, ніж бензин , так як ніколи не знайти помилок в ecu метан, а не в тому, що бензин?
Вам ? моя випадково?
michele30
19-09-2014, 13:57
Мені здається, це P1130 ви ? трапилося?
може бути ? p1133 або p1135, які з'являються, коли лямбда-зонд веде себе так, як якщо б він був забрудненим, або якщо є витоки в дренаж (отвори або болти лінзи) на ділянці між головкою циліндрів і датчик.
так що не ? обов'язково проблеми з датчиком.
у будь-якому випадку проблем не буде, ні краще, ні гірше в роботі двигуна. ламає, чому? спалахує контрольна лампа несправності.
Якщо я не помиляюся, то в P1130 показує як несправність лямбда-зонда, в результаті карбонізації до межі. Не може бути правдою, що зонд все ж несправний, а в тому, що йшов без часу, тільки у режимі? Газ досяг межі dell' autoadattativit?. У цьому випадку необхідно перевірити відсоток Autoadattativit?, якщо вона висока або ? до межі крім скидання помилка, потрібно також робити скидання тільки в' autoadattativit? і ходити принаймні кілька днів у режимі? Бензин
коли з-за цієї помилки краще поставити його нової і, ви не втратите багато часу,....
michele30
22-09-2014, 21:04
l autoadattativita, як ви кажете, Gbmotor не ? якщо ви коли-небудь екю, які ви autoadatta має те, що датчики зчитують, не датчики, які ви autoadattano, чи я помиляюся?
Ок, що зонд не в порядку , але чому? ця проблема йде тільки з спг, у тому числі помилки?
Як я вже говорив вище, зонд в метан не працюєте з діапазон вище? як можна прийняти l помилка тут, а не в системі бензин.
датчик працює завжди однаково. не знаю, якщо ви використовуєте бензин або метан.
якщо не помиляюся, автомобілі на метані відправляються на бензин і перемикають скоро метану. через кілька десятків секунд.
це означає, що система на бензин не пу? зробити у термін, щоб ставити діагнози зонд, чому? перемикається на метан.
щоб знати, якщо навіть на бензин від помилок, ви повинні працювати якийсь час, завжди на бензині (наприклад, споживати баку), а потім ставити діагноз.
Michele30 датчика в цілому не може? autoadattarsi але тільки в ? блок управління у pilotarlo і cio? адаптуватися у певних ситуаціях-аж до його меж. Поки не фіксує несправність, то порогу не можете опустити його. Всі автомобілі обладнано газовою установкою, мають подвійний блок управління з подвійною відображення
( ecu метатрон все інтегровано ), час вприскування, наприклад, в тому режимі? газу і бензину вони різні. Просто не відкалібрований правильно, що є проблеми зонд.. За цих причин іноді радять ходити автомобіль навіть на бензин, щоб потім полегшити скидання.
michele30
23-09-2014, 13:30
Чет я вже сказав, фігня, код помилки ? P0130 , оскільки сьогодні я зробив діагностику і також було кілька, я згадав, що в інших було в умовах машинобудівного заводу даного флюсу, не P1130, вибачте.
Що створює цей dtc?
P0130=Ланцюга лямбда-зонд 1 ряду циліндрів 1
це завжди помилка на лямбда зонд, пу? бути зонд постарів або проводка датчика, несправність (короткий масу або +12в), або запобіжник нагрівач датчика перерваний.
якщо детально, діагноз не говорить, що ви повинні перевірити всі ці елементи
michele30
23-09-2014, 21:08
я зрозумів, повинні бути змінені всі ці датчики, коли погіршуються.