КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fiat multipla 1.6 cng дэфект датчыка

michele30
18-09-2014, 13:39
Рага я хачу задаць гэтае пытанне, мне ? змог знайсці ў гэтых машынах дэфект лямбда-зонда эбу метану, шчыра бачылі, што машына праблем не ад яго толькі выдаліў, гэта я ? поспех, але знайсці яго ў некалькі іншых.
Як можа даць дэфект на ecu метану, а не на той бензін?
Зонды ў кіраванні метану працуюць з дыяпазон больш шырокія, чым бензін , так як ніколі не знайсці памылак у ecu метан, а не ў тым, што бензін?
Вам ? мая выпадкова?

gcmotor
18-09-2014, 23:45
Якія памылкі вы дакладна ??

michele30
19-09-2014, 13:57
Мне здаецца, гэта P1130 вы ? здарылася?

sergiot
19-09-2014, 15:07
можа быць ? p1133 або p1135, якія з'яўляюцца, калі лямбда-зонд вядзе сябе так, як калі б ен быў забруджаным, або калі есць уцечкі ў дрэнаж (адтуліны або балты лінзы) на ўчастку паміж галоўкай блока цыліндраў і датчык.
так што не ? абавязкова праблемы з датчыкам.
у любым выпадку праблем не будзе, ні лепш, ні горш у працы рухавіка. ламае, чаму? загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці.

gcmotor
19-09-2014, 15:25
Калі я не памыляюся, то ў P1130 паказвае як няспраўнасць лямбда-зонда, у выніку карбанізацыі да мяжы. Не можа быць праўдай, што зонд ўсе ж няспраўны, а ў тым, што ішоў без часу, толькі ў рэжыме? Газ дасягнуў мяжы dell' autoadattativit?. У гэтым выпадку неабходна праверыць працэнт Autoadattativit?, калі яно высокае або ? да мяжы акрамя скіду памылка, трэба таксама рабіць скід толькі ў' autoadattativit? і хадзіць па крайняй меры некалькі дзен у рэжыме? Бензін

ake85
20-09-2014, 10:22
калі з-за гэтай памылкі лепш паставіць яго новай і, вы не губляеце шмат часу....

michele30
22-09-2014, 21:04
l autoadattativita, як вы кажаце, Gbmotor не ? калі вы калі-небудзь экю, якія вы autoadatta мае тое, што счытваюць датчыкі, не датчыкі, якія вы autoadattano, ці я памыляюся?
Ок, што зонд не ў парадку , але чаму? гэтая праблема сыходзіць толькі з спг, у тым ліку памылкі?
Як я ўжо казаў вышэй, зонд у метан не працуеце з дыяпазон вышэй? як можна прыняць l памылка тут, а не ў сістэме бензін.

sergiot
22-09-2014, 21:26
датчык працуе заўседы такім жа чынам. не ведае, калі вы выкарыстоўваеце бензін або метан.

калі не памыляюся, аўтамабілі на кіданне адпраўляюцца на бензін і пераключаюць хутка metano. праз некалькі дзесяткаў секунд.
гэта азначае, што сістэма на бензін не пу? зрабіць у тэрмін, каб ставіць дыягназы зонд, чаму? перамыкаецца на метан.
каб ведаць, калі нават на бензін ад памылак, вы павінны працаваць якое-то час, заўседы на бензіне (напрыклад, спажываць баку), а потым ставіць дыягназ.

gcmotor
23-09-2014, 08:36
Michele30 датчыка ў цэлым не можа? autoadattarsi але толькі ў ? блок кіравання ў pilotarlo і cio? адаптавацца ў пэўных сітуацыях-аж да яго мяжы. Пакуль не фіксуе няспраўнасць, то парога не можаце апусціць яго. Усе аўтамабілі абсталяваны газавай устаноўкай, маюць двайны блок кіравання з двайны адлюстраванне
( ecu метатрон ўсе інтэгравана ), час ўпырску, напрыклад, у тым рэжыме? газу і бензіну яны розныя. Проста не адкалібраваць правільна, што есць праблемы зонд.. Па гэтых прычынах часам раяць хадзіць аўтамабіль нават на бензін, каб затым аблегчыць скід.

michele30
23-09-2014, 13:30
Цот я ўжо сказаў, фігня, код памылкі ? P0130 , паколькі сення я зрабіў дыягностыку і таксама было ў гэтым некалькі, я ўспомніў, што ў іншых было ва ўмовах машынабудаўнічага завода дадзенага флюсу, не P1130, прабачце.
Што стварае гэты dtc?

gcmotor
23-09-2014, 14:08
P0130=Ланцуга лямбда-зонд 1 шэрагу цыліндраў 1

sergiot
23-09-2014, 14:46
гэта заўседы памылка на лямбда зонд, пу? быць з-зонд састарыўся або праводка датчыка, няспраўнасць (кароткі на масу або +12в), або засцерагальнік награвальнік датчыка перапынены.
калі падрабязна, дыягназ не кажа, што вы павінны праверыць усе гэтыя элементы

michele30
23-09-2014, 21:08
я зразумеў, павінны быць змененыя ўсе гэтыя датчыкі, калі пагаршаюцца.