КПК

Прагляд Поўнай Версіі : думку карта peugeot 1.4 hdi 68cv 707-160

studio82
17-09-2014, 19:52
Першая Карта

прывітанне, як назва, я хацеў бы ведаць меркаванне аб маей першай карце

дзякуй усім за супрацоўніцтва!!

egs
17-09-2014, 20:23
Як ідзе машына..???? змены на турба і на ін'екцыі з'яўляюцца практычна бескарыснымі, на мой погляд, можна палепшыць многае іншае...

studio82
17-09-2014, 21:44
Як ідзе машына..???? змены на турба і на ін'екцыі з'яўляюцца практычна бескарыснымі, на мой погляд, можна палепшыць многае іншае...

Прывітанне і дзякуй за адказ, машына ідзе ледзь-ледзь лепш , што вы параіце.?

egs
19-09-2014, 09:25
Але што магу вам параіць, каб палепшыць карту, як на турбо, на ін'екцыі на пару, на рэйку, а затым паспрабуйце..... каб зрабіць гэта, вы павінны мець па крайняй меры базавыя веды, не ? што вы можаце павялічыць cos? як вы хочаце, і затым паспрабаваць машынай...

studio82
19-09-2014, 13:40
Scasami egs, калі я напісаў на форум і мне дапамагчы вам пачаць разумець што-то, на мой погляд, існуюць форумы для гэтага ...

egs
19-09-2014, 15:36
Я табе дала параду, зрабіце выпрабаванняў цяпер...

studio82
19-09-2014, 22:01
прывітанне эт я пасля вашага савета я зрабіў гэтыя крокам, што вы на гэта скажаце?

voglioimparare
19-09-2014, 22:17
прывітанне, так, на мой погляд спаліў счапленне ў кароткія тэрміны. у вас павялічваецца абмежавальнікі крутоўнага моманту занадта шмат і занадта хутка. вы не закранулі presisone rail, вы забыліся абмежавальнік ціску турба і не закрануў карту p turbo ў f temp.на ін'екцыі, каб пачаць я не даў бы больш? 100 pti і абмежавальнік крутоўнага моманту не больш? у 20x100. прывітанне

studio82
20-09-2014, 08:07
Дзякуй voglioimpararepiu позна месца ne месца іншага, з твайго савета..

ake85
20-09-2014, 10:16
Павелічэнне абмежавальнік крутоўнага моманту не будзе гарэць счапленне, але сані толькі...павышэнне ў пары вы кажаце яму, да рухавіку дасягнуць гэтай пары, і калі рухавік не атрымалася, нічога не адбываецца...калі муфта ? не адчуваеце, нічога са счапленнем трэба і згадваць тое сані, не толькі...абмежавальнік крутоўнага моманту варта павялічыць паступова, пачынаючы ад 1500 - 3000 абаротаў у хвіліну, потым 20 % потым 30% і яшчэ 20%, і вы ўбачыце, што машына sar? ...калі вы хочаце змяніць файл, глядзі, не заўседы тэхнічныя характарыстыкі гэтай машыны вы ніколі не будзеце памыляцца, то см. максімальны крутоўны момант, які можа? дасягненні і зрабі адлюстраванне заўседы лепш, чым іншыя

voglioimparare
20-09-2014, 19:33
Павелічэнне абмежавальнік крутоўнага моманту не будзе гарэць счапленне, але сані толькі...павышэнне ў пары вы кажаце яму, да рухавіку дасягнуць гэтай пары, і калі рухавік не атрымалася, нічога не адбываецца...калі муфта ? не адчуваеце, нічога са счапленнем трэба і згадваць тое сані, не толькі...абмежавальнік крутоўнага моманту варта павялічыць паступова, пачынаючы ад 1500 - 3000 абаротаў у хвіліну, потым 20 % потым 30% і яшчэ 20%, і вы ўбачыце, што машына sar? ...калі вы хочаце змяніць файл, глядзі, не заўседы тэхнічныя характарыстыкі гэтай машыны вы ніколі не будзеце памыляцца, то см. максімальны крутоўны момант, які можа? дасягненні і зрабі адлюстраванне заўседы лепш, чым іншыя

у вас супастаўленыя нешматлікія 1.4 hdi вы бачыце, таму што калі злоўжыванне з лім пара праслізгвае счапленне. тады, калі вашы карты робяць доўжыцца счаплення 6 месяцаў, і мая жыцце машыны, гэта і іншы размова. што глядзець тэхнічныя характарыстыкі машыны, што ідзеш, каб супаставіць не я, здараецца,.......

ake85
21-09-2014, 08:46
можа быць, вы не правільна прачыталі coso я напісаў павелічэння, як мой ? рост стандартны і нічога не адбываецца, іншыя, што 6 месяцаў не рабіць, і не робіць нічога...я памятаю, што ? абмежавальнік не павелічэнне прадукцыйнасці, то я магу нават 50 nw, але калі машына не можа прастаіць заўседы ў гэтай пары...тут мы не робім у спаборніцтве-хто ? pi? моцны тут мы толькі, каб дапамагчы людзям, якія, магчыма, ведаюць менш за нас...кожнае наступнае супастаўленне, як лічыць патрэбным, а затым, перайшоўшы ў 2d, вы ніколі не можаце sbagliarti... калі вы не зразумелі, знакаміты праспект лепш, так стаіць для тых, хто добра зразумеў, што я хацеў сказаць...

studio82
21-09-2014, 19:01
дзякуй ake85, вы не б'юцца ? правільна тое, вось ты сказаў, мы тут, каб вучыцца, сення я прысвяціў сябе перарабіць карту з некаторым крокам, на месца адразу для unconsulto з вамі!!
дзякуй яшчэ раз за дапамогу мне!!

ake85
21-09-2014, 20:57
прабачце studio, але я не магу чытаць файлы, але...савет, які я магу табе даць ? заўседы чытаць лічбы і разумець, што законы і прагляд карты у 2d, каб зразумець, што вы зрабілі...каб убачыць, калі ecm гаворыць няпраўду або кажа праўду? вывучае ўсе тэхнічныя характарыстыкі аўтамабіля, перайсці на ****** і напішыце, напрыклад, тэхнічнае апісанне ford fiesta 1.6 TDIC 90 CV, і вы будзеце чытаць у парах развівае 110 nw і чытайце аб, калі на ecm, аказваецца, тое ж значэнне...толькі так і зрабі карты заўседы лепш, чым іншыя, і паверце, толькі мала, і я кажу некалькі ўносяцца змены з палітыкай, ці, можа быць, толькі па чутках...