КПК

Прагляд Поўнай Версіі : chevrolet captiva 2.0 vcdi 150cv dpf off + карта

rego88
17-09-2014, 19:05
сення тэлефануе мне майстэрню ў маім горадзе, і я таму'.... мануэль ? прыехаў кліент з chevrolet captiva, які не ідзе.... рипы, паліць гарыць dell' няспраўнасці.... я іду all цэх, я бачу, вы гэты выдатны captiva з прымацаванымі на шкло жоўты знак, на ПРОДАЖ..... першае, што я падумаў,.... прымацаваныя.... як ? адчайна мы таксама вісеў знак прадаецца......
я кажу гэта, каб смяяцца з механікам, і я таму не жартуе, калі прадае па-сапраўднаму, таму што спажывае шмат, не ходзіць і паліць, як цягнік.....
але мне прыходзіць толькі думаць, што такі выгляд файл.....
але ў ноч ідзі спаць спакойнай????

сиско
17-09-2014, 23:47
прывітанне rego я бачыў, крычы, што ў вас апублікавана ў банку дадзеных (што і антара я маю на ўвазе), паколькі я, атрымаць я, і пі? або менш, чым файл ? як ваш (гэта значыць, пусты ў пачатку, з дадзеныя ў канец файла) я хацеў бы спытаць вас, калі гэта ты напісаў у бд заўседы з гала і калі ў вас узніклі якія-небудзь праблемы, дзякуй за адказ загадзя

rego88
18-09-2014, 13:59

сиско
18-09-2014, 14:17

"прывітанне", але тое, што я хацеў ведаць ? калі ў вас нават напісана з гала без праблем, улічваючы, што ў базе дадзеных іншы карыстальнік сказаў, што файл, які вы адправілі, у пачатку быў вакуум, і што вы маглі б заблакаваць эбу, то я таксама хацеў бы спытаць вас, калі вы выдалілі fap і калі будзе добра, чаму? з некалькіх даследаванняў, якія я зрабіў здаецца, што вядомыя праграмы клапоцяцца, што яны ўсе няўдачу ў 99%.
вялікі дзякуй за адказ

djole
good files