КПК

Перегляд Повної Версії : opel antara 2.0, 150 к.с., трансмісія edc 16c39

сиско
16-09-2014, 19:20
Привіт всім, хлопці, я хотів би знати, якщо цей файл ? оригінал або на карту, я не зміг зрозуміти з ecm (власник каже, що зробив мод для витрата палива), я прочитав її в послідовний з gallo 2, що з kess, читання ? було дуже швидко, ризик, переписати його від серійних?, я хотів би спробувати також видалити fap і egr, додаю файл + екран (screen) (id дані і op-com, дякую за допомогу

сиско
17-09-2014, 23:42
не з'? ніхто не хоче дати нам погляд?

ugoboss
18-09-2014, 07:23
ви мапу ? з поправками виступили майже всі фільтри на турбо і на інші речі.

сиско
18-09-2014, 11:33
спасибі іван у вас, у разі якщо орі що ви можете помістити в банк даних, cos? що я можу побачити зміни?

Вже
21-09-2014, 20:02
В базі даних форуму, я вставив оригінальний файл, ліжко в bdm... уважний я теж для цієї машини я читав файл, втратили близько 3 хвилин, щоб прочитати його, але це було неправильно

sportknight
21-09-2014, 20:28
я тільки що зробив,читав і писав з галло в послідовний!

сиско
21-09-2014, 22:30
В базі даних форуму, я вставив оригінальний файл, ліжко в bdm... уважний я теж для цієї машини я читав файл, втратили близько 3 хвилин, щоб прочитати його, але це було неправильно
я бачив файл, який ви відправили в bdm ясно ? повний, але скажіть мені, в цьому пості ви написали, що ви заблокували ecu від запису з файлу прочитати в послідовний? чи ви хотіли сказати, що ви можете заблокувати

сиско
21-09-2014, 22:33
я тільки що зробив,читав і писав з галло в послідовний!
привіт sportknight posteresti ваш файл золотими bancadati cos? що я можу побачити, якщо є відмінності від того, що я читав це сам.
заздалегідь спасибі

Вже
21-09-2014, 22:51
я бачив файл, який ви відправили в bdm ясно ? повний, але скажіть мені, в цьому пості ви написали, що ви заблокували ecu від запису з файлу прочитати в послідовний? чи ви хотіли сказати, що ви можете заблокувати

Ні Я ЗАБЛОКОВАНИЙ! ? я зробив читання в bdm, перш ніж писати. На жаль, не читав початку файлу

sportknight
22-09-2014, 01:12
крім того, на мій частина вихідного файлу ? порожній,ймовірно, у вас заблокована з іншої причини,батареї, як він?
на жаль, цей файл був вже? змінені, то не в мене, але я можу сказати вам, що risetto в файл, bdm, який я скачав в базі даних з файлу прочитати від мене ? порожній на початку!!

ртс
22-09-2014, 13:40
Хлопці, якщо вас цікавить, у мене теж орі є antara з коробкою передач aut але в послідовний, якщо ви хочете спробувати його місце

сиско
22-09-2014, 23:19
крім того, на мій частина вихідного файлу ? порожній,ймовірно, у вас заблокована з іншої причини,батареї, як він?
на жаль, цей файл був вже? змінені, то не в мене, але я можу сказати вам, що risetto в файл, bdm, який я скачав в базі даних з файлу прочитати від мене ? порожній на початку!!
навіть мій ? порожній на початку, в порівнянні з тим, що c'? у банк даних (але я думаю, що це нормально, між порівняння bdm-obd), але з інтернету я скачав багато інших файлів, ліжка, бд, і я, як і мій, і багато хто кажуть, що пише без проблем, як t?, для цього, що я Вже просив вказати

Вже
23-09-2014, 10:47
я бачу, якщо я можу відновити файл, який дав мені проблеми