Прагляд Поўнай Версіі : opel antara 2.0, 150 к.с., трансмісія edc 16c39
Прывітанне ўсім, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі гэты файл ? арыгінал або на карту, я не змог зразумець з ecm (уладальнік кажа, што зрабіў мод для расход паліва), я прачытаў яе ў паслядоўны з gallo 2, што з kess, чытання ? было вельмі хутка, рызыка, перапісаць яго ад серыйных?, я хацеў бы таксама паспрабаваць выдаліць fap і egr, прыкладаю файл + экран (screen) (id дадзеныя і op-com, дзякуй за дапамогу
не c'? ніхто не, што хоча даць нам погляд?
вы карту ? з папраўкамі выступілі амаль усе фільтры на турба і на іншыя рэчы.
дзякуй іван у вас, у выпадку, калі на врі што вы можаце змясціць у банк дадзеных, cos? што я магу ўбачыць змены?
У базе дадзеных форуму я ўставіў арыгінальны файл, ложак у bdm... ўважлівы, я таксама на гэты аўтамабіль я прачытаў файл, ў страціла каля 3 хвілін, каб прачытаць яго, але гэта было няправільна
sportknight
21-09-2014, 20:28
я толькі што зрабіў,чытаў і пісаў з гала ў паслядоўны!
У базе дадзеных форуму я ўставіў арыгінальны файл, ложак у bdm... ўважлівы, я таксама на гэты аўтамабіль я прачытаў файл, ў страціла каля 3 хвілін, каб прачытаць яго, але гэта было няправільна
я бачыў файл, які вы адправілі ў bdm ясна ? поўны, але скажыце мне, у гэтым пасце вы напісалі, што вы заблакавалі ecu ад запісу з файла прачытаць у паслядоўны? ці вы хацелі сказаць, што вы можаце заблакаваць
я толькі што зрабіў,чытаў і пісаў з гала ў паслядоўны!
прывітанне sportknight posteresti ваш файл залатымі bancadati cos? што я магу ўбачыць, калі есць адрозненні ад таго, што я чытаў гэта сам.
загадзя дзякуй
я бачыў файл, які вы адправілі ў bdm ясна ? поўны, але скажыце мне, у гэтым пасце вы напісалі, што вы заблакавалі ecu ад запісу з файла прачытаць у паслядоўны? ці вы хацелі сказаць, што вы можаце заблакаваць
Няма Я ЗАБЛАКАВАНЫ! ? я зрабіў чытанне ў bdm, перш чым пісаць. На жаль, не чытаў пачатку файла
sportknight
22-09-2014, 01:12
акрамя таго, на мой частку зыходнага файла ? пусты,верагодна, у вас заблакаваная па іншай прычыне,батарэі, як ен?
на жаль, гэты файл быў ужо? зменены, то не ў мяне, але я магу сказаць вам, што risetto ў файл, у bdm, які я запампаваў у базе дадзеных з файла прачытаць ад мяне ? пусты ў пачатку!!
Хлопцы, калі вас цікавіць, у мяне таксама крычы есць antara з скрынкай перадач aut але ў паслядоўны, калі вы хочаце паспрабаваць яго месца
акрамя таго, на мой частку зыходнага файла ? пусты,верагодна, у вас заблакаваная па іншай прычыне,батарэі, як ен?
на жаль, гэты файл быў ужо? зменены, то не ў мяне, але я магу сказаць вам, што risetto ў файл, у bdm, які я запампаваў у базе дадзеных з файла прачытаць ад мяне ? пусты ў пачатку!!
нават мой ? пусты ў пачатку, па параўнанні з тым, што c'? у банк дадзеных (але я думаю, што гэта нармальна, паміж параўнанне bdm-obd), але з інтэрнэту я запампаваў шмат іншых файлаў, ложкі, бд, і я, як і мой, і многія кажуць, што піша без праблем, як t?, для гэтага, што я Ўжо прасіў паказаць
я бачу, калі я магу аднавіць файл, які даў мне праблемы