Прагляд Поўнай Версіі : Памылка " будзільнік " / будзільнік kess v2
Добрай раніцы такім чынам, хто меў праблемы такога кшталту? Дазвольце мне растлумачыць. Сеньня атака на маю 500 abarth інструмент. Я спрабую зрабіць у can і ўсе ок, то я ў k-line, але мне выскоквае памылка " будзільнік " / будзільнік, парады?
rodcraft86
14-09-2014, 16:23
чаму? у k не кантактуе, выкарыстоўвае лінію can
У can няма праблем... Але ? нармальна, што ў k не ідзе?
rodcraft86
14-09-2014, 20:21
вядома, ? верагодна, што лінія k не правадной
baraldino
14-09-2014, 20:26
Вы ? нармальны
Што Ecu не адказвае на K-line толькі C-can
Ха!!!дзякуй baraldino вось чаму? вы пу? выбраць абодва спосабу чытання...? гэта прымушае мяне думаць аб тым, што... У boot з певень я, а таксама 2 варыянты... Я l я чытаў, у k-line так ці не ? правадной, як кажа, road, ці я не ведаю
Streetracer90
28-09-2014, 19:52
Хлопцы, у мяне тая ж праблема, памылка, званок - " будзільнік " з Ducato з эбу Marelli mj8f3. Потым я спрабаваў нават на гольф tsi 2010 med 17 і тут ен кажа, што не распазнае эбу і адправіць логі у службу падтрымкі. Мне прадалі kess пасылкі??
baraldino
28-09-2014, 20:26
У Mj8 мне здаецца, што вы можаце іх чытаць ад 2.04 у той
у адваротным выпадку толькі запіс
med 17, як правіла, робіць так, калі ен antituning, і вы не можаце атрымаць яго з бд
Streetracer90
28-09-2014, 20:35
Я 2.06 з fw 3.099
Я 2.06 з fw 3.099
З дапамогай гэтай прашыўкі вы знаходзіцеся ў памеры адной старой версіі kess V2.......
rodcraft86
29-09-2014, 00:48
хлопцы, вы спрабавалі выкарыстоўваць інтэрфейс tricore для чытання распиновка?
meccano85
13-10-2014, 22:52
я ўзяў 5 дзен таму....vers 2.06 зрабіў запіс з карціны, але я па памылцы МІКРА ПАМЫЛКА " будзільнік " / БУДЗІЛЬНІК......EDC17CP02.......я схаджу з розуму нават у пер'і v54 мне ен даў мне памылку boot
я ўзяў 5 дзен таму....vers 2.06 зрабіў запіс з карціны, але я па памылцы МІКРА ПАМЫЛКА " будзільнік " / БУДЗІЛЬНІК......EDC17CP02.......я схаджу з розуму нават у пер'і v54 мне ен даў мне памылку boot
калі нават певень працуе, се прыняць пад увагу, што могуць быць нейкія іншыя праблемы, вы праверылі, калі вы выкарыстоўваеце пратакол і схему падлучэння правільна, эбу ? працуе, спрабавалі ці вы сабраць яго.
meccano85
14-10-2014, 08:13
экю л я зноў у машыне і працуе. ....калі я з obd мне дадзеныя ecu з galletto. ....я купіў ktag мы спадзяемся, што магу з тым,......некалькі месяцаў таму я певень v53 з ключа, і я 2 факты гэтых ecu з v54 не ўмею і нават я тры fgtech але ўсе-роўна памылка загрузкі.....а kess, чытаючы вакол гавораць, што змены трэба зрабіць, каб добра працаваць частка tricore......
rodcraft86
14-10-2014, 18:38
змены, якія тычацца працы ў tricore, у першай версіі было супраціў, у апошняй версіі c'? яшчэ змяніць?
вазьмі модуль загрузчыка і чытайце файлы дапамогі для спасылкі.
будзем чытаць дзякуй ugo час 5 хвілін:)
rodcraft86
21-10-2014, 20:30
але вы выкарыстоўвалі модуль tricore, каб прачытаць?
я выкарыстаў кабель K4 лініі k-line час чытання 5 хвілін :)
rodcraft86
21-10-2014, 20:48
на фота, што ты выклаў я бачу кабель для tricore, k4 ? адрозніваецца
на самай справе на фота я паставіў vista падключэнне на сайце ? толькі для чытання boot потым я чытаў help(як сказаў іван), які так шмат і я вырашыў
rodcraft86
21-10-2014, 20:55
у " ок " ідэальны і зараз есць
парады заўседы робяць добра, але трэба вучыцца ;)
але на самай справе вы маеце рацыю, іван, рана ці позна мы прыбыцця заўседы...есць новыя інструменты, і ? нармальна, што не ведаю іх, і затым help, казіно...калі мы гаворым адпаведнасці, я магу быць дні, каб сказаць вам рэчы на гэтыя сродкі, трэба яшчэ вучыцца
matteo23
22-10-2014, 13:48
Але даведка, што ў вас, гэта ўсе незвязаныя паміж імі, або яны ўсе размешчаны ў адным кіраўніцтве (тыпу, што FGTech)..?
З павагай
я іх запампаваў з афіцыйнага сайта alien, а затым скапіяваць у тэчку help:)
matteo23
22-10-2014, 17:31
Ок, тады дзе вы можаце праглядзець іх у help, што ты паклаў, затым скапіяваць у тэчку..?
Іх паглядзець пры выбары тыпу эбу, што вы хочаце зрабіць у Загрузнік..??
rodcraft86
22-10-2014, 17:57
вы ў кіраўніцтва, я іх усе адноўленыя на мінулым тыдні, я павінен толькі праверыць
затым help вы яго атрымалі, толькі запампаваўшы версію official на сайце.. ?? растлумачце, ну я не зразумеў
файлы help, безумоўна, есць ва ўсіх версіях, якія вы купляеце клон, проста не абнаўляюцца ці як ? здарылася са мной на нямецкай мове.
Файлы help, які есць у версіях клон сапраўдныя на колькасць пратаколаў па гэтай версіі клона ? бескарысна мець help абноўлены сення, а калі ты палова? з пратаколаў ўзор.
frantik3
04-01-2015, 19:04
я згодны ў поўным аб'еме, што лепш мець арыгінальныя файлы з паказанняў віртуальных, якія служаць вельмі!!!!!
Якія належаць мець віртуальныя файлы, але што-то больш? важна ? мець пратакол адмыкнутая. Як, напрыклад, з сервера вы можаце спампаваць help, каб зрабіць новыя bmw f20 з k-tag, але з k-tag кітайцаў нават з 2.06 ў вас есць амаль усе размытыя. Гэта ? недахоп тых, хто працуе з клонамі.
Прабачце мае невуцтва, але для таго, каб спампаваць даведкі з сайта alien, проста зарэгіструйцеся, ці вы павінны мець па крайняй меры адзін іх інтэрфэйсам?
Я не ведаю, ці працуе ен яшчэ, але проста, што вы спампоўваеце версію 1.75 k люкс і без інструмента, падлучанага загружаць help, што вы хочаце.
ПРЫВІТАННЕ
У МЯНЕ ПРАБЛЕМЫ З KESS V2
Хто-небудзь ведае, чаму не мяне значна больш выбару лініі ( K-LINE, CAN )
ПРЫВІТАННЕ
У МЯНЕ ПРАБЛЕМЫ З KESS V2
Хто-небудзь ведае, чаму не мяне значна больш выбару лініі ( K-LINE, CAN )
гэта добрая практыка, каб прадставіцца, перш чым пытацца.
Прывітанне
Я ніколі не дарую гэта першы раз, калі я пішу гэта, я не ведаю сабе правільнае месца
Мяне завуць Вінчэнца Cuv
Гэта не было маім намерам прадставіцца так дрэнна мне вельмі ШКАДА
ПРАБАЧЦЕ МЯНЕ
вы павінны прадставіць у раздзел слайд-шоў!!!