Прагляд Поўнай Версіі : Kess v2.07... хто ен?
Вакол, на нейкі форум-за мяжы мы гаворым пра v2.07 з fw 4.034, але, бачачы, што ? выйшаў практычна адразу пасля выхаду зыходнай версіі тое, што мне было цікава, калі працуе ўсе, як арыгінал, і, такім чынам, таксама абнаўляецца ў інтэрнэце і без блакавання?
Версія 1.89 перастае працаваць, нават калі вы адкрыеце праграму, а вы ? падключэнне да сеткі інтэрнэт, ці толькі ў выпадку, калі вы робіце абнаўленне???
Калі падлучаецеся да сеткі інтэрнэт з інтэрфейсу, падлучанага завісае, калі інтэрфейс ? выйшла з ладу, але адкрыта вы не можаце? блакаваць.... Я лічу, што з 2.07 тую fw, калі вы кажаце клон падман
Чытаючы некаторыя каментары, здаецца, не падман, сапраўды здаецца, што гэта так жа, як арыгінал, есць? можа растлумачыць, што 2.07 быў практычна даступныя ўжо цяпер.
Адзінае, цэны, некаторыя кажуць 1000 еўра, яшчэ 600 + 600, каб модуль tricore. Затым убачыў, што зараз kessv2 1.89 знаходзіцца, можа быць ніжэй за 100 даляраў зша вы не растлумачыць гэтую розніцу ў цане.
Мы ўбачым, як толькі выходзіць 2.08 або тое, што sar? калі яны выходзяць адразу.
rodcraft86
14-09-2014, 20:23
у сеткі я не знайшоў нічога пра гэта, толькі версія, што c'? цяпер ? на 2.06 з прашыўкі 1.89, такім чынам, ніякіх паляпшэнняў або амаль
Версія 2.06-кітайску, не ? рэальныя. Можа быць, у некалькіх прыйдуць з новай fw, нават кітайцы, што з цэнамі цяпер для мяне яны схуднеюць склады...
nytxtuning
14-09-2014, 22:00
V2.07 and Firmware 3.034 is very real, I have see it with my own eyes.
nytxtuning
14-09-2014, 22:48
Sorry I mean 4.034 latest and firmware latest software
Sorry I mean 4.034 latest and firmware latest software
This work like original? Tractor and Truck are working?
Can be connected to internet when using it? Or need to be disconnected?
cawadany
15-09-2014, 08:43
Я пацвярджаю, што знаходзіцца таксама версія sw 2.07 і fw 4.034
SandroMarciano
15-09-2014, 10:00
я чуў, за мяжой, якія хочуць каля 1000 для абнаўлення, адправіўшы яму інтэрфейс, і каля 10000 файлаў для запісу з карціны...
SandroMarciano
15-09-2014, 10:18
10000, што еўра?
так, у цяперашні час могуць цягнуць цэны, чаму? мод ? толькі ў еўрапейскім, і цяпер яны есць, толькі іх...
Але 10000 еўра я купляю 2 kess
It's a mistake, he said 1.000€.
SandroMarciano
15-09-2014, 11:53
я сказаў, што варыянтаў 2:
1 - абнавіць, адправіўшы яму інтэрфейс у 1000€,
2 - абнаўленне зроблена самастойна з дапамогай карціны, 10000€
It's a mistake, he said 1.000€.
In fact he said 10.000€, i think it's a mistake...
C'? трэба змяніць мікра-або вы пішаце fw вышэй, што c'? цяпер?
cawadany
15-09-2014, 12:05
Але, у сутнасці, што такое пу? зрабіць у pi? у kess з гэтага update?
SandroMarciano
15-09-2014, 12:14
Перадаючы яму ў kess, я не ведаю тое, што яны робяць гэта, але файл для карціны, проста напісаць абнаўленне.
У pi? робіць усе тое, што робіць арыгінал 2.07. Аднак я сумняваюся, што яна застаецца здольнасцю? абнаўляецца афіцыйна.
Затым мікра-у цяперашні час мантуецца.... Няма ў інтэрнэце я не веру, чаму? клонаў у чорны спіс, аўтаматычна блакуюцца.... Час рана ці позна я fw выйшаў? без таго, каб выкласці ўсе гэтыя грошы
прадаюць на некаторых сайтах lei каля 1000 еўра з hw-кітайску і 1300 з hw еўропы, maq, не вызначаюць, добра, таму што ў яшчэ.
You'll have new protocols avaible, and bug fixes.
baraldino
15-09-2014, 14:49
гэта па параўнанні з 2.06
але ад 1.89 да 2.07 c'? безумоўна, значна больш? розніца
гэта па параўнанні з 2.06
але ад 1.89 да 2.07 c'? безумоўна, значна больш? розніца
безумоўна, але 2.06 варта ледзь больш або менш за 100 еўра, тут мы кажам пра 1000 еўра.
cawadany
15-09-2014, 15:47
Мне здаецца, нагадаць? што 2.06 з миндалевидные вочы ? па-ранейшаму 1.89 на самай справе ****ну, запісваць мелодыі, прашыўкі...
baraldino
15-09-2014, 15:52
Мне здаецца, нагадаць? што 2.06 з миндалевидные вочы ? па-ранейшаму 1.89 на самай справе ****ну, запісваць мелодыі, прашыўкі...
Гэта ? тое, што я чытаў вакол,
але я не ўпэўнены, я ori абсталяванне
rego88 ваш быў 2.06 па-кітайску? вас маюць, да гэтага часу ў кітаі.
Вы можаце сказаць, калі яны змянілі мікра??
rodcraft86
15-09-2014, 18:00
гэтыя прыгожыя навінкі? хлопцы, я прытрымліваюся за кола
Якая версія ў вас былі? EU або кітайскі?
Пратаколы трактароў актыўных?
Дзякуй
alfonsoh
15-09-2014, 21:44
прывітанне, як я ведаю, што c'? і варта трэскам. 2.07 з прашыўкі 4.xxx грузавік не актыўныя!!! блок запісу пасля 29 разблакоўкі онлайн з teamviever.
таму толькі аўтамабілі і матацыклы.
там і абнаўлення кітайскі, што новае абсталяванне еўрапейскага.
пратаколы актыўныя новыя машыны...
чакаем....
nytxtuning
15-09-2014, 22:06
There is more than one solution available for different пастаўшчыкоў, I've also seen one with Car, bike and FULL truck with active latest update і прашыўкі, but it costs.
Not working online, and teamviewer for маркер скіду same as above ~ 30 жэтонаў.
я, да гэтага часу ў еўропе.... hw кітайская 2.06, змянілі некаторыя кампаненты ўнутры мікра не зьмянілі, таму што быў 2.06 абнаўляецца, вы бачыце piccate іголак за пін-код для абнаўлення.... прыкладаю некалькі фатаграфій абнаўлення, я таксама пацвярджаю, што пасля 29 пісанняў абнаўляецца.... 8482
rodcraft86
15-09-2014, 23:19
але box ? адрозніваецца ад класікі, металу, выглядае амаль як афіцыйны
гэта ? мод, што я і зрабіў..... я хачу зрабіць яго як афіцыйны..... на самай справе дома ? той жа, што выкарыстоўваюць для афіцыйны, проста цяпер у мяне есць спосаб я магу зрабіць налепкі, як афіцыйны..... каб зрабіць яго ідэнтычным....
darioz90
16-09-2014, 01:00
у тэорыі дастаткова знайсці fw, а затым з карціны, абнавіць мікра.... калі хто-небудзь трапляе, я ад марской свінкі :D
так, але мне не ідуць 29 пісання, калі не працуе, трохі яго трэба абнаўляць кожныя 15 дзен.
There is more than one solution available for different пастаўшчыкоў, I've also seen one with Car, bike and FULL truck with active latest update і прашыўкі, but it costs.
Not working online, and teamviewer for маркер скіду same as above ~ 30 жэтонаў.
Tractors active?
так, але мне не ідуць 29 пісання, калі не працуе, трохі яго трэба абнаўляць кожныя 15 дзен.
Пытанне... Дзе яго трымае
Кошт з пісання??? Чаму? вы павінны ўбачыць, калі яны падзяліць 29 пісанняў з дапамогай team viewer і карціны, напалі... нават Калі гэта і так? было перезаписывают мікра.. І на дадзены момант дастаткова, у тэорыі, перш чым выкарыстоўваць інтэрфейс зрабіць рэзервовае капіяванне на мікра, і ўсе ўваходжання ricaricarcela вышэй
Rego маглі б вы зрабіць фота друкаванай платы і кампанентаў зменены???
у тэорыі дастаткова знайсці fw, а затым з карціны, абнавіць мікра.... калі хто-небудзь трапляе, я ад марской свінкі :D
я таксама была "паддоследным трусікам", калі б, як вы думаеце..... на жаль, калі вы хочаце файл пісаць з карціны,..... хочуць 10 000 еўра.... калі вы хочаце..... затым мы робім з марской свінкі... ;) трактары не актыўныя, актыўныя толькі тыя пратаколы, такія як кітайскі.... і, што тычыцца кампанентаў.... nn, вы нічога не бачыце.... яны змянілі раздым usb, кварц і вочы, здаецца, толькі гэта....
А версія 2.06 павінна быць шмат больш? аўтамабілі, актыўныя, якія шчыра б вельмі зручна... Вядома, папрасіць 10 000 еўра, я ведаю, што я крыху хваляваўся.
matteo23
16-09-2014, 16:21
Прабачце, але калі для таго, каб гэта kess "разблакаваць" мы не хочам, каб каля 10000 еўра, мае сэнс, калі арыгінал каштуе нашмат менш, і з той жа цане, вы можаце таксама да нас каля 5-6 гадоў ліцэнзіі (і, такім чынам, абсталяванне заўседы афіцыйны)..?
У дачыненні да іншы варыянт, з 29 пісанняў, мне здаецца, вельмі строгія абмежаванні ўбачыў, што пу? часам пісаць жа машына нашмат больш? раз (як потым ен казаў UgoBoss)..
Мой першы kess 1.89 вы blocc? пасля 30 пісанняў аб, і затым я павінен быў замяніць працэсар... Але не ? так праблема з завісаннем, але важна ? разблакаваць яго кожны раз... А па-мойму, і крыецца памылка 10 000 еўра ? фантастыка.
cawadany
16-09-2014, 16:48
Мы кажам, што мы lucrano шмат на навінкі? і на эксклюзіўным. Час... калі вы не спяшаецеся, вы знойдзеце? усе па разумнай цане....
rodcraft86
16-09-2014, 17:03
гэта ? мод, што я і зрабіў..... я хачу зрабіць яго як афіцыйны..... на самай справе дома ? той жа, што выкарыстоўваюць для афіцыйны, проста цяпер у мяне есць спосаб я магу зрабіць налепкі, як афіцыйны..... каб зрабіць яго ідэнтычным....
ен ад бога, але з чаго знаходжання box? ты гэта зрабіў спецыяльна? ваш быў кітайская ці эўрапейскі?
alfonsoh
16-09-2014, 20:28
аказваецца версія ў расеі, што там і блок на 200 пісання, а затым купіць іншы мікра за 100 еўра, то ен таксама грузавік актыўных ? па той жа цане, што і ад 29.
я не ведаю, што лепш
alfonsoh
16-09-2014, 20:29
я заўседы кажу аб 2.07 рэальныя, а не 2.06
Ну 10 000 еўра, я думаю, для файла, які затым можна перапісаць на колькі прылад вы хочаце.
Калі вы пасылаеце ваш я зразумеў, што нас хочуць на 1000 еўра.
alfonsoh
16-09-2014, 20:41
rego, дзе вы знайшлі корпус? вы ведаеце, дзе я магу яго купіць?
дзякуй
rodcraft86
16-09-2014, 20:44
у cruccolandia c'? хто-тое, што выконвае пераўтварэнне ў 2.07 поўнае кітаі ;-)
alfonsoh
16-09-2014, 21:16
просяць 500 еўра sti crucchi для пераўтварэння ? праўда?
alfonsoh
16-09-2014, 21:25
я хацеў бы купіць kess v2, я чытаў, што ў версіі 1.89 не працуе з edc17 med17 ? праўда? з версіі 2.07 ? можна?
у ktag добра працуе з edc17-med17?
дзякуй
nytxtuning
16-09-2014, 21:49
I'm sure V2.08 and firmware V4.036 will be available soon
baraldino
16-09-2014, 22:46
Выйшаў сення ori 2.08 усталяваў, але не правяраў яшчэ
З больш падрабязнай? для EDC17xxx групы Vag obd
Але ты baraldino ў вас l ori
baraldino
16-09-2014, 22:57
Вы ori
я казаў, што ? выйшаў сення мы выст? трохі, каб кланаваць яго,
можа быць,
я бачыў, цяпер абнаўленне да версіі 2.08 прыкладаю першы тэст зрабіў сення на 207 1.4 hdi 68cv edc16c34 can 8488 8489
rodcraft86
16-09-2014, 23:02
вельмі добра, rego, дзе вы ўзялі box арыгінал?
SandroMarciano
16-09-2014, 23:14
Вы ori
я казаў, што ? выйшаў сення мы выст? трохі, каб кланаваць яго,
можа быць,
калі fw ? засталося тое, што 2.07 не так? так, можа быць, тыдзень...
nytxtuning
16-09-2014, 23:18
Firmware has changed формы V4.034 --> V4.036
Firmware has changed формы V4.034 --> V4.036
but now exist the clone version or only original??
but now exist the clone version or only original??
If understand well your question, If your is good supplier you'll an update, if you're not confined to this version 2.07
nytxtuning
17-09-2014, 11:35
I agree with Johndoe, update - у-1-2 weeks, gives time for supplier to test
сення яшчэ тэст.... выпрабаванні tricore edc17cp02 bmw прачытаны і запісаны без праблем, і чытаў, і пісаў без праблем у паслядоўны, новы пратакол для chevrolet captiva delphi dcm3.7ap, для чытання на 10 хвілін, і запіс у 1 хвіліну..... цяпер выдатны інструмент..... p.s. выпрабаванні таксама K-line audi TT 1.8 turbo 20v першая серыя прагледжаныя і запісаная без праблем ;)
Выдатныя навіны! Мы надасць fw і sw, што паспрабуем??? :)
Выдатныя навіны! Мы надасць fw і sw, што паспрабуем??? :)
я не думаю, табе гэта можа даць.
rodcraft86
20-09-2014, 11:22
было б карысна мець кантакт тых, хто выконвае абнаўленне
I agree with Johndoe, update - у-1-2 weeks, gives time for supplier to test
У нас есць перакладчык на форуме, выкарыстоўвайце яго
не ? можаце, хлопцы, прайсці fw.... micro піша, але не чытае..... таму мы пункту ў ****!!!! вы павінны заплаціць, і затым пшанічнай quatrini для абнаўленне......
Але вы спрабавалі з карціны, чытаць?
darioz90
22-09-2014, 01:43
сапраўды проста чытаць з карціны, хостынг файлаў , я ад марской свінкі прама зараз! :D
Прывітанне
Comme a ditto rego, мікра не можа leere.
У kess v2 slave арыгінальны пу? ператварыць у майстар-для ўсіх пратаколаў, актыўныя?
You're able to transform your slave kess into a master, regarding the protocols that will depend on the available option. Send me an ***** I can tell you more details.
Emanuele54
06-10-2014, 14:33
прабачце, але ў гэтыя новыя версіі 2.06/2.07, што гэта, есць файлы virtual reader, напрыклад, mjt?
Дзякуй
прабачце, але ў гэтыя новыя версіі 2.06/2.07, што гэта, есць файлы virtual reader, напрыклад, mjt?
Дзякуй
Тыя, як вы іх нават на старой версіі без праблем..............
Калі ў вас у банку дадзеных колькасць sw, які вас цікавіць.. Калі няма, вызначце і проста
Emanuele54
07-10-2014, 11:57
вы не ? праблема (у асноўным з-за базы дадзеных форуму, што дапамагае мне шмат)..... ? я заўважыў, у большасці выпадкаў, якія я не магу чытаць mjt 70/75 л. нават у virtual mode!
я павінен заўседы вызначаць, знайсці арыгінал і змяніць яго!
Ці, можа быць, я заўседы imbattutto файлаў, не падтрымліваюцца сродкам bhuuu, я не ведаю, калі праграміст закона ў virtual mode сыходзіць некаторы паведамленне, што-то ў прыватнасці?
Акрамя таго, на 2.07, чым вы ведаеце. (у дадатак да вырашэння праблемы, да ліку святых пісанняў), былі дададзеныя іншыя аўтамабілі? напрыклад abarth вы ў стане нарэшце-то чыталі, ці вы толькі працягвае запісваць іх? нават тыя, з новымі marelli MJ8?
Дзякуй
rodcraft86
07-10-2014, 16:14
калі закон у віртуальны, гэта проста, калі робіш прызнанне ў ecu, націсніце на ecu код, а затым выканаеце дзеянні, і, нарэшце, калі файлы ? маецца ў базе дадзеных, кажа вам "atendere калі ласка" і табе экстраполирует forum) называлася гарадская плошча, дзе вы хочаце захаваць
19antonio192
07-10-2014, 16:44
файлы virtual знаходзяцца ў тэчцы res, калі вы робіце ўстаноўкі іх не на вам неабходна спампаваць з базы дадзеных alientech
Хто-небудзь ведае, дзе можна? знайсці ў продажы арыгінальны кейс або роўна?
Хто-небудзь ведае, дзе можна? знайсці ў продажы арыгінальны кейс або роўна?
Выбачайце, але мы не па тэме ? сказалі, больш аднаго разу не спасылка на store forum............
Выбачайце, але мы не па тэме ? сказалі, больш аднаго разу не спасылка на store forum............
Прашу прабачэння.
frantik3
28-10-2014, 18:00
есць файлы на врі для kess клон, і я пацвярджаю!!!!!
есць файлы на врі для kess клон, і я пацвярджаю!!!!!
я не зразумеў, іх у цябе? абнаўляюцца?
frantik3
28-10-2014, 19:14
вы ў курсе
вы ў курсе
вядома, пачаткоўцу праўда, я б іх, але я хацеў бы ведаць цану, але не ведаю, як з вамі звязацца. :confused:
"Метраполіс"
29-10-2014, 22:07
калі б вы толькі абнаўлення? як вы можаце? звязацца з frantik3?
frantik3
04-11-2014, 19:52
яны ў курсе і працуюць
калі вы робіце id, як salvi id тэксту ў той жа тэчцы, вы захаваеце арыгінальны файл
Я пацвярджаю, што знаходзіцца таксама версія sw 2.07 і fw 4.034
магчыма....прыемна было б ведаць, дзе яго знайсці
Cawadani дзе знаходзіцца?
frantik3
04-11-2014, 20:45
знаходзіцца, але кошты высокія, яшчэ і ідзе абнавіў праз team viewer
І як яны fleshare l mpc праз usb????
frantik3
04-11-2014, 21:01
карціны, звязаны
карціны, звязаны
маглі б вы даць інфа па гэтым пытанні. Мне было б цікава
але вакол не было vers 2.09 і 5..
baraldino
04-11-2014, 21:40
Я з врі і сення я па-ранейшаму 2.08
Так што не думаю,
frantik3
04-11-2014, 21:52
для kess і ktag знаходзяцца на макс 2.08
frantik3
04-11-2014, 22:44
гэта і тое, што працуе KESS2 v2.07 fw4.034
я ад іх я ўзяў толькі файлы, на врі і pdf
гэта і тое, што працуе KESS2 v2.07 fw4.034
я ад іх я ўзяў толькі файлы, на врі і pdf
У вашым ўключаны пратаколы трактароў?
frantik3
04-11-2014, 23:15
мой сябар, які ўзяў мяне заплаціў больш? і з падтрымкай пратаколаў нават грузавік, але ен павінен быў паслаць інструмент, каб прымусіць яго працаваць пад больш высокім напругай у 14в
Вы, грузавікі працуюць да 24. У той час як трактары працуюць ад 12в, як аўтамабілі
мой сябар, які ўзяў мяне заплаціў больш? і з падтрымкай пратаколаў нават грузавік, але ен павінен быў паслаць інструмент, каб прымусіць яго працаваць пад больш высокім напругай у 14в
Але таксама трактары, і за грузавік? Па якой цане вы ідзяце за тое, поўны?
я прасіў і мяне прасілі 580 для аўтамабіляў full tricore і st, трактары 250, калі я хачу, каб нават грузавік +250. чараўнік усе гэта хоча паслаць яго для замены некаторых кампанентаў. я думаю, што яно сапраўды таго варта, улічваючы, што l ori варта шмат. адзіны недахоп ? што мы павінны трымаць нас у instabilit? ад клона.
І хто робіць гэтую працу???
На форуме, я думаю, можна не рабіць рэкламы, яны робяць гэта за мяжой. Я не ведаю іншага.
І калі не клон, ад паслаць? На якой падставе яны гэта робяць? клон eu або кітайскі клон? У тэорыі, я думаю, вы маглі б зрабіць нават на адзін slave арыгінальны..., каб зрабіць яго поўны і мець hw арыгінальны...
У любым выпадку вы мае instabilit? клон, l ідэальна падыходзіць для тых, хто пу? сабе гэта дазволіць ? купіць арыгінал. Гэта ? праца для спецыялістаў. У адваротным выпадку вы можаце проста рабіць шкоду для аўтамабіляў кліентаў. Але многія не вераць у гэта да, што там не збіваюць твар.
rodcraft86
07-11-2014, 14:04
мяне ўзнікае пытанне, вы калі-небудзь бачылі ўнутры арыгінала і клона? як вы сказаць, што клон ? няўстойлівым?
Я адкрыў арыгінал і клон і параўнаць іх адсутнасць элементаў клона. Es. Адсутнічае чып oki. Мой врі ? купіў у 2013 годзе, на жаль, я не маю актыўную дапамогу. Для мяне сон-вельмі няякасныя клоны і я б не стаў давяраць яго выкарыстоўваць. Затым чисс?...
frantik3
08-11-2014, 22:56
гэтыя еўрапейцы і для мяне сон-на аснове кітайскага, а тое, што казалі мне змяняюць 15 кампанентаў, каб зрабіць яе надзейнай і стабільнай як арыгінальная
Я не магу спампаваць, чаму? Сын толькі што зарэгістраваліся. Мне было б цікава ўбачыць карты.
frantik3
09-11-2014, 17:52
Я не магу спампаваць, чаму? Сын толькі што зарэгістраваліся. Мне было б цікава ўбачыць карты.
Звяжыцеся са мной у лічку
Я нічога не магу зрабіць, чаму? верагодна, я не зручна ў форуме
frantik3
09-11-2014, 22:49
а заезд на паведамленні чаканых, і вы ўбачыце, што вам удасца зрабіць неабходнае ў форуме, але калі можна не маглі б вы размясціць фота kess друкаванай платы, што я павінен праверыць некаторыя рэчы
Тое, што вы nottma адразу ? адсутнічае зумер, і затым чып oki ў клон, а затым ўкладку ? злегку адрозніваецца. Працэсар ? заўседы nxp lpc2478...а я па параўнанні з тым, кітайскі мой ? вельмі па-рознаму. Змяняюцца занадта шмат кампанентаў, бо для гэтага я б не стаў давяраць і выкарыстоўваць клон для пэўных ecu, якія таксама каштуюць 750 еўра...
Калі клон ? добра зроблена ? з арыгінала... вакол таксама знаходзяцца ад 70 еўра, адзін есьць, як праводзіць...
frantik3
17-11-2014, 23:08
Robo, чаму? не фота месца
rodcraft86
17-11-2014, 23:18
наколькі мне вядома, клон ? тое ж, крычы, я кажу, клон добры рахунак-не тыя грошы,
Ці магу я спытаць, чаму? вы кажаце, што вы не можаце? чытаць мікра?
дзе знайсці я клон?
дзякуй
Хто ? у стане змяніць mcu? І па якой цане?
Калі вы маеце на ўвазе мікра-сістэмы kess, не ? нічога "астранамічныя", проста паяльной станцыя eun-то рука спыняецца.. у сеткі я, здаецца, спрабавала зразумець, ад 70 да 90 .
Калі вы маеце на ўвазе мікра-сістэмы kess, не ? нічога "астранамічныя", проста паяльной станцыя eun-то рука спыняецца.. у сеткі я, здаецца, спрабавала зразумець, ад 70 да 90 .
Для маіх здольнасцяў? ? вядома, занадта.. я не абсталяванне і не я ніколі не рабіў нічога падобнага.
Ідэя ў тым, каб узяць адзін падначалены выкарыстаў, а затым mcu поўны майстар, так што есць майстар жа, што і арыгінал...
Дзякуй.
якой-небудзь інфармацыі ў pi?....
frantik3
21-11-2014, 15:05
мікра-знаходзіцца на адлегласці менш!!!!!!
якой-небудзь інфармацыі ў pi?....
Што вы хочаце ведаць дакладна?
Я пацвярджаю, што мікра у Італіі, размяшчаецца паміж 20-30, можа быць, нават менш.
для мікра-поўны майстар (аўтамабілі, матацыклы, грузавікі, трактары, лодкі) я нават чуў лічбу 500 еўра...
Вас, вы кажаце пра мікра запраграмавана; я меў на ўвазе мікра-дзева, то вы пакладзеце ў вас тое, што вы хочаце ці ў вас. змантаваць не ? нічога асаблівага, трэба толькі крыху рукі.
Вы, відавочна, запраграмаваны... costicchia ўсе яшчэ крыху занадта...
Я не нічога не працуе ne pm ne спампаваць
Я не нічога не працуе ne pm ne спампаваць
м., я думаю, не для ўсіх...
rodcraft86
14-12-2014, 15:56
мікра-дзева стаіць 8/9 прыкладна, праграмаванне не ведаю
Файл дампа 4.036 яшчэ стаіць шмат, і калі вы купляеце Kess клон мікра не пу? чытаць, чаму? блакуюць працэсар.
rodcraft86
04-01-2015, 18:08
і што толку чытаць мікра-клона? проста пісаць, і тое, мы лічым, што карціны,
frantik3
04-01-2015, 19:00
у карціны, піша тое, што вам хан даў кітайскіх клонаў
але калі вы хочаце мець прашыўку 2,07-або больш позняй версіі, хто мае гэтую прашыўку ставіць абарону, што не зможаце прачытаць, то кожны нумар пісання, яны вас renewal інструментаў!!!!
Хто-то ? "круты", і не дастае. То кітайцаў цяпер ? менавіта, выпушчаных....
rodcraft86
05-01-2015, 01:56
c'? хто з кітая да гэтага часу на сенняшні дзень, робіць усе тое, што робіць крычы, плк ідэнтычныя, мяняюцца толькі 2 ўбудаваных для працы на 24 вольта, але вы засталіся ў "p"? таму......
Ад таго, што я ведаю? ні адзін інструмент кітайскай трактароў ці я памыляюся? І нават тыя еўрапейцы, большасць з fw не мае трактароў
Вы ? праўда, і Кітай, што еўра не робяць трактары...потым я паспрабаваў зрабіць Opel meriva 1.3 multijet прачытаць, я маю на ўвазе з еўрапейскай, а не я прачытаў, я зразумеў, у 60% ? вы зачыненыя ў аўтаматычным k suitecon паведамленне generic error, тыпу, якая выпускае l-еўрапейскі, я сказаў, што, відавочна, нават на врі ен іх жа памылкі. Я паспрабаваў l-крычы, а не ад той жа праблемай. Мабыць, або адсутнічае пратакол ўнутры sd-іншаму я не магу растлумачыць...
K tag адкрылі таксама апошні выпуск залатых і пакінуць на 900, што на аснове апаратных кітая, як кажа rodcraft
bassista1991
20-01-2015, 16:40
rag? вы думаеце, я магу напісаць 8df з kess v2 клон праз obd? акрамя таго, я хацеў бы купіць яго алі****ss...? надзейна?
Не ты 8df з клонам трэба agg 2.07 гэтыя назад у virtual таксама kess...........
bassista1991
20-01-2015, 17:02
упэўнены? з kess v2 2.06 не магу запісаць яе ў бд? чаму? мне сказалі, што гэта было :S
Вы пу? зрабіць без праблем, адзінае, што не магу прачытаць, але толькі id
bassista1991
20-01-2015, 17:14
я ўжо? файл крычы, а то мод...узяў іншы аўтамабіль, але з такім жа hw і sw...так што я павінен толькі запісаць яе! не рызыкую, дакладна?
rodcraft86
20-01-2015, 20:04
у мяне зроблены з розных клонаў, гэта не праблема, напісана усе правільна
bassista1991
20-01-2015, 20:32
rodcraf86 вы можаце сказаць мне, дзе купіць? я паслаў вам нават асабістае паведамленне алі...*****ss добра?
У Kess клон у выпадку серыі se87 працуе і ты робіш усе Ecu-й? агульныя...тое, што вы шукаеце правіць дыеда і працы з pi? стабільнасць?. Прывітанне, добрая праца.
bassista1991
20-01-2015, 21:59
але, усе ж? або як пеўнік існуе клон клона?
Верагодна, існуе клон клон, але больш? агульныя сайты заліва даюць за добрую цану ? каб зрабіць Экю месцах ідуць добра, як па мне, то вы адчуваеце, меркаванне іншых!
bassista1991
21-01-2015, 01:13
і крылы****ss l спрабаваў хто-то?
і крылы****ss l спрабаваў хто-то?
гэта ? толькі сайт, дзе яшчэ прадаюць, трэба заўседы бачыць, хто ? што прадае і то на ўдачу, то на клонаў ? істотнай важнасці, у любым выпадку, 8df то напішыце спакойна з 2,06, заўседы разумеў, што бяспека усяго атрымалася не дасць " ніколі і нікога.
bassista1991
21-01-2015, 11:09
дзякуй, інфармацыі =D
я таксама sw2.08 і прашыўкі 4.034 : бомба!
mobilservice
11-04-2015, 14:49
прабачце мае невуцтва па гэтым пытанні: што вы можаце зрабіць з гэтай скрынкі?
christos_bull
14-04-2015, 17:40
V2.06 work perfect ...read, write and cheksum!
аперацыі чытання/запісу ў паслядоўны і tricore
вы ведаеце, што гэта значыць?
mobilservice
14-04-2015, 21:12
аперацыі чытання/запісу ў паслядоўны і tricore
вы ведаеце, што гэта значыць?
Няма. Я вучуся.
michele30
14-04-2015, 21:13
прывітанне бумер, дзе адправілі kess для абнаўлення?
запал рухавікоў
14-04-2015, 22:04
ок, што вы робіце іх вы, але 2.08 fw, не ? 4.034 але 4.036 ці я памыляюся? так што я ўбачыў у giro...........
4.036 ? версія, што я..
? поўны bimmer, вы таксама truk full? коста вельмі?
мая ? поўны , на 2.08 усе даступныя пратаколы, але нічога truck
канкурэнтаздольная цана :)
Але я, калі я паставіў 2.10 ў мяне ўсе актыўна, лодкі, трактары і інш
Emanuele54
25-04-2015, 21:30
Kess арыгінал? У адваротным выпадку і добра....
запал рухавікоў
25-04-2015, 21:52
Але я, калі я паставіў 2.10 ў мяне ўсе актыўна, катэры, трактары eccControlla, што пратаколы чытання былі ўключаныя, і не светла-шэры, праўда, upgrade, частка з hw, а потым і да астатніх, то пра sw я атрымаў, каб убачыць поўную версію і пратаколаў, якія падтрымліваюць............
Але я, калі я паставіў 2.10 ў мяне ўсе актыўна, лодкі, трактары і інш
у вас есць актыўныя раздзелы, у тым сэнсе, што можна адкрыць, але калі вы зойдзеце ў вас сямейныя шэрыя, так што не актыўныя, добра.
кожнае ўключэнне, як трактары і грузавікі, вы плаціце асобна
а то трэба памятаць, што зрабіць грузавік трэба мець савет, які працуе на 24в , у адваротным выпадку ен пераб'е ўсе!
бумер вы іх яшчэ kess ? мне трэба версіі truck і car
у мяне есць 2.08 з прашыўкі 3.099 і некалькі сем'яў з аўтамабіля ў шэры, я мяркую, што справа ў fw
Прывітанне,у мяне есць V2.13 Прашыўкі V4.036.. хацелася Б пачуць ад больш вопытных, калі я магу чытаць карту DSG ад БД??? На экране з'явіцца тэчка EXTRA,а затым я павінен мець драйвер для чытання ecu DSG...
Гэта дакладна???
Служыць кабель DSG для чытання ў блоку кіравання DSG
Трэба зрабіць id з дапамогай obd і паглядзець версіі TCU. Help кажа вам, якія версіі вы можаце чытаць і пісаць у бд.
Хлопцы, хто спампаваць ksuite 2.07, што дазваляе update fw 4.024?
Я даступны для загрузкі fw FULL 4.024 аўстрыі і SD для fw.
Я сумую па 2.07 з тэчкі update x зрабіць update пратаколы пасля запісу fw