Прагляд Поўнай Версіі : валы riprofilati, як паводзіць сябе ў карту?
fabiovts88
12-09-2014, 19:08
Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне пытанне, задаўшы сабе.. калі б я сабраць кулачкоў riprofilate на маей c2 vts, як я павінен сябе паводзіць у змяненне авансаў на карту? Ці ведаеце вы, даць мне руку?
matteo23
13-09-2014, 11:42
Вы павінны дакладна вызначыць, якая зона вам больш карысці, выкарыстоўваючы новы профіль распредвалов.. у любым выпадку, паколькі я мяркую, што былі riprofilati каб атрымаць больш падрабязную мг паветра/stroke на высокіх абарачэннях, гэта азначае, што можна павялічыць колькасць бензіну, якія вы можаце injettare на высокіх абарачэннях (чым у выпадку, калі распредвалы былі з зыходнага профілю), і ўсе, застаючыся па адносінах адносіны stechio бензін... па Нагоды загадзя, я не spingerei больш, чаму? калі я не ўпэўнены, што эфект dinamicit? паветра ? больш у стадыі ўводу ў камеру згарання, вы можаце сутыкнуцца ў дэтанацыі..
fabiovts88
13-09-2014, 12:02
Затым вы кажаце, што трымаць, скажам, акцыі табліца дасягненняў, змяніўшы толькі павелічэнне бензін ?
matteo23
13-09-2014, 12:32
Па мне... добра, авансавыя плацяжы, як класічная карта (напрыклад, калі ўсе б ўсталяваныя распредвалы профілі), а не карту benziana добра, у пі? па параўнанні з звычайнай адлюстравання (sprattutto ў раене, дзе распредвалы дадуць большы ўклад..)
fabiovts88
13-09-2014, 12:47
Ок! цяпер у мяне тыпу 5 градусаў наперад да 5000 абаротаў, потым пасля таго як я, адкладзенае 3 градусаў, так што вы кажаце, і пакінуць так? І не толькі даць больш бензіну
matteo23
13-09-2014, 19:58
Вы..! Я паспрабаваў бы я так...!
Дайце нам ведаць, калі ? колькі ? палепшаная машына..
fabiovts88
13-09-2014, 21:41
Цяпер у мяне яшчэ кулачкі, проста іх montero вам маяк ведаць ... замест таго, каб шківы, як я павінен гэта зрабіць, улічваючы, што яны рэгулююцца ? Як весці ў дзеянне?
You need the lobe цэнтр specs from the cams.
Then turn the pulleys to get the numbers.
May advance, may be тармазіць ....
fabiovts88
02-10-2014, 01:30
Я не разумею, cs вы хочаце сказаць мне, biela
проста гэта азначае, што рэгуляваныя шківы можна паставіць cammma рана ці позна.....
у двух словах: вы пачынаеце размесціце кулачок засяроджаная, як у гэтай серыі, паспрабуйце машыну, а затым вырашыце, якую бок вы хочаце змяніць, калі рана ці позна.
fabiovts88
02-10-2014, 14:54
ок, калі ў механічнай часткі вакол шківаў ў загадзя, як я дзейнічаю ў карту? я не магу зразумець, як пайсці на змены ў карту
запэўніваю вас, што карту ? апошняе, што вам не прыйдзецца турбавацца.
спачатку вы павінны зразумець, калі новыя камеры ў вас эфект, які вы хочаце, затым, калі атрымаеце, ragionerai рабіць.
pi? раз ? трэба зрабіць вельмі мала або нічога. мала вы робіце для асабістага задавальнення, рэдка мае патрэбу, калі есць змены, абуральныя.
ваш рухавік як мера паветра? з датчык выдатку паветра або толькі з датчыкам ціску????
fabiovts88
02-10-2014, 15:55
З датчыкам ціску .. затым у карту акрамя дотыку, дзе яму яшчэ і бензін перадаплату пакідаю амаль на врі?
вы авансы не датыкаюцца.
бензін sar? трохі зняць і трохі павялічыць, але piiiccole рэчы, чаму? аднак, гэтага не прыбіраеце і мала дадаем.
уважлівым, а не пабочных эфектаў, якія могуць прыехаць, як стабільнасць? у minmo.
fabiovts88
02-10-2014, 16:32
А я думаў, што калі-змантаваныя і ўведзены ў крок, я павінен быў закрануць у карту частка, нават калі ледзь авансавых