КПК

Перегляд Повної Версії : проблема форсунок бош edc16c34 citroen c4

warhead
12-09-2014, 13:01
привіт,як назву у мене проблема з citroen c4 бош edc16c34 мого друга,на практиці я закрив egr, але коли я в письмовій формі (півник v54)c'? була проблема, при чекати 180 секунд, на панель не горить і 180 в картину включений,то програма буде ? заблокований (програма не відповідає) і я знаю, що я втратив кодування форсунок.тепер автомобіль,але я від несправності управління двигуном з написом "service" горить, і я не перевищує 3000 оборотів в хвилину,якщо я вимикаю і назад добре, без будь-шпигуна,щоб потім виникнути знову, після того, як ? було кілька зупиняє...я спробував зробити кодування з lexia і бош, але нічого не дефект залишається..c'? хтось сказати мені, як я повинен робити???
спасибі..

oakley1
12-09-2014, 13:04
Втратив коди форсунок..... Не ти був факти збереження півень, перш ніж читати flash

warhead
12-09-2014, 13:09
але на читання я не спитав нічого,а ? все йшло добре...але потім я не зможу кодувати їх з lexia або бош, якщо що ? проблема?

ugoboss
12-09-2014, 13:56
якщо ви зробили діагностику слід, що бачив, які помилки у вас в ебу.

polini
12-09-2014, 14:02
привіт,як назву у мене проблема з citroen c4 бош edc16c34 мого друга,на практиці я закрив egr, але коли я в письмовій формі (півник v54)c'? була проблема, при чекати 180 секунд, на панель не горить і 180 в картину включений,то програма буде ? заблокований (програма не відповідає) і я знаю, що я втратив кодування форсунок.тепер автомобіль,але я від несправності управління двигуном з написом "service" горить, і я не перевищує 3000 оборотів в хвилину,якщо я вимикаю і назад добре, без будь-шпигуна,щоб потім виникнути знову, після того, як ? було кілька зупиняє...я спробував зробити кодування з lexia і бош, але нічого не дефект залишається..c'? хтось сказати мені, як я повинен робити???
спасибі..

Мені ? успіх пару раз на mazda 3 1.6 110cv dpf ж проблема... але я просто переписати файл, а ? все йшло до хорошого кінця

warhead
12-09-2014, 14:03
ви мені telecodifica інжектор, але,все ж, що робить ворота і після вставити коди форсунок(що,однак, діагностики є також зберігати, коли горить)одного разу в рух, повертається проблема

warhead
12-09-2014, 14:08
Мені ? успіх пару раз на mazda 3 1.6 110cv dpf ж проблема... але я просто переписати файл, а ? все йшло до хорошого кінця

я пробував кілька разів, навіть переписати файл орі...нічого!!

ugoboss
12-09-2014, 14:17
форсунки зберігаються в e2prom немає в flash, тому переписати файл не має сенсу, випливає, що він зробив для прочитання в bdm, і переписати вирішити.

warhead
12-09-2014, 14:38
ок,але бачив, що не я зробив це,тепер, як я повинен робити, щоб вирішити цю проблему??так, ci sara'...принаймні я сподіваюся!!!

ugoboss
12-09-2014, 15:13
я вважаю, що рішення, як піти в автосалон citroen.

matteo23
12-09-2014, 15:27
Але якщо я знайшов в мережі для читання на BDM, і я переписати його завжди BDM в тому числі E2p, не вам вирішувати..?

warhead
12-09-2014, 15:29
потім ви говорите, що в citroen вирішити проблему??можливо, завантаживши оновлення прошивки або щось подібне??

rampman
12-09-2014, 15:41
azz , навіть ? не з'? спосіб перепрограмувати форсунки, якщо ви scodificano ????? потрібно, щоб сили привести свій автомобіль в офіційній дилерській ?

warhead
12-09-2014, 15:45
Але якщо я знайшов в мережі для читання на BDM, і я переписати його завжди BDM в тому числі E2p, не вам вирішувати..?

але я думаю, завжди залишається проблема кодування форсунок,код ключа, шасі і т.д..не впевнений,але я думаю так!!

matteo23
12-09-2014, 17:53
Я думав, що всі кодування форсунок і код ключа і все було в E2P... я помиляюся ??

warhead
12-09-2014, 18:04
ви насправді,я знаю, так,за те, що (я думаю)ти не можеш завантажити інший файл з кодом, кодування etc різні ... ***** unque крок, слово тим, хто знає більше за мене, і, можливо, допоможе мені вирішити проблему я..

matteo23
13-09-2014, 20:00
Але якщо caricassi всі файли на іншій машині, природно, дорівнює вашої (і той же код HW і SW), а потім пішов проводити окислюється ебу не повинна вирішити..?

matteo23
13-09-2014, 20:02
Вибачте, я неправильно вводити з телефону.. я Хотів сказати, що ви можете написати в BDM файл безпосередньо підкисленою, щоб не мати проблем code.. я Помиляюся?

warhead
14-09-2014, 18:59
та не знаю,в кінці кінців ? те, що я хотів би зрозуміти,якщо ви можете зробити що-то більше, що йти в citroen...

andrew64
14-09-2014, 22:17
з lexia ви повинні зробити перш, екіпірування і потім кодування inettori
дивіться, якщо вирішите

warhead
14-09-2014, 23:47
з lexia ви повинні зробити перш, екіпірування і потім кодування inettori
дивіться, якщо вирішите

вже зробили кодування форсунок з lexia, що бош, але нічого...проблема залишається!!!

warhead
21-09-2014, 12:39
проблема вирішена...був у e2p!!
все одно дякую за відповіді!!

gabrilupo
16-10-2014, 12:47
вибачте, невігластво, як ви вирішили проблему?

andrew64
16-10-2014, 21:21
просто ? переписаний e2p

Streetracer90
19-10-2014, 20:27
Хлопці з kess v2 пише без проблем, цей блок управління?

Errecinque
04-11-2014, 21:37
просто ? переписаний e2p
Та ні ви не можете залишити cos? : -) .....бачив, що я міг би потрапити в таку ж, коли перемикатися? одним scenic можна краще пояснити? У e2p, як у вас переписати? З v54 в bdm? Файл буде eeprom, який рятує півня, коли ви робите bk у bdm? Чи я кажу, фігня?

ugoboss
05-11-2014, 07:14
Та ні ви не можете залишити cos? : -) .....бачив, що я міг би потрапити в таку ж, коли перемикатися? одним scenic можна краще пояснити? У e2p, як у вас переписати? З v54 в bdm? Файл буде eeprom, який рятує півня, коли ви робите bk у bdm? Чи я кажу, фігня?

ви сказали правильно.

Errecinque
05-11-2014, 08:50
форсунки зберігаються в e2prom немає в flash, а потім переписати цей файл не має сенсу, випливає, що він зробив для прочитання в bdm і переписати вирішити. але якщо у нього не було початкового резервного копіювання, як це зробив, переписати файл e2p?

enzopezzano
05-11-2014, 13:52
я вважаю, що рішення, як піти в автосалон citroen.
І єдине рішення!

Errecinque
05-11-2014, 14:10
І єдине рішення!

Але тоді коди форсунок для кожного циліндра, що змушує тебе бачити діагноз, перш ніж читати файл не годиться, якщо ви втратите кодування?

амінь
16-01-2015, 23:09
Прийшов в цю тему, щоб знати, якщо хтось знає, як це може трапитися також і інші втрати кодування.

Errecinque
16-01-2015, 23:30
Я не ? ніколи не траплялося, але я думаю, що якщо ви ознаки коди форсунок, що ви d? діагностика читання і запису flash, а якщо у вас проблеми з їх ricodifichi завжди з допомогою діагностики.

rehan
проблема вирішена...був у e2p!!
все одно дякую за відповіді!!

здрастуйте, у мене така ж проблема, як і машини і тип ебу одно я від руки кого-то з-за saltarci

rehan
[QUOTE=rehan;118930]здрастуйте, у мене така ж проблема, як і машини і тип ебу одно я від руки кого-то, щоб saltarci з-за , я тільки читання флеш-тому що він прочитаний від діагностичного роз'єму, і я не знаю, як на мене, зі мною і сталося, можливо, тому що машина переходить в режим економіки через деякий час, може бути, за те, чи півник, який не працює більше, bn прямо зараз спасибі

Errecinque
[QUOTE=rehan;118930]здрастуйте, у мене така ж проблема, як і машини і тип ебу одно я від руки кого-то, щоб saltarci з-за , я тільки читання флеш-тому що він прочитаний від діагностичного роз'єму, і я не знаю, як на мене, зі мною і сталося, можливо, тому що машина переходить в режим економіки через деякий час, може бути, за те, чи півник, який не працює більше, bn прямо зараз спасибі
Я знаю, що у вас велика проблема. Не маючи bk у bdm вашого ecu я вважаю, що єдине рішення-це спробувати з обладнанням специфікації peugeot, але чекає хтось більш досвідчений мене.

rehan
привіт я трохи назад, як і раніше, але що б bk у bdm спасибі

амінь
Було б резервне копіювання ecu читати по bdm, з допомогою смол, присутніх на ecu відкритим.

rehan
практично після запису мені вдалося зробити кодування форсунок, але після averl зробив мені цю жарт, але я не розумію, чому "яблуко" зроблено з коня, другий раз я вже зрозумів, навіть раніше, завжди з півник на fiat scudo же двигун і той же блок управління, але як вирішити тоді хлопець, що було цієї проблеми, спасибі

andrew64
я вирішив з lexia, тому що ecu втратив комплектації з telecaricamento керівництво

rehan
привіт andrew64 дякую, що відповіли мені я міг би сказати, як я повинен робити, тому що я, а я lexia grz, якщо дасте прямий

"Метрополіс"
Rehan була така ж проблема, навіть я, потрібно прочитати екю в Bdm, після чого ви повинні взяти оригінал і переписати його , півень ти не закрив cecksum і у вас є ця проблема, і ви також повинні кодувати форсунки з нуля.

andrew64
З diagnosilexia вам потрібно зробити tele завантаження dellecu і перекодувати всі комплектації і зберегти і все повернеться як раніше