КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема фарсунак бош edc16c34 citroen c4

warhead
12-09-2014, 13:01
прывітанне,як назва, у мяне праблема з citroen c4 бош edc16c34 майго сябра,на практыцы я зачыніў egr, але калі я ў пісьмовай форме (пеўнік v54)c'? была праблема, пры чакаць 180 секунд, на панэль не гарыць і 180 у карціну уключаны,то праграма будзе ? заблакаваны (праграма не адказвае) і я ведаю, што я страціў кадоўкі фарсунак.цяпер аўтамабіль,але я ад няспраўнасці кіравання рухавіком з надпісам "service" гарыць, і я не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну,калі я выключаю і назад добра, без якіх-шпіена,каб затым паўстаць зноў, пасля таго, як ? было некалькі спыняе...я паспрабаваў зрабіць кадаваньне з lexia і бош, але нічога не дэфект застаецца..c'? хто-небудзь сказаць мне, як я павінен рабіць???
дзякуй..

oakley1
12-09-2014, 13:04
Страціў коды фарсунак..... ці Ня ты быў факты захавання певень, перш чым чытаць flash

warhead
12-09-2014, 13:09
але на чытанне я не спытаў нічога,а ? усе ішло добра...але потым я не змагу кадзіраваць іх з lexia або бош, калі што ? праблема?

ugoboss
12-09-2014, 13:56
калі вы зрабілі дыягностыку вынікае, што бачыў, якія памылкі ў вас у эбу.

polini
12-09-2014, 14:02
прывітанне,як назва, у мяне праблема з citroen c4 бош edc16c34 майго сябра,на практыцы я зачыніў egr, але калі я ў пісьмовай форме (пеўнік v54)c'? была праблема, пры чакаць 180 секунд, на панэль не гарыць і 180 у карціну уключаны,то праграма будзе ? заблакаваны (праграма не адказвае) і я ведаю, што я страціў кадоўкі фарсунак.цяпер аўтамабіль,але я ад няспраўнасці кіравання рухавіком з надпісам "service" гарыць, і я не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну,калі я выключаю і назад добра, без якіх-шпіена,каб затым паўстаць зноў, пасля таго, як ? было некалькі спыняе...я паспрабаваў зрабіць кадаваньне з lexia і бош, але нічога не дэфект застаецца..c'? хто-небудзь сказаць мне, як я павінен рабіць???
дзякуй..

Мне ? поспех пару разоў на mazda 3 1.6 110cv dpf ж праблема... але я проста перапісаць файл, а ? усе ішло да добрага канца

warhead
12-09-2014, 14:03
вы мне telecodifica інжэктар, але,усе жа, што робіць вароты і пасля ўставіць коды фарсунак,(што, аднак, дыягностыкі з'яўляюцца таксама захоўваць, калі гарыць)аднойчы ў рух, вяртаецца праблема

warhead
12-09-2014, 14:08
Мне ? поспех пару разоў на mazda 3 1.6 110cv dpf ж праблема... але я проста перапісаць файл, а ? усе ішло да добрага канца

я спрабаваў некалькі разоў, нават перапісаць файл крычы...нічога!!

ugoboss
12-09-2014, 14:17
фарсункі захоўваюцца ў e2prom няма ў flash, таму перапісаць файл не мае сэнсу, вынікае, што ен зрабіў для чытання ў bdm, і перапісаць тое вырашыць.

warhead
12-09-2014, 14:38
ок,але бачыў, што не я зрабіў гэта,цяпер, як я павінен рабіць, каб вырашыць гэтую праблему??так, ci sara'...па крайняй меры, я спадзяюся!!!

ugoboss
12-09-2014, 15:13
я лічу, што рашэньне, як пайсці ў аўтасалон citroen.

matteo23
12-09-2014, 15:27
Але калі я знайшоў у сетцы для чытання на BDM, і я перапісаць яго заўседы BDM у тым ліку E2p, не вам вырашаць..?

warhead
12-09-2014, 15:29
затым вы кажаце, што ў citroen вырашыць праблему??магчыма, загрузіўшы абнаўленне прашыўкі або што-то падобнае??

rampman
12-09-2014, 15:41
azz , нават ? не c'? спосаб перапраграмаваць фарсункі, калі вы scodificano????? трэба, каб сілы прывесці свой аўтамабіль у афіцыйнай дылерскай ?

warhead
12-09-2014, 15:45
Але калі я знайшоў у сетцы для чытання на BDM, і я перапісаць яго заўседы BDM у тым ліку E2p, не вам вырашаць..?

але я думаю, заўседы застаецца праблема кадоўкі фарсунак,код ключа, шасі і г.д..не ўпэўнены,але я думаю так!!

matteo23
12-09-2014, 17:53
Я думаў, што ўсе кадоўкі фарсунак і код ключа і ўсе было ў E2P... я памыляюся ??

warhead
12-09-2014, 18:04
вы на самой справе,я ведаю, так,за тое, што (я думаю)ты не можаш загрузіць іншы файл з code, кадоўкі etc розныя ... ***** unque крок, слова тым, хто ведае больш за мяне, і, магчыма, дапаможа мне вырашыць праблему я..

matteo23
13-09-2014, 20:00
Але калі caricassi ўсе файлы на іншай машыне, натуральна, роўная вашай (і той жа код HW і SW), а затым пайшоў праводзіць акісляецца эбу не павінна вырашыць..?

matteo23
13-09-2014, 20:02
Прабачце, я няправільна ўводзіць з тэлефона.. я Хацеў сказаць, што вы можаце напісаць у BDM файл непасрэдна падкісленай, каб не мець праблем code.. я Памыляюся?

warhead
14-09-2014, 18:59
ды не ведаю,у рэшце рэшт ? тое, што я хацеў бы зразумець,калі вы можаце зрабіць што-то больш, што ісці ў citroen...

andrew64
14-09-2014, 22:17
з lexia вы павінны зрабіць перш, экіпіроўка і затым кадавання inettori
глядзіце, калі вырашыце

warhead
14-09-2014, 23:47
з lexia вы павінны зрабіць перш, экіпіроўка і затым кадавання inettori
глядзіце, калі вырашыце

ужо зрабілі кадоўкі фарсунак з lexia, што бош, але нічога...праблема застаецца!!!

warhead
21-09-2014, 12:39
праблема вырашана...быў у e2p!!
усе роўна дзякуй за адказы!!

gabrilupo
16-10-2014, 12:47
выбачайце, невуцтва, як вы вырашылі праблему?

andrew64
16-10-2014, 21:21
проста ? перапісаны e2p

Streetracer90
19-10-2014, 20:27
Хлопцы з kess v2 піша без праблем, гэты блок кіравання?

Errecinque
04-11-2014, 21:37
проста ? перапісаны e2p
Ды няма, вы не можаце пакінуць cos? : -).....бачыў, што я мог бы трапіць у такую ж, калі пераключацца? адным scenic можна лепш растлумачыць? У e2p, як у вас перапісаць? З v54 ў bdm? Будзе файл eeprom, які ратуе пеўня, калі вы робіце bk ў bdm? Ці я кажу, бздура?

ugoboss
05-11-2014, 07:14
Ды няма, вы не можаце пакінуць cos? : -).....бачыў, што я мог бы трапіць у такую ж, калі пераключацца? адным scenic можна лепш растлумачыць? У e2p, як у вас перапісаць? З v54 ў bdm? Будзе файл eeprom, які ратуе пеўня, калі вы робіце bk ў bdm? Ці я кажу, бздура?

вы сказалі правільна.

Errecinque
05-11-2014, 08:50
фарсункі захоўваюцца ў e2prom няма ў flash, а затым перапісаць гэты файл не мае сэнсу, вынікае, што ен зрабіў для чытання ў bdm і перапісаць тое вырашыць. але калі ў яго не было першапачатковага рэзервовага капіявання, як гэта зрабіў, перапісаць файл e2p?

enzopezzano
05-11-2014, 13:52
я лічу, што рашэньне, як пайсці ў аўтасалон citroen.
І адзінае рашэнне!

Errecinque
05-11-2014, 14:10
І адзінае рашэнне!

Але тады коды фарсунак для кожнага цыліндру, што прымушае цябе бачыць дыягназ, перш чым чытаць файл не падыходзіць, калі вы страціце кадоўкі?

амін
16-01-2015, 23:09
Прыйшоў у гэтую тэму, каб ведаць, калі хто-небудзь ведае рашэнне, як гэта можа здарыцца таксама і іншыя страты кадоўкі.

Errecinque
16-01-2015, 23:30
Я не ? ніколі не здаралася, але я думаю, што калі вы прыкметы коды фарсунак, што вы d? дыягностыка чытання і запісы flash а калі ў вас праблемы з іх ricodifichi заўседы з дапамогай дыягностыкі.

rehan
праблема вырашана...быў у e2p!!
усе роўна дзякуй за адказы!!

добры дзень, у мяне такая ж праблема, роўна і машыны і тып эбу роўна я ад рукі ў каго-небудзь з-за saltarci

rehan
[QUOTE=rehan;118930]добры дзень, у мяне такая ж праблема, роўна і машыны і тып эбу роўна я ад рукі ў каго-то, каб saltarci з-за , я толькі чытання флэш-таму што ен прачытаны ад дыягнастычнага раздыма, і я не ведаю, як па мне, са мной і здарылася, магчыма, таму што машына пераходзіць у рэжым эканомікі праз некаторы час, можа быць, за тое, ці пеўнік, які не працуе больш, bn прама цяпер дзякуй

Errecinque
[QUOTE=rehan;118930]добры дзень, у мяне такая ж праблема, роўна і машыны і тып эбу роўна я ад рукі ў каго-то, каб saltarci з-за , я толькі чытання флэш-таму што ен прачытаны ад дыягнастычнага раздыма, і я не ведаю, як па мне, са мной і здарылася, магчыма, таму што машына пераходзіць у рэжым эканомікі праз некаторы час, можа быць, за тое, ці пеўнік, які не працуе больш, bn прама цяпер дзякуй
Я ведаю, што ў вас вялікая праблема. Не маючы bk ў bdm вашага ecu я лічу, што адзінае рашэнне-гэта паспрабаваць з абсталяваннем спецыфікацыі peugeot, але чакае хто-то больш вопытны мяне.

rehan
прывітанне я крыху назад, па-ранейшаму, але што б bk ў bdm дзякуй

амін
Было б рэзервовае капіраванне ecu чытаць па bdm, з дапамогай смол, прысутных на ecu адкрытым.

rehan
практычна пасля запісу мне ўдалося зрабіць кадаваньне фарсунак, але пасля averl зрабіў мне гэты жарт, але я не разумею, чаму "яблык" зроблена з каня, другі раз я ўжо зразумеў, нават раней, заўседы з пеўнік на fiat scudo жа рухавік і той жа блок кіравання, але як вырашыць тады хлопец, што было гэтай праблемы, дзякуй

andrew64
я вырашыў з lexia, таму што ecu страціў камплектацыі з telecaricamento кіраўніцтва

rehan
прывітанне andrew64 дзякуй, што адказалі мне, я мог бы сказаць, як я павінен рабіць, таму што я, а я lexia grz, калі дасце прамой

"Метраполіс"
Rehan была такая ж праблема, нават я, трэба прачытаць экю ў Bdm, пасля чаго вы павінны прыняць, што арыгінальны і перапісаць яго , певень ты не зачыніў cecksum і ў вас есць гэтая праблема, і вы таксама павінны кадзіраваць інжэктары з нуля.

andrew64
З diagnosilexia вам трэба зрабіць tele загрузка dellecu і перакадаваць усе ў кузаў і захаваць і ўсе вернецца, як і раней