КПК

Перегляд Повної Версії : Зниження споживання: теорія і додатки на JTDm

ghibli
12-09-2014, 09:30
Привіт, хлопці,

враховуючи те, що я маю на увазі, в середньому, механіки і техніки, але pochissmo електроніки управління двигуном, у мене є деякі питання між terico і додатків, які не мають відповіді.
Я був в минулому GPunto 1.3 90 л. с., першого покоління, у зіставленні з для поліпшення доставки до низьких (що було... не існує від орі) і для стримування споживання.

Сьогодні я розглядаю покупку 159 1.9 JTDm (120 або 150 кінських сил), уявляючи, прийняти зіставленні не здатні збільшити продуктивність (принаймні, не ? це пріоритет?), але bens? також зменшує витрату палива.

Я виходжу з "мого" теорія: витрата палива автомобіля залежить від сотні факторів, у тому числі: аеродинаміка, передня частина, ефективність передачі даних, інтервал-передач, механіки рідини двигуна, тип палива, ефективність механіка двигуна/коробка передач/передачі, шляхи, "нога" драйвера... загалом, від багатьох речей, які будуть впливати в будь-якому випадку і завжди споживання, навіть з картою "ідеальний".
Якщо машина "вимагає", 20 л., щоб піти до 100 на годину, для різних непорозумінь і опорів aereodinamiche, і ефективність гідродинамічного і meccancia двигуна не змінюються, витрата sar? все це (це ? принаймні, за моєї теорії). Підтверджує мою тезу на практичний факт, що моя GP перепризначений, в реальності?, не було витрата палива кращих. Від цкл... але що ? нормально... але від повного до повного, чистого кілометрів, я б сказав, що зміни залишалися всередині як-індукованих стиль водіння відрізняється, чи інший шлях (менше 50 км між повним і повним). Тоді ок... c'? історія великий крутний момент, менше число кіл, найкращий guidabilit? а потім "тиск на педаль менше", і, відповідно, менше витрата (не відкриваю цю тему,я не повністю переконаний у цьому, так? пара "узбережжя" дизель...але lasicamo від момент, цей момент, що не ? об'єктом мого обговорення).

Тепер, звичайно, на споживання дизельного палива в сукупності різних факторів, і, навпаки, "льотний" на карті. Наприклад, двигун "в'їзду" ін'єкції штори, загалом, споживати менше (звичайно, в певних межах). Чи можливість? видалити попередньо ін'єкцій (принаймні, на певних обертах) або пост ін'єкції двигунів multijet (як приклад в темі), звичайно, допомагає скоротити витрату палива.

І ось я прийшов, на моє запитання: з цього мало що розумію, при зіставленні роботі шляхом зміни тиску в магістралі rail, тиск турбіни, карта акселератора... але я не розумію, якщо ви будете діяти також на заздалегідь, по можливості? скоротити до і після ін'єкції або на інші фактори, які насправді "ріжуть" палива.
Тих, хто має безпосередній досвід на цей двигун або досвід роботи загальним rimappe зроблені таким чином (якщо це можливо) могли б дати мені люменів?

:-)

Дякую
Ghibli

ghibli
14-09-2014, 16:55
... хлопці, без коментарів??

питання занадто банальні?

sorry... я розумію, що, може бути,... p? "поверхні"...

voglioimparare
15-09-2014, 10:38
привіт,вже працюючи на обмежувачі крутного моменту,а на рейку та аванси(я часто роблю це, щоб зменшити витрату палива) доходи, достатні з точки зору споживання. вже є в мене ще пара в те ж число оборотів дозволяє не тонути в обгін або не тонути в ноги, переклад слова pavere, менше витрата палива. привіт

ghibli
15-09-2014, 11:30
Спасибі voglioimparare.

Dicamo, яка, з питань чисто теоретичним (раніше далеко від повторно), мені було приємно зрозуміти, якщо "на додаток", як мені написати ? можна, в принципі, зробити пі?, виступаючи також на логіку перед-і postiniezioni.
Я ніколи не читав карту в моєму житті, тому мені цікаво: ? "просто" працювати на пре-і пост-ін'єкції або стає дуже складним, ніж для інших параметрів, що навіть ти мене лістинг-й? про?

Велике спасибі всім, хто зможуть відповісти,
найближчим часом,
Ghibli

SandroMarciano
15-09-2014, 11:56
вальний знання через карту вході в систему всі параметри двигуна, в тому числі preiniezioni, посаду, кути початку і ін.. як то це призводить до зростання або менше ефективності ? все було видно...

Навіть ті ж слова "менший тиск на педаль, тим менше витрата палива" ? одна історія абсурдно, чому? в кінці дизельне паливо вводять то ?...

ghibli
15-09-2014, 12:08
Спасибі SandroMarciano...

відповідь на це питання ? вичерпний зовнішній вигляд-теоретик, і я повинен сказати, що пояснення, що мені на виступ "тиск на педаль", я згоден повний... навіть якщо з'? pi? пара вниз, по-моєму, ця пара виявляється від дизель вводять...
У будь-якому випадку, я не хотів би роздмухувати цю дискусію, так? я бачу, вже? часто розглядається і пусковим думки дуже різні...

На практиці ? таким чином, цілком "простий" taglaire pre ін'єкції і postiniezioni, або в будь-якому випадку "грати"?

СПАСИБІ!

SandroMarciano
15-09-2014, 12:11
для тих, хто знає логіку управління, ? легко грати, але не вважаю, що це так само просто і зниження енергоспоживання.

ghibli
15-09-2014, 12:55
Я думаю, що на практиці не так "просто" riduziuone.
Але з точки зору суто теоретичної, принаймні, спираючись на концепції загальних технічних характеристик двигуна, я розумію, що до ін'єкції, щоб зменшити ruvidit? роботи і зробити перший вибух в номер, "починаю" як то susseguito від ін'єкцій main. "почуття" обидва "моменти" сприяють обидва виробляють продуктивності.

Завжди "в sesnazione", то, щоб скоротити посаду, ін'єкції (від щільної, необхідної для регенерації, до-й? читати, щоб зменшити забруднення), це повинно допомогти приборкати споживання, не для чого, якщо для продуктивності.

Ви пробували робити тести, як це?
Або semplifico теж питання?

SandroMarciano
15-09-2014, 15:26
в основному я працював на JTD, то тільки 1 preiniezione: ажурна значення витрата збільшується, машина стає важкою, і потрібно майже завжди тримати газ на педаль акселератора.
За рахунок збільшення покращує, як ****llo продуктивності, так і в ****llo споживання, на жаль, для? вібрує при збільшенні.

Що стосується пост-ін'єкції, якщо у вас є dpf, ви змушені підтримувати їх, якщо...? був видалений, а також регенерації sar? була видалена на блок управління, і стратегії регенерації також postiniezioni...

ghibli
15-09-2014, 15:46
...спираючись на вашу першу частину повідомлення, я й питаю вас: зменшення entit? з заздалегідь ін'єкцій кількість? дизельне паливо впорскується, ви також поміняв заздалегідь в ineizione main? За те, що я знаю, всі двигуни emisisonati є відстрочені (керівництво стає важкою, двигун ледачий, щоб піднятися обороти, витрата палива збільшується, як справи? тепло утилізувати з радіаторами), але, ймовірно,**** llo prestaizonale попереднього впорскування (кількість?) допомагає компенсувати затримки уприскування, на користь продуктивності порядна і викидів, що містяться (qunato забруднювачів проводиться з попередньої ін'єкції, то буде "відмовився від" в номері від горіння, упорскування main).

Я думаю, і я припускаю, що зменшити (не виключити) entit? попередньо уприскування, зберігаючи той же заздалегідь, а потім передбачити мало main повинна зберегти "в межах розумного" коза і капуста. Звичайно ? функціональний передбачити main, щоб поліпшити продуктивність і зменшити витрату палива.
Упевнений, що робота двигуна повинна стати більше? грубо, це ? типовий впрыски "занадто" заздалегідь, і це, на мою скромну думку, ? причина, яка йде на збільшення вібрації.

Що стосується пост-упорскування, не можу тобі відповісти, так? на даний момент я просто роблю з міркувань. Машина не в мене ще. Від того, що читаю тут, і, мені здається, що якщо "ясність" DPF і докладаєте емулятор для ебу, не виключіть n? пост. п? регенерації. У той час як при його видаленні в ебу, виключіть зробити, але не postiniezioni (це, ймовірно, залежить від карти на карту).

Ви відзначаєте з останніх (але, ймовірно, ви знаєте краще за мене), що на multijet, є два pre ін'єкції і main. Швидше за все працювати на тих двох термінів, і принести це робить речі ще більше? складна, що на JTD, але потенційно краще вигідно....

SandroMarciano
15-09-2014, 16:02
То ви написали багато, і, ймовірно, не, щоб справу вдалося? відповідати на всі...
Я намагався зменшити preiniezione як її збільшувати, регулюючи також заздалегідь main, я зробив свої ідеї, однак на практиці витрата палива і продуктивності ? завжди краще збільшити (хоча перебільшую, ви отримуєте биття двигуна), і, звичайно, працювати за заздалегідь main (що по мені, то ви, правила, так важливо, витрата палива і доставки).

Видалення бетону вже багато років тому тільки з блоку, повністю виключивши управління dpf і postiniezioni, які служать для його регенерації.

Я також працював на mjet2 170 на preiniezioni, однак ? добре пі? комплекс і з dpf їх багато більше? змінні, для чого ? важко не помітити різницю між до і після зміни. У будь-якому разі на цьому двигуні PI1 працює завжди, в той час як FT2 тільки при дуже низьких оборотів, як правило, до 2000, швидше за все, для зменшення вібрації...

ghibli
15-09-2014, 16:40
ок, а потім... бажаючи "узагальнення", можна сказати, що я маю на увазі 1.9 JTDm 120 або 150):
- видалення фізичної DPF і в ебу, щоб уникнути регенерації і навіть після ін'єкції;
- збільшення попереднього впорскування в грудях справа? дизельне паливо впорскується;
- випередження впорскування main;
- закриття загальної системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог;

Повинні всі разом, максимального зменшення споживання. Правильно?

Звичайно, залишається питання: чому? збільшити preinizione зменшення споживання... але, можливо, таємниці, гідродинаміка повітря і суміш палива і кисню... або те, що поганий preiniezione з уприскуванням main "нормальний" створює умови для максимального використання палива (ймовірно, наведений від стиснення, як правило, "вниз" порівняно з Дизеля в свій час).

Ти що скажеш?

Exelion1986
16-09-2014, 16:31
як ти сказав в першому пості є кілька факторів, які сприяють споживання автомобілів, більшість з яких не потрапляють під вплив користувачем середній (аеродинамічний опір, ефективність передачі...), а з іншого боку ви (тиск в шинах, не тримати 50 кг мотлох у багажнику...)
поклавши руку на відображення si pu? втрутитися також і в інших відносинах, тобто можливість? про зміну режиму роботи двигуна, і єдине, що має значення ? ефективність же двигун, що пу? поліпшити або погіршити в залежності від втручання
навіть у цьому випадку у нас є багато типів ккд двигуна, багато з яких вроджені і не редаговані через карту (механічний ккд, наприклад)
в реальності?, на мою думку, прибутковість по яких ми повинні відзначити два: той, горіння і циклу індикатор
перший каже, на практиці "добре", спалювання палива, а другий показує, скільки енергії (похідний від згоряння) не в змозі використовувати, враховуючи той факт, що двигун не працює, другий цикл підходить
змінюючи деякі параметри відображення, ми можемо мати варіації одного або обох прибутковість на іспит
підвищення тиску в магістралі високого тиску, наприклад, ми отримаємо краще розпилення палива і, отже, поліпшення згоряння
граючи замість цього на аванси ми будемо мінятися діаграму тиск/обсяг циклу (переміщення піку тиску), і, відповідно, ефективність циклу індикатор, але, можливо, навіть ефективність горіння, так як, якщо ми йдемо поза діапазону, дизельне паливо не може горіти добре
у preiniezioni служать "підготовки" камера згорання основного уприскування, збільшуючи тиск і температура повітря (дизельного палива робить зусилля, щоб включитися)
йде від s? що в цьому випадку заряд головна brucer? безумовно, краще (ккд горіння), що призводить до зниження споживання
у postiniezioni, замість того, відбуваються на стадії завершення (практично в кінці згоряння) з метою зниження забруднюючих речовин, що дозволяє завершити хімічних реакцій, що стосуються незгорілі вуглеводні, або прив'язані до регенерації, якщо dpf
проте в обох випадках postiniezioni не враховуються в роботі двигуна

ghibli
17-09-2014, 08:10
...Ось Exelion. Потім поясніть, що ви натисніть на карту для migiorare ці два повертається і збити максимальну витрату палива? Список з 4 пунктів, які я зробив більше, чи інший?

Exelion1986
17-09-2014, 15:19
я заявляю, що я ще новачок в практиці, на даний момент я знаю тільки в теорії
безумовно, видалення egr dpf допомагає
що стосується змін у preiniezioni я б сказав, що мова SandroMarciano не робить разів
збираюся логіки, я б сказав, що навіть заздалегідь має свою красиву грипу, але особисто я не можу сказати, як реагує двигун на основі того, як змінили його, зараз я роблю тести на 1.3 (pi? далі я зможу знайти піддослідного 1.9) і заздалегідь, то доведеться ще покласти руку в спокої
нарешті, я додаю до списку також тиску в рампі, що в теорії має допомогти, але, читаючи "p"? навколо форумі я знаходжу різні думки про те, що варто чи ні чіпати цей параметр... ймовірно, його вплив ? набагато менше, ніж інші
єдине, що по-моєму ? навчитися робити багато доказів, щоб зрозуміти, що вага всі вони мають різні параметри, чому? часто перехід від теорії до практики, не ? cos? негайно...

ghibli
22-09-2014, 13:55
Звичайно, тестів є кращим рішенням.
Чи знаєте ви, хто має інтерес отримати їх на одну машину (мою), де може бути profiquo вікні, щоб знайти найкраще рішення разом?
Було б добре знайти кого-то в районі Емілія/Венето/Ломбардія/Тоскана....

Дякую
Р.

francescosparco
22-09-2014, 16:52
я на 159 150cv мені вдалося знизити витрату з 9 по 12 за літр. pero, по-моєму, краще бути обережним. sn автомобілі, які дуже страждають d turbo

ghibli
23-09-2014, 16:54
Hei Франческо,

як ви ніколи не споживав cos? мало вже? перед карту?
Ви, ? правда, страждають від turbo.