Перегляд Повної Версії : Пошук у папці файл золота для читання virtual kess v2
Привіт. Бачив, що наші клони, які не мають папці, де зберігаються оригінальні файли для читання в virtual там буде якийсь душі pia також за додаткову плату і з згоди адміністраторів, які могли б поставити їх? Заздалегідь спасибі
пристрасть двигунів
12-09-2014, 00:17
Привіт, я можу тобі гарантувати, що файли, орі не працюють в клон, що ви...... файли help на російську працюють........
Хлопець форуму працюють, і як... на Жаль, не ? матеріал, який ви пу? дня, а потім я не знаю, як мені пройти
Хлопець форуму працюють, і як... на Жаль, не ? матеріал, який ви пу? дня, а потім я не знаю, як мені пройти
привіт , я зацікавлений у деяких з них оригінал, і вони запевнили мене, що присвячені інтерфейсу, повинні passarmene один для мене, щоб побачити і, до межі потім поясню, чому я вже сказав це, але користувач rodcraft86 на форумі каже, що його працюють, так що або відкриті, отже, без шифрування, або ...........
p.s. досить, що користувач rodcraft86 ne postasse, щоб побачити його, в основному ? оригінального файлу, як будуть розміщені багато.
Таким чином, це materiele ви не можете? пост, але я відправив питання до admin цікаво, як ви можете розмістити в **** на моєму профілі видно, що від правил ? можете розміщувати ***** на персональні дані. Cos? якщо користувач у цих та ? cos? добрий проходять тест
Таким чином, це materiele ви не можете? пост, але я відправив питання до admin цікаво, як ви можете розмістити в **** на моєму профілі видно, що від правил ? можете розміщувати ***** на персональні дані. Cos? якщо користувач у цих та ? cos? добрий проходять тест
я не думаю, що ви можете розмістити ваше ****чекає, проте відповіді.
cicciogsr
12-09-2014, 08:28
я пробував оновлювати багато разів мій профіль, але я ніколи там не вдалося додати n? - контакт skype n? *****
Off topic: це ? витяг з правил :заборонені посилання в підписах.
Підпису не повинні містити реклами? послуг (відображень, scodifiche, видалення FAP etc), ? крім того, забороняється будь-який вид особистого контакту*****msn, номер телефону, необхідно ввести в профіль,хоча в профіль, там може бути функція "головна" і " заборонено вводити їй propi посилання сайтів та ін, що сприяє реклама. Кінець off topic
frantik3
03-03-2015, 00:11
я їх завжди використовуються і працюють
michele30
04-03-2015, 20:21
ми, знаєте ви сказати, як буде процедура?
просто покласти ці файли в папку файл орі на ksuite?
дайте нам, принаймні, бачити екран.
дякую
у папці ksuite, що у вас є, ce іншу папку "орі" замінити з цієї рівності, але має всередині файли і ігри ? зробив, коли інструмент робить id ecu не зчитує серійний піти і подивитися, якщо є цей файл у папці орі (і вкладені папки), і якщо c? усередині себе і зберегти разом у вас є дані, якщо немає-nisba ви повинні влаштувати знайти файл по-різному, я вважаю, що краще так не може пояснити.
у папці ksuite, що у вас є, ce іншу папку "орі" замінити з цієї рівності, але має всередині файли і ігри ? зробив, коли інструмент робить id ecu не зчитує серійний піти і подивитися, якщо є цей файл у папці орі (і вкладені папки), і якщо c? усередині себе і зберегти разом у вас є дані, якщо немає-nisba ви повинні влаштувати знайти файл по-різному, я вважаю, що краще так не може пояснити.
саме папку ? c:\ksuite\res\ori
запевняю вас, що працюють )
Було б непогано також зрозуміти ієрархію цих файлів. Я думаю, xxxxversionesoftware.бен Те, що використовується для розпізнавання драйверів, ECM Titanium, я вважаю.
файли ori каталогізуються з cks .
Я тебе, наприклад, я намагаюся читати smart-450 700Ti 2004 року, що, звичайно, як kess v2, що коні роблять у віртуальній.
Ksuite після 30сек повертає мені TXT файл в 1кб з цими info, не маючи файлу орі в папці ksuite/res/ori:
HW: 0261205006
SW: 1037371568
VIN: WME4503321xxxxxx
Ver.SW:
Тепер я в папці ОРІ, я кладу файл з ім'ям, у випадку типу smart, etc... або як визначили ECM 1037371568.- орі?
Запасні:
Двигун:
Ver.HW:
SW доб.: 43.44
Завод:
повторюю, що файли орі пронумеровані папки (не знаю за яким критерієм) заархівовані і захищені з псв, і ставляться травень номер cks, це ? те, що фіат 500 "500_232D", де 232D ? у cks файлу, тому не думаю, що ви можете розширити банк даних.
Ок, вас було ясно. Що я знав, а тільки файли для Slave були зашифровані паролем. У теорії для версії Master повинні бути захищені від інвалідів, або код інструменту/клієнта або передплати. Було б непогано, щоб прийняти файл, ліжка в BDM і кинути їх у папку.
пристрасть двигунів
08-06-2015, 00:48
Ок, зрозуміло, нічого не залишається, як знайти в разі потреби (virtual read) отримати онлайн файл ОРІ з тими ж ID, HW і SW же автомобіль.
Але дурний питання, якщо файл ліжко в BDM містить все, включаючи черзі іммобілайзера, я повинен знайти часткового читання правильно?
я їх завжди використовуються і працюють
Дайте нам знати, як????
люб'язно ви, можливо, папки з файлами, в орі для kess v2, в моєму немає нічого
заздалегідь спасибі хто відповість
Привіт, я не думаю, ви можете опублікувати папку файл орі
я не можу знайти в мережі якийсь хороший рада?
Вони знаходяться і працюють.
Але вони працюють тільки на свій kess або з усіма, хто з тим же кодом клієнта.
Файли в архівах .rar, близько 100 мб на все, і я cira 130 файл. майже всіх marelli mj6, mj8, 8df, med7 і 17, якщо хочеш отримати архіви захищені pwd і, отже, не можеш їх використовувати в ecm titanium.
Якщо їх намагаєшся написати в ****** ім'я одного з цих ОРІ, наприклад, A500 і закінчи в угорщині....:-)
Привіт Fabiuz, я пробував.... я не знайшов нічого...
Спробуйте зараз, я знайшов їх навіть в італії на продаж в інтернеті. І працюють.
Спробуйте пошукати з ******
Нічого... може бути, я пошук неправильно...
Йде на g o o g l e і пошук файлів ОРІ, показання віртуальних кесс.
Якщо ні, я пришлю ***** за допомогою посилання . бачив, що тут не може...
або алекс, а в f z c b r ГАЙКИ і m a i l ТОЧКА ru
...............цифра і перебільшена..........
я вже море ОРІ, мене цікавило папку kess тільки, щоб зробити virtual read... дякую Fabiuz
Я не знаю, скільки ти кажеш.
У мене файли ОРІ Кесс V2 c:\ksuite\res\ori його власний завантажені від alientech і funzionanati з усіма v2 з fw 4.036 ЄВРО або Китай.
Не файл, орі, у разі прийміть участь в ГРІ, файли Alientech я прямо.
Якщо зацікавлений *****
Я кажу ОРИГІНАЛЬНИХ файлів x ПОКАЗАННЯ ВІРТУАЛЬНИХ KESS V2.
Які дозволяють робити, наприклад, капуста 1300Mjet без BDM або JTAG, але безпосередньо з БД;
Тоді є MED 7 і MED17 і т. д.... і m a i l x info
Прости Fabiuz, я не збираюся витрачати твій час, справа в тому, що ваш браузер приносить мені тільки посилання на затоці, з цієї причини я говорив про ціну перебільшені...
Що стосується інфо, звичайно, хвилює, але якщо я не пишу правильно свою адресу *****не думаю, він може просити у тебе...
Ціна на затоку абсурдно. Я сподіваюся, що зможу якось відновити.
160 я б сказав, що це перебільшення
У altenativa витратити 5000€ для kess оригінал.
Витратити 160 євро за ці віртуальні файли, що я вам можу сказати, що працюють і додають близько 320 автомобілів, серед Med7, Med17, Marelli MJ6D і MJ8 і M8DF, що тепер не ти, по-моєму варто, я€ 0.50 для автомобіля.
Зробіть 1 або 2 машини, і ти покрила витрати.
В кінці кінців, мають ті ж функції, що і орі-єдиний fw.
fzcbr********** але довго я не знаю, якщо ви бачите
після зірочки Гайки і і m a i l ****
Дай мені контакт, і я скажу тобі, де ти можеш знайти