Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Пошук у тэчцы файл золата для чытання virtual kess v2

oakley1
11-09-2014, 11:51
Прывітанне. Бачыў, што нашы клоны, якія не маюць тэчцы, дзе захоўваюцца арыгінальныя файлы для чытання ў virtual там будзе нейкі душы pia таксама за дадатковую плату і з згоды адміністратараў, якія маглі б паставіць іх? Загадзя дзякуй

запал рухавікоў
12-09-2014, 00:17
Прывітанне, я магу табе гарантаваць, што файлы, крычы не працуюць у клон, што вы...... help файлы на рускую працуюць........

oakley1
12-09-2014, 06:04
Хлопец форуму працуюць, і як... на Жаль, не ? матэрыял, які вы пу? дня, а затым я не ведаю, як мне прайсці

ugoboss
12-09-2014, 07:13
Хлопец форуму працуюць, і як... на Жаль, не ? матэрыял, які вы пу? дня, а затым я не ведаю, як мне прайсці

прывітанне , я зацікаўлены у некаторых з іх арыгінал, і яны запэўнілі мяне, што прысвечаны інтэрфейсу, павінны passarmene адзін для мяне, каб праверыць, ці і, да мяжы потым растлумачу, чаму я ўжо сказаў гэта, але карыстальнік rodcraft86 на форуме кажа, што яго працуюць, так што альбо адкрытыя, такім чынам, без шыфравання, або ...........

p.s. дастаткова, што карыстальнік rodcraft86 ne postasse, каб убачыць яго, у асноўным ? арыгінальнага файла, як будуць размешчаны шмат.

oakley1
12-09-2014, 07:43
Такім чынам, гэта materiele вы не можаце? пост, але я адправіў пытанне да admin, цікава, як вы можаце размясціць у **** на маім профілі відаць, што ад правілаў ? можаце размяшчаць ***** на персанальныя дадзеныя. Cos? калі карыстальнік у гэтых і ? cos? добры праходзяць тэст

ugoboss
12-09-2014, 08:13
Такім чынам, гэта materiele вы не можаце? пост, але я адправіў пытанне да admin, цікава, як вы можаце размясціць у **** на маім профілі відаць, што ад правілаў ? можаце размяшчаць ***** на персанальныя дадзеныя. Cos? калі карыстальнік у гэтых і ? cos? добры праходзяць тэст

я не думаю, што вы можаце размясціць ваша ****чакае, аднак адказу.

cicciogsr
12-09-2014, 08:28
я спрабаваў абнаўляць шмат разоў мой профіль, але я ніколі там не атрымалася дадаць n? - кантакт skype n? *****

oakley1
12-09-2014, 08:43
Off topic: гэта ? вытрымка з правілаў :забароненыя спасылкі ў подпісах.
Подпісы не павінны ўтрымліваць рэкламы? паслуг (адлюстраванняў, scodifiche, выдаленне FAP etc), ? акрамя таго, забараняецца любы від асабістага кантакту (*****, msn, нумар тэлефона), неабходна ўвесці ў профіль,хоць ў профіль, там можа быць функцыя "галоўная" і " забаронена ўводзіць ей propi спасылкі сайтаў і інш., што спрыяе рэклама. Канец off topic

frantik3
03-03-2015, 00:11
я іх заўседы выкарыстоўваюцца і працуюць

michele30
04-03-2015, 20:21
мы, ці ведаеце вы сказаць, як будзе працэдура?
проста пакласці гэтыя файлы ў тэчку файл крычы на ksuite?
дайце нам, па меншай меры, бачыць экран.
дзякуй

ugoboss
05-03-2015, 07:11
у тэчцы ksuite, што ў вас есць, ce іншую тэчку "врі" замяніць з гэтай роўнасці, але мае ўнутры файлы і гульні ? зрабіў, калі інструмент робіць id ecu не счытвае серыйны пайсці і паглядзець, калі есць гэты файл у тэчцы врі (і падтэчку), і калі c? ўнутры сябе і захаваць разам у вас есць дадзеныя, калі няма-nisba вы павінны зладзіць знайсці файл па-рознаму, я лічу, што лепш так не можа растлумачыць.

бумер
11-04-2015, 14:26
у тэчцы ksuite, што ў вас есць, ce іншую тэчку "врі" замяніць з гэтай роўнасці, але мае ўнутры файлы і гульні ? зрабіў, калі інструмент робіць id ecu не счытвае серыйны пайсці і паглядзець, калі есць гэты файл у тэчцы врі (і падтэчку), і калі c? ўнутры сябе і захаваць разам у вас есць дадзеныя, калі няма-nisba вы павінны зладзіць знайсці файл па-рознаму, я лічу, што лепш так не можа растлумачыць.

менавіта тэчку ? c:\ksuite\res\ori

бумер
26-04-2015, 11:21
запэўніваю вас, што працуюць )

Fabiuz
04-06-2015, 00:30
Было б нядрэнна таксама зразумець іерархію гэтых файлаў. Я думаю, xxxxversionesoftware.бэн Тое, што выкарыстоўваецца для распазнання драйвераў, ECM Titanium, я мяркую.

ugoboss
04-06-2015, 06:49
файлы ori каталогизируются з cks .

Fabiuz
05-06-2015, 23:26
Я цябе, напрыклад, я спрабую чытаць smart-450 700Ti 2004 года, што, вядома, як kess v2, што коні робяць у віртуальнай.
Ksuite пасля 30сек вяртае мне TXT файл у 1кб з гэтымі info, не маючы файла крычы у тэчцы ksuite/res/ori:
HW: 0261205006
SW: 1037371568
VIN: WME4503321xxxxxx
Ver.SW:
Цяпер я ў тэчцы КРЫЧЫ, я кладу файл з імем, у выпадку тыпу smart, etc... або як вызначылі ECM 1037371568.- крычы?
Запасныя:
Рухавік:
Ver.HW:
SW доб.: 43.44
Завод:

ugoboss
06-06-2015, 06:57
паўтараю, што файлы на врі ў пронумерованные тэчкі (не ведаю па якому крытэру) заархивированы і абаронены з псв, і ставяцца май нумар cks, гэта ? тое, што фіят 500 "500_232D", дзе 232D ? у cks файла, таму не думаю, што вы можаце пашырыць банк дадзеных.

Fabiuz
06-06-2015, 20:06
Ок, вас было ясна. Што я ведаў, а толькі файлы для Slave былі зашыфраваныя паролем. У тэорыі для версіі Master павінны быць не абаронены ад інвалідаў, або код інструмента/кліента або падпіскі. Было б нядрэнна, каб прыняць файл, ложак у BDM і кінуць іх у тэчку.

запал рухавікоў
08-06-2015, 00:48

Fabiuz
08-06-2015, 14:25
Ок, ясна, нічога не застаецца, як знайсці ў выпадку неабходнасці (virtual read) онлайн атрымаць файл ВРІ з тымі жа ID, HW і SW ж аўтамабіль.
Але дурны пытанне, калі файл ложак у BDM змяшчае ўсе, уключаючы чэргі иммобилайзера, я павінен знайсці частковага чытання правільна?

Fabiuz
я іх заўседы выкарыстоўваюцца і працуюць

Дайце нам ведаць, як????

andrew64
ласкава вы, магчыма, тэчкі з файламі, у крычы для kess v2, у маім няма нічога
загадзя дзякуй хто адкажа

ake85
Прывітанне, я не думаю, вы можаце апублікаваць тэчку файл крычы

andrew64
я не магу знайсці ў сеткі нейкі добры савет?

andrew64
але гэта арыгінальныя файлы

Fabiuz
Знаходзяцца і працуюць.
Але яны працуюць толькі на свой kess або з усімі, хто з тым жа кодам кліента.
Файлы ў архівах .rar, каля 100 мб у усе, і сіра 130 файл. амаль усе marelli mj6, mj8, 8df, med7 і 17, калі вы шукаеце, каб атрымаць архівы абаронены ад інвалідаў, і, такім чынам, вы не можаце выкарыстоўваць іх у ecm titanium.
Калі вы шукаеце напісаць у ****** імя аднаго з гэтых ЗАЛАТЫХ, як A500 і скончыць ў венгрыі....:-)

alxcrs
Прывітанне Fabiuz, я спрабаваў.... я не знайшоў нічога...

Fabiuz
Паспрабуйце цяпер, я знайшоў іх нават у італіі на продаж у інтэрнэце. І працуюць.
Паспрабуйце пашукаць з ******

alxcrs
Нічога... можа быць, я пошук няправільна...

Fabiuz
Ідзе на g o o g l e і пошук файлаў КРЫЧЫ, паказанні віртуальных кесс.
Калі няма, я прышлю ***** з дапамогай спасылкі . бачыў, што тут не можа...

Fabiuz
ці алекс, а ў f z c b r ГАЙКІ і m a i l КРОПКА ru

alxcrs
...............лічба і перабольшаная..........
я ўжо моры КРЫЧЫ, мяне цікавіла тэчку kess толькі, каб зрабіць virtual read... дзякуй Fabiuz

Fabiuz
Я не ведаю, колькі ты кажаш,.
У мяне файлы на ВРІ Кесс ў V2 c:\ksuite\res\ori яго уласны загружаны ад alientech і funzionanati з усімі v2 з fw 4.036 ЕЎРА або Кітай.
Не файл, крычы, у выпадку паўдзельнічайце ў КРЫЧЫ, файлы Alientech я прама.
Калі зацікаўлены *****

Fabiuz
Я кажу АРЫГІНАЛЬНЫХ файлаў x ПАКАЗАННІ ВІРТУАЛЬНЫХ KESS V2.
Якія дазваляюць рабіць, напрыклад, капуста 1300Mjet без BDM альбо JTAG, але непасрэдна з БД;
Тады есць MED 7 і MED17 і г. д.... і m a i l x info

alxcrs
Даруй Fabiuz, я не збіраюся марнаваць твой час, справа ў тым, што ваш браўзэр прыносіць мне толькі спасылкі на заліве, па гэтай прычыне я казаў аб цане перабольшаныя...
Што тычыцца інфа, вядома, хвалюе, але калі я не пішу правільна свой адрас *****не думаю, што ен можа прасіць у цябе...

Lucas82
Цана на заліў абсурдна. Я спадзяюся, што змагу як-то аднавіць.

frantik3
Тыпу, як

Lucas82
160 я б сказаў, што гэта перабольшанне

Fabiuz
У altenativa выдаткаваць 5000€ для kess арыгінал.
Выдаткаваць 160 еўра за гэтыя віртуальныя файлы, што я вам магу сказаць, што працуюць і дадаюць каля 320 аўтамабіляў, сярод Med7, Med17, Marelli MJ6D і MJ8 і M8DF, што цяпер не ты, па-мойму варта, я€ 0.50 для аўтамабіля.
Зрабіце 1 або 2 машыны, і ты пакрыла выдаткі.
У рэшце рэшт, маюць тыя ж функцыі, што і крычы-адзіны fw.

Fabiuz
fzcbr********** але доўга я не ведаю, калі вы бачыце

Fabiuz
пасля зорачкі Гайкі і і m a i l ****

frantik3
Дай мне кантакт, і я скажу табе, дзе ты можаш знайсці