Перегляд Повної Версії : Довідка основи Nissan Micra 2002 рік
Привіт Рага , я зробив безлад картину Nissan Micra 2002 року , я прочитав 93c66 у x8 , але я думаю, що пішов читати x16 , я зробив виправлення, із Ny04 , але не розуміючи, я не вихідний файл , тепер у мене є км відзначені дисплей без сенсу , хтось файлу, ori, щоб відновити 93c66 ?? на картині, не є бренди в стороні від Nissan AX865.
сподіваюся це допоможе, вважає, що існують дві версії-одна з дисплеєм, який показує тільки км tot,парз.(що ? те, що ви st? кріплення),і друга версія, що d? також інформація тип витрата палива миттєвий autonimia etc.
файл та micra 2003, отже, K12
вибачте, якщо вам потрібна інша версія, дайте мені знати
сподіваюся це допоможе, вважає, що існують дві версії-одна з дисплеєм, який показує тільки км tot,парз.(що ? те, що ви st? кріплення),і друга версія, що d? також інформація тип витрата палива миттєвий autonimia etc.
файл та micra 2003, отже, K12
Привіт моя версія має км всього , два trip a/b , обираних з кнопки важіль вліво і годинник
вибачте за затримку, то файл, який я послав вам повинні піти добре,звичайно, ваш micra має дисплей, multi функції в центрі приладової панелі над радіо