КПК

Перегляд Повної Версії : KESS V2 MY працює на 100%

Сторінок : 1 [2]

бумер
13-04-2015, 15:08
моя прошивка працює добре, чітко, якщо обладнання його супроводжує ;)

fabiovts88
13-04-2015, 16:13
Bimmer я знаю, де я можу знайти прошивки?

ake85
13-04-2015, 16:43
kess китайці роблять буквально засмоктує мене створили тисячі проблем на лінії can і k-line краще покладатися на інструмент оригінальний і pi? надійно я згоден з пристрасть

ugoboss
13-04-2015, 19:03
kess китайці роблять буквально засмоктує мене створили тисячі проблем на лінії can і k-line краще покладатися на інструмент оригінальний і pi? надійно я згоден з пристрасть

одна з перших речей, щоб змінити всі мікросхеми для лінії can і k.

пристрасть двигунів
13-04-2015, 23:32
Я поділяю ugoboss і, як мінімум, є ще дев'ять замінювати........

бумер
14-04-2015, 00:45
напиши мені в приват, я не думаю, що на форумі це може зробити реклама?...

бумер
03-05-2015, 22:02
вирішена? в іншому випадку, пиши мені

AutoDelta82
привіт, все я уважно читав всі повідомлення,але в кінці кінців, l інтерфейс працює d іноді, як ви читаєте?для тих, хто цікавиться, де можна отримати інструмент або контакт?
дякую

пристрасть двигунів
Привіт інструмент працює дуже добре.........

AutoDelta82
Де пу? знайти тому...

пристрасть двигунів
навряд чи ви знайдете адреси опубліковані на вид всім, якщо у вас знань потрібних не буде? difficile..............

AutoDelta82
Ну добре,знання на цьому фронті не я....крім як на ebay, що закони kess європейський та ін....але я не довіряю...то виглядає християнин, надішліть мені повідомлення, в цьому сенсі pvt

зберегти
я новий на форумі, у мене теж kess by China можна мати кілька фотографій, щоб змінити? заздалегідь спасибі

зберегти
я хотів би знати, чи існує керівництво про те, як зробити європейські i kess by China

perrysound70
я читав tucson 122cv 2005 року з kess v2 все добре, але в кінці кінців я написав, що помилка cecksum,що це означає?потім картка відкривається з ecm, але тому, що він написав помилка cecksum?дякую

riccardo59
привіт перрі потрібно перевстановити framework 3.5 для цього дає помилку, будьте уважні