Перегляд Повної Версії : KESS V2 MY працює на 100%
моя прошивка працює добре, чітко, якщо обладнання його супроводжує ;)
fabiovts88
13-04-2015, 16:13
Bimmer я знаю, де я можу знайти прошивки?
kess китайці роблять буквально засмоктує мене створили тисячі проблем на лінії can і k-line краще покладатися на інструмент оригінальний і pi? надійно я згоден з пристрасть
kess китайці роблять буквально засмоктує мене створили тисячі проблем на лінії can і k-line краще покладатися на інструмент оригінальний і pi? надійно я згоден з пристрасть
одна з перших речей, щоб змінити всі мікросхеми для лінії can і k.
пристрасть двигунів
13-04-2015, 23:32
Я поділяю ugoboss і, як мінімум, є ще дев'ять замінювати........
напиши мені в приват, я не думаю, що на форумі це може зробити реклама?...
вирішена? в іншому випадку, пиши мені
привіт, все я уважно читав всі повідомлення,але в кінці кінців, l інтерфейс працює d іноді, як ви читаєте?для тих, хто цікавиться, де можна отримати інструмент або контакт?
дякую
Привіт інструмент працює дуже добре.........
навряд чи ви знайдете адреси опубліковані на вид всім, якщо у вас знань потрібних не буде? difficile..............
Ну добре,знання на цьому фронті не я....крім як на ebay, що закони kess європейський та ін....але я не довіряю...то виглядає християнин, надішліть мені повідомлення, в цьому сенсі pvt
я новий на форумі, у мене теж kess by China можна мати кілька фотографій, щоб змінити? заздалегідь спасибі
я хотів би знати, чи існує керівництво про те, як зробити європейські i kess by China
я читав tucson 122cv 2005 року з kess v2 все добре, але в кінці кінців я написав, що помилка cecksum,що це означає?потім картка відкривається з ecm, але тому, що він написав помилка cecksum?дякую
привіт перрі потрібно перевстановити framework 3.5 для цього дає помилку, будьте уважні