Прагляд Поўнай Версіі : help на рускую
я заяўляю, што я не kess v2, мой сябар, ен проста ўзяў (клон) і мне сказалі, што ўсе даведкі, якія яму далі на англійскай мове, можна знайсці ў італіі? я сказаў, што ен спрабаваў спампаваць іх з сістэмай sw арыгінал, але не ? яшчэ можна зрабіць, ce, што хто-то можа мне параіць, дзякуй.
Прывітанне ugoboss.
Калі c'? чынам, для спампаваць кіраўніцтва на ўсіх мовах.
? устаноўкай новай версіі 1.75.
мне сказалі, што не ? яшчэ можна нават з гэтай версіяй ? заблакавалі загрузкі на сервер.
прывітанне Іван, калі ? быў заблакаваны спампаваць для старых версій, якія раней яны рабілі, павінна быць што-то нядаўна, чаму? менш чым праз месяц f? я усталяваў версію 1.85 ? я рэгулярна абнаўляецца, усе даведкі на італьянскі мову
спрабаваў 2 дні таму з версіі 1.85
Ugoboss Прывітанне, я толькі што паспрабаваў 1 дзень таму з версіі 1.75 і, калі ен працуе
Спампаваць дапамога
Я паспрабаваў яшчэ раз з хвіліну таму. працуе
спрабаваў 2 дні таму з версіі 1.85
прывітанне Іван, але не ? што можа быць, усталяваў версію 2.06 і затым, калі ен паставіў 1.85, там быў яшчэ нейкі трэк 2.06? скажы яму, каб паспрабаваць зрабіць тонкай ачысткі пасля выдалення ўсе і пакласці 1.85, можа быць, cos? вы прапаноўвае ісці
Прывітанне, амаль усе заводы другаснага рынку Kess затрымаліся спампаваць
Хто ў гэтым зацікаўлены. м., даюць мне v1.75 спасылка Kess
я зрабіў гэта на мінулым тыдні і ўсе ок,да гэтага часу doc да vers 2.01 больш чым завісае загрузка
Так правільна, не павінен быць падлучаны з дапамогай інтэрфейсу інтэрнэт-Kess не абнавіць версію 1.75
няма усталюйце sw ori яго адкрыць, а загрузка і пасля, можна таксама абнавіць sw да 2.01, што c'? што-то яшчэ больш завісае
ен сказаў, што ен спрабаваў на "чысты" кампутар, зараз я спрабую з 1,75 на мой, што я ўпэўнены ? чысты, і кажу, дзякуй.
вы маеце рацыю, на маей версіі 1.75 спампоўваеце, хутчэй за ўсе яе на пк былі забруджаныя з іншай усталеўкі.
Мне падабаецца дапамагаць
? можна мець help на рускую?
S?, ? можна спампаваць патрэбны мову
? можна мець help на рускую?
я іх я запампоўваў зараз для аднаго.
Я не магу Уга.. Не ? што б ты сов? ласкавы, каб падзяліцца імі?
я не думаю, што вы маглі падзяліцца імі тут, на форуме, файлы, абароненыя аўтарскім правам, і не ў некалькі мб.
Be на форуме, вядома, няма!.. Ад я бачу, паспрабуйце загрузіць������
Be на форуме, вядома, няма!.. Ад я бачу, паспрабуйце загрузіць��
калі ў вас больш старая версія ksuite ўсталяваць, што часова, за абнаўлення, а затым краніце добры тэчцы help пры ўсталеўцы апошняй версіі, на жаль, не ведаю, як гэта, як passarti спасылку на тое, дзе я онлайн
я не бачу іншага спосабу passarteli улічваючы, што мы не знаемыя і я не вашы кантактныя дадзеныя -**** паспрабуйце праверыць, ці, калі які-то ваш сябар можа passarteli, безумоўна, хто-то мае іх.
У Уга. Я не магу адправіць вам pM, таму нават не мая ****
Ідэальна дзякуй. Сення я спрабую гэта рашэнне
Паспрабаваў зараз і працуе!!!!
Дзякуй!!!!!
Гэтая сістэма дазваляе мне запампаваць нават help Ktag, я не памятаю, хто яму служылі,