Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Вось я

gelatino
21-09-2012, 00:59
Старажытны prog. зімой у пошуках інфармацыі аб piaggio beverly 500

msport (exil77grande)
21-09-2012, 08:42
Прывітанне і дабро запрашаем,тым часам, будзе больш? дарэчы, што вы выступлю так пі? поўнае як імя,узрост,род заняткаў і назірання,затым info ne trvi колькі ni ці вы хочаце, аднак, я лічу, чалавек есць добры працяг.

giarras
21-09-2012, 15:10
сардэчна запрашаем, як сказаў msport мы ў вашым распараджэнні, адкрыйце тэму ў адпаведным раздзеле і абмяркуйце вашу праблему,мы зробім усе магчымае, x мінская.

gelatino
21-09-2012, 15:15
Але, у вас адзін ад Сіцыліі ,мяне клічуць Giampiero з'яўляюцца інжынер , 25 гадоў назад я мы з дапамогай праграмнага забеспячэння заўвага фірма рымскай сек блокі кіравання , сення я за мяжой з беверлі-500 з мноствам праблем, і дрэннае абслугоўванне . і тады я вырашыў умяшацца , але я нават не ведаю, з чаго пачаць , прывітанне ўсяму грамадству'

giarras
21-09-2012, 15:19
між тым, у гэты вечар sar? апублікавана поўнае кіраўніцтва карыстальніка, дзе вы таксама знойдзеце электраабсталяванне, калі ў вас есць запыт, у прыватнасці, і я быў іх тэхнічны (piaggio) .

msport (exil77grande)
21-09-2012, 15:32
аднак есць таксама паведамленне, якое кажа пра scodifica беверлі таму, калі вы выкарыстоўваеце пошук ужо і што-то.

gelatino
21-09-2012, 16:17
Дзякуй , кіраўніцтва, я думаю, яны, нават калі не беларуская, у мяне праблема з вентылятарам, які не тое , але я думаю, што вырашыць , я знайшоў 33 ым паміж пунктам 3 датчыка тэмп вады, i пунктам 22 ecu , але тое, што мяне непакоіць, а " мінімальны няправільнай і дрэннай працы рухавіка

giarras
21-09-2012, 19:40
Дзякуй , кіраўніцтва, я думаю, яны, нават калі не беларуская, у мяне праблема з вентылятарам, які не тое , але я думаю, што вырашыць , я знайшоў 33 ым паміж пунктам 3 датчыка тэмп вады, i пунктам 22 ecu , але тое, што мяне непакоіць, а " мінімальны няправільнай і дрэннай працы рухавіка

я магу табе даць каліброўкі, якая служыць x адмова мінімальны, а праблемы ў гэтай асяроддзі, ен вырашае з чысткі дросельнай засланкі, іншае пытанне, варта праверыць рэгулятар не павінен перавышаць 14,7 v у адваротным выпадку таксама адбываецца выключэнне, калі працягнуць, дайце мне ведаць, што вы d? руку,але я ўпэўнены, што вы можаце вырашыць
ах..я забыўся, што не падняць мінімум ад жыцця, што знаходзіцеся ў целе дроселя то ідзе кранутая, калі замяніць яго steppermotor, што тут ? іншыя, чым pts.
прывітанне.

sa80libero
22-09-2012, 12:03
прывітанне добрае знаходжанне ў гэтым форуме

gelatino
15-10-2012, 17:30
Добры дзень усім , нарэшце-то мне ўдалося вырашыць праблему вентылятара, які не заводзіўся, я чысты, каналы ўпускаючы, корпус дросельнай засланкі , вынік-мінімум высокі і няроўны , у гэты момант я не ведаю, што рабіць , значэнне напружання батарэі і рэгуляваць, хто-то мне пу? даць некаторы ўяўленне , дзякуй

giarras
15-10-2012, 19:28
вельмі верагодна, што хто-то да цябе закрануў шруба, які робіць ад ўпора, дзе есць кабелі праводцы акселератара паспрабуйце адрэгуляваць яе, пакуль прынамсі не падае практычна, як гэта робіць у карбюраторы паўтараю гэта regolaggio вы дакранаецеся толькі тады, калі будзе зменены steppermotor магчыма, дайце мне ведаць, што даю каліброўкі, але абавязкова вы можаце загрузіць яго з інструментамі афіцыйных або зь ,навігатар texas instruments з пратаколамі матацыкл.

gelatino
15-10-2012, 21:10
Я адразу ж падумаў , але, гледзячы на вінт, вы не думаеце, што хто-небудзь дастанецца , нават калі тое, што я бачыў на гэтым матацыкле, усе можа? быць. Праблема ў тым, што есць права і' матацыкл далека адсюль, што вы маеце на ўвазе пад навігатар texas instruments

msport (exil77grande)
15-10-2012, 21:15
хлопцы, вы не па тэме, гэта раздзел прэзентацыі,але трэба так, каб адкрыць канкрэтнай пасады ў раздзеле " падыходзіць?

gelatino
15-10-2012, 21:42
Provvedo адразу

ppsch
22-10-2012, 11:26
Сардэчна запрашаем.