Перегляд Повної Версії : проблема audi a 4 в результаті надмірного куріння
привіт, хлопці ? багато не пишу, цікаво, довідка у мене audi a 4 2500 tdi v6, який курить, см божевільна, але якщо тягне ноги, то не йде, здається, всмоктується в діагноз я витратомір його замінити, але якщо йде, то ж саме, а потім приходить близько 3000 оборотів в хвилину, стукає, але долаючи 3000 оборотів перестає могли б ви мені допомогти?
перевірте всі шланги наддувочного повітря і охолоджувач наддувочного повітря ж, що вони не прорізаються.
вже зробив, але нічого на вигляд, здається, все ок
якщо ви впевнені, системи впуску повітря, надає хороший діагноз і починає контролювати всі параметри, egr в тому числі, що не заблокований відкритим.
matteo23
04-09-2014, 09:06
Також перевірте тиск turbo виявлено в діагноз.. сов? розумієте, навіть якщо у вас є рукав, зламав..
Alfiuccio
04-09-2014, 13:23
перевірте, чи добре mancotti можливо, втрати тиску....хоча, як правило, і наявність помилок в ecu.....
єдина помилка, яку я давав був датчик витрати повітря
потім автомобіль до 3000 оборотів стукає
що значить "стукає" перевірки системи рециркуляції ог.
потім автомобіль до 3000 оборотів стукає
ви ? засмітитися cn в аркуш ? виключено з ecu
legendaryslave
04-09-2014, 21:00
перевірте, якщо вона рухається геометрії, як правило, ламається wast gate
у вас l egr не закривається очистити його ,sostituiscila або disabilitala карту і вирішите цю проблему.
159sportwagon
04-09-2014, 23:16
У мене така ж проблема на Audi a6. Була турбіна маршрут .
вирішена не вистачало зв'язку між датчик витрати повітря ебу і насос
а відповідь дуже правильний