Прагляд Поўнай Версіі : спасылка для куплі трубка defap
як вынікае з назвы, я хацеў бы ведаць, калі хто-то купіў, ці я ведаю, пакажыце сайт, дзе знайсці корак для выдалення fap загадзя дзякуй
magi1984
21-09-2012, 07:15
якія даверылі у гэтым раздзеле абмеркаваньне падобнае?
msport (exil77grande)
21-09-2012, 08:45
якія даверылі у гэтым раздзеле абмеркаваньне падобнае?
Я зараз адыду,акрамя таго, я лічу, што вы павінны ісці снег мадэль аўтамабіля.
Вы маеце рацыю, я памыліўся з раздзелам, я павінен зрабіць defap fiat 500-я хацеў бы купіць трубы.....
msport (exil77grande)
21-09-2012, 15:09
Вы маеце рацыю, я памыліўся з раздзелам, я павінен зрабіць defap fiat 500-я хацеў бы купіць трубы.....
я дам вам ведаць заўтра, калі мы што-то, і я думаю, што хутка мы устаўляемы некаторыя рэчы, звязаныя з коці у онлайн краме.
ідэальна, дзякуй вялікі cos? відаць, што c'? добры запыт ? карысная рэч і змясціць іх у краму....
dvdtuning
21-09-2012, 16:08
Мне было б цікава нават мне.
msport (exil77grande)
21-09-2012, 16:22
ок, хлопцы, хвілінку, pasienza, што мы бачым, і на гэты раздзел.
blackwolf76
21-09-2012, 23:29
Я звычайна трубы стральба іх з коффердама старое жалеза:D
вы ? дакладна, але некаторыя машыны робяць крывыя, дзіўныя, то варта купіць труба ўжо? фланцавых...
Калі пу? быць карысным, мае downpipe я ўзяў, усе тут:
не размяшчаць спасылкі.
Я нумар хлопца, які будуе з труб, па справядлівым цэнах.
Калі для мадэратараў, не ? праблемы, мы можам звязацца з ім, каб нас адправіць прайс-ліст
Для якасці? я задаволены
На самай справе, у Спасылцы, мне паведамілі кошты не ў ліку пі? канкурэнтаздольныя цэны, але і якасць? ? выдатнае і на любы пытанне гатовыя гэта выправіць! На 330D майго брата ? сабраў іх DP ад каля 230 ТЫС. км-і ? аўтамабіль, які заўседы падарожнічае з высокіх поспехаў у любых умовах! Вяртаючыся RU, vista запыт з "кома", я ў адпаведнасці з гэтым я таксама з просьбай, калі да Mod. добра, сколкава? адпраўлю любы прайс-ліст, ці ўсе кантакты, сябры, Кампанія, а таксама зрабіць вадасьцекавая труба і трубы ў цэлым, вырабляе ахаладжальнік наддувочного паветра, радыятары, manicotteria, Etc.Etc...
Я нумар хлопца, які будуе з труб, па справядлівым цэнах.
Калі для мадэратараў, не ? праблемы, мы можам звязацца з ім, каб нас адправіць прайс-ліст
Для якасці? я задаволены
Ад нашай ***** і скажы яму, звяжыцеся з намі