Перегляд Повної Версії : Видалення DPF/FAP Peugeot SID803A
Добрий день, я хотів би запитати, чи є інформація, до кого вже? тому (вручну, з допомогою програмного забезпечення), видалення dpf на ці екю; Я studiandomi два файлу ori: один з dpf і без нього; щоб не зробити занадто багато доказів, випадково, можна було б знати, що стратегія приймає, як правило, на цих ecu? C'? комутатор або емуляція? в даний час я ви відчуваєте, що всі кольори, і я не знаю, pi? кому вірити, будь ласка, дайте мені кілька вказівок.
legendaryslave
01-09-2014, 22:35
ви з рішення завжди чистий (на око оцінити золи)
ви з рішення завжди чистий (на око оцінити золи)
що ви маєте на увазі, щоб рішення завжди чистим? ви хочете сказати, що я повинен мод-датчик диференціального щоб змусити її вірити, що fap c'? і ? чистий?
magi1984
02-09-2014, 12:09
якщо dpfoff на ці кошти ? зробив так на валютний попіл завжди залишається на 0%, потім блок управління fap ? завжди чистий
але не sw самі робите це правильно, ви робите тільки в ручну всі файли, де рівень золи залишається на 0%
legendaryslave
02-09-2014, 18:39
якщо dpfoff на ці кошти ? зробив так на валютний попіл завжди залишається на 0%, потім блок управління fap ? завжди чистий
але не sw самі робите це правильно, ви робите тільки в ручну всі файли, де рівень золи залишається на 0%
саме я говорив, на око оцінити хоча не відновлює фізично запускає весь процес, включивши навантаження двигуна і вентиляторів