Прагляд Поўнай Версіі : няспраўнасці падушкі бяспекі
прывітанне ўсім
я і мой сябар, уладальнік стілус, які мае праблемы з датчыкам падушкі бяспекі пасажыра.
як і ў вас калі-небудзь вырашаны гэтыя праблемы?
вы ставіце для сябе стандартны эмулятар, што-тое, каб абыйсці датчык вагі?
загадзя дзякуй
сістэмы маюць два або эмулятар, ці здымае эбу чытаць дамп арыгінальны і з sw змянілі без прысутнасці з падушкай то пішыце ў блок кіравання і далей.....
відавочна, яго прысвечаны потым адзін, і другі, і ты....
bernardo943
21-09-2012, 14:44
калі тыпу праз нейкую праграму дыягностыкі disabiti датчык ..?
дамп ? змесціва eeprom эбу ен павінен быць чытаем файл у bin змесціва, а затым адрэдагаваць і я не ведаю, калі не пу? зрабіць у дыягназе я ніколі не чуў....
перавышэнне хуткасці
11-11-2012, 11:55
save у дыягназ, які я ведаю, не магчыма (і я многіх фактах, перапісаўшы файл
carlo abarth
11-11-2012, 12:39
на некаторых блокаў я раблю праз чытанне dell падушка бяспекі, але вы павінны прачытаць serial, каб убачыць, што вы некалькі экю і'!!!
afortunao
20-11-2012, 00:10
C'? спосаб эмуляваць resistecia дыван, памятаеце, што ? можна эмуляваць занятыя, або пусты ? пажадана эмуляваць як заняты, так што ў выпадку аварыі спрацоўвае падушка бяспекі на баку пярэдняга пасажыра.
Яны таксама прадаюць эмулятары, як вы ведаеце, па цане 70-80 еўра. Відавочна, pi? танны, каб купіць пару супраціваў, а таксама іх працу і здольнасці?.
Калі каму-то патрэбен, калі вы знойдзеце падручнік, я буду адказваць тут. З павагай
Я пацвярджаю, дыягназ не пу? выключыць датчык вагі, толькі праз файл, што мяне не заўседы ? атрымалася, можа быць, пару разоў, ці вы можаце эмуляваць датчык вагі з эмулятарам. кошт? ? pi? нізкім, па меншай меры тыя, якія я выкарыстоўваю....
afortunao
20-11-2012, 11:49
хай паведамляем, датчык вагі пасажыра, ? блок кіравання, які прымае дадзеныя супраціву, і перадае яго ў блок кіравання падушкамі бяспекі, з дадзеных лініі K.
Пу? эмуляваць уваходны супраціў у unit? пасажыраў, для гэтай перадачы ў блок кіравання падушкамі бяспекі.
З павагай
afortunao
13-01-2013, 00:14
Я пацвярджаю, ? пераймання, усталяваўшы юніт? што аўтамабіля пад сядзеннем пярэдняга пасажыра.
2360
afortunao
13-01-2013, 00:23
Я не разумею, як я не магу бачыць маю фатаграфію, я проста павесіць
http://img835.imageshack.us/img835/8987/ocsfiatstiloreducida.jpg
motorsport
13-01-2013, 01:15
Ад блока кіравання вы можаце адключыць падушку бяспекі пасажыра без праблем,чытайце і паштовых файлаў!!
Выбачайце, я не разумею, змяніўшы блок кіравання вы можаце адключыць праверку датчыка на сядзенне або адключыць ўласную падушку бяспекі пасажыра?
Выбачайце, я не разумею, змяніўшы блок кіравання вы можаце адключыць праверку датчыка на сядзенне або адключыць ўласную падушку бяспекі пасажыра?
Няма адключыць датчык сядзення трэба чытаць 95080, што c'? блока кіравання падушкамі бяспекі электроннай пошты ў файл, а затым прыходзіць у автокресло не трэба-й? ўсталяваць эмулятар і вырашайце tutto.............
Няма адключыць датчык сядзення трэба чытаць 95080, што c'? блока кіравання падушкамі бяспекі электроннай пошты ў файл, а затым прыходзіць у автокресло не трэба-й? ўсталяваць эмулятар і вырашайце tutto.............
Ок, дзякуй за інфо, але ў гэтым выпадку, як паводзіць сябе эбу, як вы б пасажыра і ў выпадку аварыі адкрывае падушка бяспекі ці наадварот?
alberto.bf
13-01-2013, 11:47
Прывітанне, спрабаваў самае простае?
Ад чыстай кантактам і выбраць, што тут былі лінзы яшчэ можна адключыць, то passagero.
Спадзяюся гэта было карысна,,,,,,,,,,,,,,,,
Ок, дзякуй за інфо, але ў гэтым выпадку, як паводзіць сябе эбу, як вы б пасажыра і ў выпадку аварыі адкрывае падушка бяспекі ці наадварот?
дакладны робіць тое ж самае, што і эмулятар, у выпадку аварыі успыхвае, падушка бяспекі, чаму? эбу думае, там сядзіць хто-то або пастаў эмулятар або рэдагаваць дамп-вынік той жа........
motorsport
13-01-2013, 12:44
дакладнае дэактывуе падушка бяспекі пасажыра канчаткова,акрамя таго, я лічу, што ў гэтай аперацыі перайсці, а таксама зэканоміць, не купляючы эмулятар.....так што за адзнакі!!!
guidotacco
13-01-2013, 12:50
carsoftware 5.2,адключае яго, добра?
motorsport
13-01-2013, 12:56
carsoftware 5.2,адключае яго, добра?
прывітанне гвіда,шчыра кажучы, ніколі не спрабаваў carsoft,mod у esa уручную!!
Вельмі добра, я заўседы рабіў з эмулятара я.
Шчыра кажучы, лепш зрабіць дамп, я іх зробленыя некаторыя 3-дверный з гэтай праблемай, а потым, магчыма, ссуньце сядзенне вырвалі драты эмулятара, а потым я ? вярнуўся ў аўтамабіль, калі зрабі дамп перайдзіце камфортна, што аўтамабіль не вернецца pi?........
Вы ? праўда, толькі ў тым, што я ніколі не думаў. Важна ? што падушка бяспекі функцыі ў любым выпадку.