КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Як адкрыць ўкладанні.

маланка
31-08-2014, 18:50
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, як зрабіць, каб чытаць ўкладанні ,zip, rar ori mod.

Не ведаю, ці будзе раздзел і правільна,калі ен гэтага не робіць ? прашу адміністратараў яе перанесці.дзякуй

marcogti
31-08-2014, 19:07
Зша, а таксама winrar

маланка
31-08-2014, 19:12
Ок? калі я адкрываю яго, кажа мне, каб выкарыстоўваць праграмы ,якое выкарыстанне?

маланка
31-08-2014, 19:29
Я растлумачу лепш, калі націсніце на дадатак спампаваць,і прымушае мяне бачыць файл, пасля націсніце на файл, кажа мне, каб адкрыць яго з дапамогай адной з гэтых праграм .торэнт Adobe reader, нататнік, internet Explorer, paint, сабраныя фатаграфіі ў сродку прагляду фатаграфій Windows **** Windows media player, word pad

маланка
31-08-2014, 19:30
Які з гэтых праграм вы карыстаецеся для прагляду ўкладанняў?

marcogti
31-08-2014, 20:30
Але залежыць ад таго, што вы загружаеце. Калі ? файл врі або mod, вы павінны выкарыстоўваць праграмы, такія як мнк або ecm

маланка
31-08-2014, 21:20
Прымацаваныя файлы мод rar, zip, якую праграму выкарыстоўваць?

маланка
31-08-2014, 21:33
Выбачайце, нават на врі

nico2610
31-08-2014, 23:43
файлы .rar альбо .zip, адкрыць з дапамогай winrar або Winzip, а файлы .ori або .mod іх адкрыць з дапамогай titanium ecm

маланка
01-09-2014, 12:41
Прывітанне, праграмы,Win rar і zip разгрузкі ад ******і замест гэтага,крычы, і модов, іх я заўседы спампаваць ******.

nico2610
01-09-2014, 13:06
не, каб файлы на врі або мод знаходзіцеся падзел у форуме

маланка
01-09-2014, 13:27
Ок, можаш ты мне сказаць, дзе я магу знайсці абмеркаванне ,калі ласка, дзякуй

nico2610
01-09-2014, 13:55
на галоўнай старонцы форуму знайдзіце раздзел " банк дадзеных файлаў

dangy
а адказ вельмі правільны

маланка
прывітанне і з новым годам ўсіх,прабачце, калі вярнуцца яшчэ на гэтую тэму, я спрабаваў спампаваць праграму alientech ecm titanium,але з адмоўным вынікам.я ўсе яшчэ не магу праглядаць файлы mod врі .цікава, праграма, якую я запампаваў, трэба, каб сіла флэшку alientech?калі няма,то як я магу праглядаць ўкладанні?

gcmotor
Залежыць ад змесціва файла, які вы хочаце адкрыць. Пасля вымання з архіва rar або zip .Згодна, што пашырэнне трэба выкарыстоўваць адпаведную праграму для яго прагляду басейн

маланка
ок .qualè праграма для файлаў на врі і mod?

tranky
раю табе націснуць правай кнопкай мышы на файл .zip .rar і .7zip і ў наладах па змаўчанні змяніць праграму такім чынам, што кожны раз, калі вы doubleclick табе заўседы адкрываецца з той жа праграмай..
Вы можаце выкарыстоўваць winrar, які бясплатна ці ж выкарыстоўваць 7zip (дэ групы могуць быць няма disputatum est), або, пстрыкнуўшы правай кнопкай мышы вы можаце зрабіць "атрымаць тут" з дапамогай winrar або іншыя падобныя запісу.
У выпадку, калі вы не дайце назву праграмы на выбар, націсні ўласцівасці і агляд і адрасы ў тэчку "праграмы" дзе ў вас інструмент усталяваны (c:\programmi\winrar\) і ад ежы выкананы файл.

tranky
ок .qualè праграма для файлаў на врі і mod?

Файлы .На ВРІ і .MOD гэта ДВАЙКОВЫЯ файлы, якія адкрыць толькі з дапамогай інструментаў, прызначаных для функцыі, якія вы патрабуеце.
Кіраваць ўручную = ECM
DTC = DTC Remover і падобныя
Абрэвіятура MOD і ВРІ азначае, толькі калі файл з'яўляецца АРЫГІНАЛЬНЫМ або змяніць, але заўседы застаецца двайковы.

маланка
ок, дзякуй за даступнасць,пазней я спрабую ўбачыць, калі я магу адкрыць файл.

gcmotor
А тое, што ен сказаў Tranky. Калі ў вас няма канкрэтнага праграмнага забеспячэння, вы не можаце адкрыць іх

маланка
дзякуй усім, цяпер, і, трохі ўсе больш і больш ясным,калі я не канкрэтную праграму не атрымоўваецца адкрыць файл.цяпер, думаю, не існуе ні адной праграмы паралельна? для таго, каб адкрыць файлы mod і врі? на форуме год, усе праграмы афіцыйныя? для таго, каб чытаць файлы.

tranky
залежыць ад тыпу чытання, што вы хочаце зрабіць.
Я растлумачу..
Калі вы хочаце толькі параўнаць ІДЭНТЫФІКАТАРЫ, каб убачыць розныя змены зробленыя, вы таксама можаце гэта зрабіць з CMD windows
Калі вы хочаце параўнаць і, пры неабходнасці, змяніць значэння ўручную, без схем вы можаце зрабіць гэта з дапамогай hex рэдактара
Калі вы хочаце, каб загрузіць файлы з драйвера, каб класіфікаваць розныя карты, тады трэба ECM
Калі вы хочаце змяніць DTC не ўручную (hex editor), вы можаце зрабіць гэта з дапамогай спецыяльных інструментаў, што знаходзіцеся тут, і іх, або плаціць
Калі вы хочаце змяніць функцыі, такія як сістэмы рэцыркуляцыі ог, FAP і іншыя заўседы есць спецыяльныя сродкі або hex-рэдактары, калі вы ведаеце, што і як змяніць
Я спадзяюся, што esaudiente

tranky
FYI
TunerPro ~= ECM (opensource)

маланка
прывітанне tranky дзякуй за даступнасць,калі ласка, растлумачце мне, як працуе праграма, і як адкрыць файл? дзякуй

tranky
На сайце ў вас есць PDF, як гэта працуе, але ў асноўным трэба проста адкрыць файл і перамяшчацца паміж ID ECU, і параўнаць іх (арыгінал і зменены вас прымушае іх убачыць параўнанне з 2D-і hex/binary).
Прапаную ECM-Titanium, па крайняй меры, у вас праіндэксавана шмат карт ад драйвера, у адваротным выпадку-гэта скачок у цемры ammeno, што вы не знаемыя з кожнага сектара код.
Добрая праца!

маланка
прывітанне tranky дзякуй за ваш час, на жаль, і галіны, што я не ведаю тэхнічна.затым brancolo ў цемры.прабачце, калі задаю шмат пытанняў.

tranky
Не думаю, я прафесіянал, я вельмі пачатковец, але я проста шмат чытаў і зрабіў крыху практыкі, але нічога, што. Лічыце, што я з 3 месяцаў, пеўнік і ніколі не выкарыстоўваў..
План і з дапамогай правільных пытанняў вы ідзяце наперад.. Не, вы прабачце, але за мільены пытанняў, калі патрабуецца (пры ўмове, што для мэтавай і не blabbeggiante не для атрымання прыбытку.. (У адрозненне ад многіх іншых тут co ў braccine суд, і рогі!).
Добра, дуайен усе befani сайта (+99%)