Перегляд Повної Версії : AUDI A3 видалення DPF dtc
gianni1001
28-08-2014, 19:52
добрий вечір всім
я хотів би спробувати видалити DPF від A3 170cv 2007 року, що у мене аномалія DPF помилка P2002
які програми порадите для видалення DPF?
Помилка, що я доповідь на панелі приладів, як його видалити?
я повинен спробувати зробити примусової регенерації?
діагноз мені не знімає (діагностика AXONE 4 MINI І WURTH)
існує програма, яка обробляє файл і зняти DTC після видалення DPF? або навпаки?
Дякую
Покладіться на обслуговування line форум.... І немає проблем... Монтує siemens.
gianni1001
28-08-2014, 23:14
Дякую
Не сумніваюся, ємність? людей, які керують першим, я б сказав, що я довіряю сліпо
я сподівався дізнатися щось нове...
Ці типи карт йдуть зроблені з людей, обізнаних..........За файл, зробити послуги Форум відкрити з допомогою Тита або Ecm і подивитися, як вона працювала Файл Mod тільки так ви дізнаєтеся, і ви вивчаєте, де діяти на різних точках карти...........
gianni1001
29-08-2014, 21:32
Ви праві, справді, у вас є...
Хороший рада
Не поспішати, не х робити великі проблеми....
Дякую
Рада... Перед бурінням FAP спробуйте карту defappata для 30ina км.... Якщо машина в порядку і не є індикатори несправності виконайте отвори... Не повністю очистити ок?
gianni1001
29-08-2014, 21:51
Вибачте
Але одна справа? ми не уточнено
коли я з цим впоратися? зробити файл один раз написав, я впевнений, що андре? далі повідомлення, що все, що я бачу на приладовій панелі? Чи потрібно написати файл з FAP встановлений x використовувати діагноз, який стирає помилки в ебу?
Я не зрозумів, в двох словах(що я не можу утримувати), якщо файл змінено, дозволяє уникнути появи помилок, світлі обманює ебу, або якщо знімає навіть помилки gi? присутні.... Я сподіваюся, що ясно... Дякую
gianni1001
29-08-2014, 21:52
Вибачте, я пишу, і я не бачив ваш відповідь...
gianni1001
29-08-2014, 21:55
Рада... Перед бурінням FAP спробуйте карту defappata для 30ina км.... Якщо машина в порядку і не є індикатори несправності виконайте отвори... Не повністю очистити ок?
Ви маєте на увазі, що я повинен створити з кроків, які залишають тільки пі? прохід газів? Чому?
Точно... Я мав в минулому з Opel, наприклад, проблеми, осушуючи всі FAP.. Т. е. датчик диференціального тиску повинен відчувати деякий тиск, якщо ні, пішов у відмову автомобіль... І з тих пір використовую тільки зробити отвори і не злити всі
зробіть 4-5 дірок перехожих з наконечником 10.
gianni1001
30-08-2014, 09:11
Вибачте
Але чому? повинна бути проблема, датчик перепаду тиску?
Якщо програмне забезпечення, виключають ці датчики ( я з діагнозом, я перевірив датчики на ходу і датчик не працював-й? бачив) на практиці не повинно викликати проблем.
Щоб зробити отвори, не ризикуючи його зламати треба Треба обрізати каструлю x працювати добре.
Я говорю від неофіта цікаво ? я роблю припущення, x зрозуміти, як чудово розумів.
Не, я розумію, що сенс залишити його, якщо ви мені поясните, ну динаміку проблема, я думаю, буде корисно всім
Graxie:-)
Вибачте
Але чому? повинна бути проблема, датчик перепаду тиску?
Якщо програмне забезпечення, виключають ці датчики ( я з діагнозом, я перевірив датчики на ходу і датчик не працював-й? бачив) на практиці не повинно викликати проблем.
Щоб зробити отвори, не ризикуючи його зламати треба Треба обрізати каструлю x працювати добре.
Я говорю від неофіта цікаво ? я роблю припущення, x зрозуміти, як чудово розумів.
Не, я розумію, що сенс залишити його, якщо ви мені поясните, ну динаміку проблема, я думаю, буде корисно всім
Graxie:-)
Ні, я обговорюю про те, проколювати або очистити або замінити труби, dpf, але при цьому автомобіль має simens ppd, диференціальний датчик, contiuna працювати, все в порядку!!також з файлами dpf off.
gianni1001
31-08-2014, 21:37
Eh gi?
Але я заплутався
Щоб побачити, якщо файл без Fap працює і ебу не давав помилок, я відключив датчик x то я не бачив діагностики....
Eh gi?
Але я заплутався
Щоб побачити, якщо файл без Fap працює і ебу не давав помилок, я відключив датчик x то я не бачив діагностики....
На ці потрібно залишити підключених датчиків і asl їх місце, і вони повинні працювати, в іншому випадку через деякий час від проблем..
gianni1001
01-09-2014, 19:37
Graxie
Датчики були всі доступна
Був тільки один тест, x подивитися, якщо раз зробив свій борг....