Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : AUDI A3 выдаленне DPF і dtc

gianni1001
28-08-2014, 19:52
добры вечар усім,
я хацеў бы паспрабаваць выдаліць DPF ад A3 170cv 2007 года, што ў мяне анамалія DPF памылка P2002
якія праграмы параіце для выдалення DPF?
Памылка, што я даклад на панэлі прыбораў, як яго выдаліць?
я павінен паспрабаваць зрабіць прымусовай рэгенерацыі?
дыягназ мне не здымае (дыягностыка AXONE 4 MINI І WURTH)
існуе праграма, якая апрацоўвае файл і зняць DTC пасля выдалення DPF? ці наадварот?
Дзякуй

oakley1
28-08-2014, 22:53
Пакладзецеся на абслугоўванне line форуму.... І няма праблем... Мантуе siemens.

gianni1001
28-08-2014, 23:14
Дзякуй
Не сумняваюся, емістасць? людзей, якія кіруюць першым, я б сказаў, што я давяраю слепа
я спадзяваўся даведацца што-нешта новае...

sno74
28-08-2014, 23:36
Гэтыя тыпы карт ідуць зробленыя з людзей, дасведчаных..........За файл, зрабіць паслугі Форум адкрыць з дапамогай Ціта або Ecm і паглядзець, як яна працавала Файл Mod толькі так вы даведаецеся, і вы вывучаеце, дзе дзейнічаць на розных кропках карты...........

gianni1001
29-08-2014, 21:32
Вы маеце рацыю, сапраўды, у вас есць...
Добры савет
Не спяшацца, не х рабіць сур'езныя непрыемнасці....
Дзякуй

oakley1
29-08-2014, 21:46
Савет... Перад бурэннем FAP паспрабуйце карту defappata для 30ina км.... Калі машына ў парадку і не есць індыкатары няспраўнасці выканайце адтуліны... Не ачысціць цалкам ок?

gianni1001
29-08-2014, 21:51
Выбачайце
Але адна справа? мы не ўдакладнена
калі я з гэтым справіцца? зрабіць файл адзін раз напісаў, я ўпэўнены, што андрэ? далей паведамленне, што ўсе, што я бачу на прыборнай панэлі? Ці трэба напісаць файл па-ранейшаму з FAP усталяваны x выкарыстоўваць дыягназ, які сцірае памылкі ў эбу?
Я не зразумеў, у двух словах(што я не магу ўтрымліваць), калі файл зменены, дазваляе пазбегнуць з'яўлення памылак, светлыя падманвае эбу, або калі здымае нават памылкі gi? прысутнічаюць.... Я спадзяюся, што ясна... Дзякуй

gianni1001
29-08-2014, 21:52
Прабачце, я пішу, і я не бачыў ваш адказ...

gianni1001
29-08-2014, 21:55
Савет... Перад бурэннем FAP паспрабуйце карту defappata для 30ina км.... Калі машына ў парадку і не есць індыкатары няспраўнасці выканайце адтуліны... Не ачысціць цалкам ок?
Вы маеце на ўвазе, што я павінен стварыць з крокаў, якія пакідаюць толькі пі? праход газам? Чаму?

oakley1
29-08-2014, 22:37
Сапраўды... Я меў у мінулым з Opel, напрыклад, праблемы, асушыў усе FAP.. Г.зн. датчык дыферэнцыяльнага ціску павінен адчуваць некаторы ціск, калі няма, пайшоў у адмову аўтамабіль... І з тых часоў выкарыстоўваю толькі зрабіць адтуліны і не зліць усе

ugoboss
30-08-2014, 07:07
зрабіце 4-5 дзюр мінакоў з наканечнікам 10.

gianni1001
30-08-2014, 09:11
Выбачайце
Але чаму? павінна быць праблема, датчык перападу ціску?
Калі праграмнае забеспячэнне, выключаюць гэтыя датчыкі ( я з дыягназам, я праверыў датчыкі на хаду і датчык не працаваў-й? бачыў) на практыцы не павінна выклікаць праблем.
Каб зрабіць адтуліны, не рызыкуючы яго трэба зламаць Трэба абрэзаць рондаль x працаваць добра.
Я кажу ад неафіта цікава ? я раблю здагадкі, x зразумець, як выдатна разумеў.
Не, я разумею, што сэнс пакінуць яго, калі вы мне растлумачыце, ну дынаміку праблема, я думаю, будзе карысна ўсім
Graxie:-)

lupo1
31-08-2014, 12:41
Выбачайце
Але чаму? павінна быць праблема, датчык перападу ціску?
Калі праграмнае забеспячэнне, выключаюць гэтыя датчыкі ( я з дыягназам, я праверыў датчыкі на хаду і датчык не працаваў-й? бачыў) на практыцы не павінна выклікаць праблем.
Каб зрабіць адтуліны, не рызыкуючы яго трэба зламаць Трэба абрэзаць рондаль x працаваць добра.
Я кажу ад неафіта цікава ? я раблю здагадкі, x зразумець, як выдатна разумеў.
Не, я разумею, што сэнс пакінуць яго, калі вы мне растлумачыце, ну дынаміку праблема, я думаю, будзе карысна ўсім
Graxie:-)
Не, я абмяркоўваю аб тым, праколваць або ачысціць або замяніць трубы, dpf, але пры гэтым аўтамабіль мае simens ppd, датчык дыферэнцыяльны, contiuna працаваць, усе ў парадку!!таксама з файламі dpf off.

gianni1001
31-08-2014, 21:37
Eh gi?
Але я заблытаўся
Каб убачыць, калі файл без Fap працуе эбу і не даваў памылак, я адключыў датчык x то я не бачыў дыягностыкі....

lupo1
01-09-2014, 09:30
Eh gi?
Але я заблытаўся
Каб убачыць, калі файл без Fap працуе эбу і не даваў памылак, я адключыў датчык x то я не бачыў дыягностыкі....

На гэтыя трэба пакінуць падлучаных датчыкаў і asl іх месца, і яны павінны працаваць, у адваротным выпадку праз некаторы час ад праблем..

gianni1001
01-09-2014, 19:37
Graxie
Датчыкі былі ўсе даступная
Быў толькі адзін тэст, x паглядзець, калі раз зрабіў свой абавязак....