КПК

Перегляд Повної Версії : видалення egr audi 2.0 140cv

mattycar
20-09-2012, 18:25
привіт всім.
я використовував carsoftware і коли-sensor для видалення egr audi a3 140cv,але я помітив, що використовують різні адреси, щоб закрити його.
в кількох я повинен mapparne і закрити egr, але я не хотів би робити danni.volevo запитати, який з двох файлів може бути добре.
(додаю в грі з 2 файлів, створених за допомогою програмного забезпечення)

cawadany
21-09-2012, 10:58
Те, з carsoft ? cannato в повному обсязі. Те, з раз вирішило всіх інших panettoni правильні, але торкнувся також і інші криві, які, чесно кажучи, не знаю, що це таке і чому? він зворушений.

mattycar
21-09-2012, 13:13
також я помітив, інші криві порушені раз . якщо panettoni змінені тільки точні, інші криві чи можу я повернути орі,
fiat, alfa і lancia я закрила спокійно, без проблем, але audi не будучи впевнений, я завжди залишилися відкритими.

cawadany
21-09-2012, 13:55
також я помітив, інші криві порушені раз . якщо panettoni змінені тільки точні, інші криві чи можу я повернути орі,
fiat, alfa і lancia я закрила спокійно, без проблем, але audi не будучи впевнений, я завжди залишилися відкритими.

S? зробіть cos? і це добре.

msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:24
тоді я дав погляд,файл зробив з carsoft для мене не добре, я все ще не дісталися, щоб спробувати це рішення, і я хотів би зрозуміти, якщо це carsoft, що і встановлюється на зло, щоб зробити це зміна, або якщо інше рішення,замість того, йдуть добре, перші 2 зміни, що здійснює контроль за наступну мапу, яка зачіпає здавалося б, контролює fap, можливо, поверніть оригінал тільки ту частину,хороша робота.

cawadany
21-09-2012, 14:37
Точно, тепер у нас є підтвердження! :)
Однак, ці програми, вони дивні, та..... на файл Leon TDI 140 730-002 цей Раз я викреслив тільки два panettoni, без інших змін.

mavaila1972
21-09-2012, 14:41
привіт всім.
я використовував carsoftware і коли-sensor для видалення egr audi a3 140cv,але я помітив, що використовують різні адреси, щоб закрити його.
в кількох я повинен mapparne і закрити egr, але я не хотів би робити danni.volevo запитати, який з двох файлів може бути добре.
(додаю в грі з 2 файлів, створених за допомогою програмного забезпечення)

використовуйте цей файл тільки датчик підходить!вже випробувано

msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:45
використовуйте цей файл тільки датчик підходить!вже випробувано

але у вашому випадку, раз він торкнувся тільки двох panettoni або навіть іншу карту, як в цьому випадку?

mavaila1972
21-09-2012, 14:55
я покривав файл, вам треба принести в 0 два panettoni, як раз, на інших картах не чіпайте їх!перевірили з vag egr не працює!!!!!!!

mattycar
21-09-2012, 16:12
ідеальним, то перенесення золотих карт після panettoni, створені на раз.
(хоча він не має dpf і як би скинуті деякі карти для бетону)

mavaila1972
21-09-2012, 18:04
ідеальним, то перенесення золотих карт після panettoni, створені на раз.
(хоча він не має dpf і як би скинуті деякі карти для бетону)

ок перейти діловий:p

mattycar
22-09-2012, 17:10
просто я пишу це audi, ви підкажіть, як ? туди .
на даний момент я дякую вам за вашу співпрацю.