КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне egr audi 2.0 140cv

mattycar
20-09-2012, 18:25
прывітанне ўсім.
я выкарыстаў carsoftware і калі-sensor для выдалення egr audi a3 140cv,але я заўважыў, што выкарыстоўваюць розныя адрасы, каб закрыць яго.
у некалькіх я павінен mapparne і зачыніць egr, але я не хацеў бы рабіць danni.volevo спытаць, які з двух файлаў можа быць добра.
(прыкладаю ў врі з 2 файлаў, створаных з дапамогай праграмнага забеспячэння)

cawadany
21-09-2012, 10:58
Тое, з carsoft ? cannato ў поўным аб'еме. Тое, з раз вырашыла ўсіх астатніх panettoni правільныя, але закрануў таксама і іншыя крывыя, якія, шчыра кажучы, не ведаю, што гэта такое і чаму? ен крануты.

mattycar
21-09-2012, 13:13
таксама я заўважыў, іншыя крывыя закрануты раз . калі panettoni зменены толькі дакладныя, іншыя крывыя ці магу я вярнуць крычы,
fiat, alfa і lancia я зачыніла спакойна, без праблем, але audi не будучы ўпэўнены, я заўседы засталіся адкрытымі.

cawadany
21-09-2012, 13:55
таксама я заўважыў, іншыя крывыя закрануты раз . калі panettoni зменены толькі дакладныя, іншыя крывыя ці магу я вярнуць крычы,
fiat, alfa і lancia я зачыніла спакойна, без праблем, але audi не будучы ўпэўнены, я заўседы засталіся адкрытымі.

S? зрабіце cos? і гэта добра.

msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:24
тады я даў погляд,файл зрабіў з carsoft для мяне не добра, я не ўсе яшчэ дабраліся, каб паспрабаваць гэта рашэнне, і я хацеў бы зразумець, калі гэта carsoft, што і ўсталеўваецца на зло, каб зрабіць гэта змяненне, або калі іншае рашэнне,раз замест таго, ідуць добра, першыя 2 змены, што робіць кантроль за наступную карту, якая закранае здавалася б, кантралюе fap, магчыма, вярніце арыгінал толькі тую частку,добрая праца.

cawadany
21-09-2012, 14:37
Сапраўды, зараз у нас есць пацвярджэнне! :)
Аднак, гэтыя праграмы, яны дзіўныя, ды..... на файл Leon TDI 140 730-002 гэты Раз я выкрасліў толькі два panettoni, без іншых зменаў.

mavaila1972
21-09-2012, 14:41
прывітанне ўсім.
я выкарыстаў carsoftware і калі-sensor для выдалення egr audi a3 140cv,але я заўважыў, што выкарыстоўваюць розныя адрасы, каб закрыць яго.
у некалькіх я павінен mapparne і зачыніць egr, але я не хацеў бы рабіць danni.volevo спытаць, які з двух файлаў можа быць добра.
(прыкладаю ў врі з 2 файлаў, створаных з дапамогай праграмнага забеспячэння)

выкарыстоўвайце гэты файл толькі датчык падыходзіць!ужо выпрабавана

msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:45
выкарыстоўвайце гэты файл толькі датчык падыходзіць!ужо выпрабавана

але ў вашым выпадку, раз ен закрануў толькі двух panettoni ці нават іншую карту, як у гэтым выпадку?

mavaila1972
21-09-2012, 14:55
я пакрываў файл, вам трэба прынесці ў 0 два panettoni, як раз, на іншых картах не чапайце іх!праверылі з vag egr не працуе!!!!!!!

mattycar
21-09-2012, 16:12
ідэальным, то перанос залатых карт пасля panettoni, створаныя на раз.
(хоць ен ня мае dpf і як бы скінутыя некаторыя карты для бетону)

mavaila1972
21-09-2012, 18:04
ідэальным, то перанос залатых карт пасля panettoni, створаныя на раз.
(хоць ен ня мае dpf і як бы скінутыя некаторыя карты для бетону)

ок перайсці дзелавы:p

mattycar
22-09-2012, 17:10
проста я пішу гэта audi, вы падкажыце, як ? туды .
на дадзены момант я дзякую ўсіх вас за ваша супрацоўніцтва.