Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Мы пачнем з нуля!

рэва
27-08-2014, 10:35
Усім прывітанне
я спадзяюся, што вы coadiuvarmi; я заўважыў, што на форуме для пачаткоўцаў есць у любым выпадку, усе абмеркавання такія тэмы, можа быць, ужо? прасунутыя, ці ва ўсякім разе не ад тых, хто спрабуе падлучыцца, упершыню яго раз'ем OBD да машыны. Таму я хацеў бы паспрабаваць зрабіць нейкі мемарандум або кіраўніцтва, назавем яго, як мы аддаем перавагу, але выбітных р? што трэба, каб пачаць (software - hardware) і пасля падлучэння ўсяго Абсталявання, з чаго пачаць і як рухацца, крок за крокам.

Я не механік, і сказаць па праўдзе, я раблю зусім іншую працу, для? хацеў бы даведацца, як і задавальнення, асабліва мая curiosit?,.

З маей майстэрні, хатняй, акрамя нейкі ключ, адвертка, абцугі, кусачкі, абцугі, папугаяў і кліпсы, я магу выцягнуць добры КАМПУТАР абсталяваны як з Lunix і Windows, і інтэрфейс OBD-II, без імя, надпісы або іншыя спасылкі, з адаптарам ў гняздо дыягностыкі для матацыклаў, з якой, як правіла, я раблю дыягностыку і aggiusto CO маей Ducati.

Для працягу, што яшчэ можа служыць, жадаючы, як на чытанне, што, можа быць, нейкі блок кіравання, магчыма, гэта мая машына?

Загадзя дзякуй усім,
Pask

nico2610
27-08-2014, 14:01
Прывітанне реван,каб задаволіць вашыя curiosit? ? дастаткова зрабіць добрую відаць у форуме, знайсці шмат асновы....калі ж вы хочаце патрапіць у свет цюнінгу я настойліва рэкамендую вам прайсці курс арганізаваны гэты форум і спытаць рады ў або D. M. для абсталявання, прыдатнага вашым патрэбам.....запэўніваю вас, што ў канцы шляху, вы можаце прачытаць, змяніць і запісаць файл