Перегляд Повної Версії : Citroen C3 не частина: BSI окислюється
Привіт всім,
не ? перший раз у мене наступна проблема , але на цей раз у мене дроти крутити...
Citroen C3 1.1 бензин: автомобіль не заводиться, і залишаються, фари завжди включені...
Я відразу ж заглянув у BSI і справді, я знайшов окислення на вилку.
Я добре подумав ( як і інші разів ) змінювати BSI передача даних 95160 або роблячи діви Bsi...і ось питання... а скільки видів BSI є?!?!
Один залишається в рамках горить, інший не відчуває, насос , ще залишаються вогні...загалом, ланцюг BSI всі різні...немає автомобіль піде в хід...
Безперечно, що BSI, вона змінилася... я повинен досліджувати в іншому місці? мені здається дуже дивним, що автомобіль не заводиться ні з BSI...
Передача даних або роблячи діви BSI треба кодувати з діагнозом, щоб привести в рух автомобіль?
не повинні йти, передаючи безпосередньо в даних, що містяться в 95160?
Iltulipanonero
26-08-2014, 22:54
Передача даних повинна починатися cos? com'?. Але якщо verginata вам потрібно зробити, telecaricamento з діагнозом.
потім їх тіла знайдені/випробувані всі різні чи проблема ? також в іншому місці...
Iltulipanonero
26-08-2014, 23:50
Читайте рами в параметрах bsi або перебуваєте знаки питання?
tecnoecu
27-08-2014, 00:36
привіт, коли ви передали дані своєї eeprom в інший bsi які помилки вам давав? ? дивно, чому? якщо hardwere ? дорівнює вашій копіювання даних повинна починатися
Я думаю, не достатньо скопіювати вміст ep2 частину даних ? написано в мікро потрібно виставити віконні рами, щоб мати право risultato............
насправді я бачив NEC на вкладці BSI...і для мене він також містить важливі дані...
однак c'? є BSI, що я не від помилки в діагнозі, інші дають мені помилки зв'язку в усьому світі
Iltulipanonero
27-08-2014, 12:54
З pin code від тієї, за tlc з діагнозом.
betrescudan
27-08-2014, 13:25
що типу bsi і...valeo,johnson control,і т. д.....якщо написати все, eeprom з FFFFFFFFFF так зробіть діви bsi....треба після ricodare bsi з diagbox і, знаючи пін-код code ключів,ricodifficare ключі,...то,насамперед, краще, ніж потрапити в "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічна,і надрукувати разом з parrametri bsi...після зробіть fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкованих..........якщо не можете,встановіть teamwiever і ми разом через інтернет teleasistenza
що типу bsi і...valeo,johnson control,і т. д.....якщо написати все, eeprom з FFFFFFFFFF так зробіть діви bsi....треба після ricodare bsi з diagbox і, знаючи пін-код code ключів,ricodifficare ключі,...то,насамперед, краще, ніж потрапити в "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічна,і надрукувати разом з parrametri bsi...після зробіть fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкованих..........якщо не можете,встановіть teamwiever і ми разом через інтернет teleasistenza
сьогодні я намагався як з Lexia, що з Peugeot Planet 2000...
мені вдалося записати номер рами в BSI, але не приймає програмування ключа...
4 BSI спробуйте тільки з рамки помер, коли giravi ключ...
я знаю, що я повинен знайти інший BSI...
betrescudan
27-08-2014, 21:56
ви зробили ffffffffffff eeprom?,,,,,,,,,,коли ви programazione ключі ви говорите, два ключа,pin,тощо....якщо не йде,чіп ключ і помер...змінити...поки говорить, що ключів або ключ, дізнатися...ви не відповіли, що типу bsi ,,,valeo,siemens,johnson control...lege бог бон, що пише вище
намагався riverginare тіла , намагався поставити всі FF в e2p, але нічого...
В BSI ? Siemens s118085200
Iltulipanonero
28-08-2014, 16:21
Код, отже, відрізняється від оригінального?
код ви маєте на увазі серійного BSI?
2 BSI боєголовки мали те ж число, але картина не помер, також видалена ключ...