КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Citroen C3 не частка: BSI акісляецца

Rebound
26-08-2014, 19:59
Прывітанне ўсім,
не ? першы раз у мяне наступная праблема , але на гэты раз у мяне драты круціць...
Citroen C3 1.1 бензін: аўтамабіль не заводзіцца, і застаюцца, фары заўседы ўключаны...
Я адразу ж зазірнуў у BSI і на самай справе, я знайшоў акісленне на відэлец.
Я добра падумаў ( як і іншыя раз ) мяняць BSI перадача дадзеных 95160 або робячы панны Bsi...і вось пытанне... а колькі відаў BSI есць?!?!
Адзін застаецца ў рамках гарыць, іншы не адчувае, помпа , яшчэ застаюцца агні...у агульным, ланцуг BSI ўсе розныя...няма аўтамабіль пойдзе ў ход...
Бясспрэчна, што BSI, яна змянілася... я павінен даследаваць ў іншым месцы? мне здаецца вельмі дзіўным, што аўтамабіль не заводзіцца ні з BSI...
Перадача дадзеных або робячы панны BSI трэба кадаваць з дыягназам, каб прывесці ў рух аўтамабіль?
не павінны ісці, перадаючы непасрэдна ў дадзеных, якія змяшчаюцца ў 95160?

Iltulipanonero
26-08-2014, 22:54
Перадача дадзеных павінна пачынацца cos? com'?. Але калі verginata вам трэба зрабіць, telecaricamento з дыягназам.

Rebound
26-08-2014, 23:37
затым іх целы знойдзеныя/выпрабаваныя ўсе розныя, ці праблема ? таксама ў іншым месцы...

Iltulipanonero
26-08-2014, 23:50
Чытайце рамы ў параметрах bsi ці знаходзіцеся пытальныя знакі?

tecnoecu
27-08-2014, 00:36
прывітанне, калі вы перадалі дадзеныя сваей eeprom ў іншы bsi якія памылкі вам даваў? ? дзіўна, чаму? калі hardwere ? роўны вашай капіяванне дадзеных павінна пачынацца

sno74
27-08-2014, 00:45
Я думаю, не дастаткова скапіяваць змесціва ep2 частка дадзеных ? напісана ў мікра трэба выставіць аконныя рамы, каб мець правільны вынік............

Rebound
27-08-2014, 08:48
на самай справе я бачыў NEC на ўкладцы BSI...і для мяне ен таксама змяшчае важныя звесткі...
аднак, c'? есць BSI, што я не ад памылкі ў дыягназе, іншыя даюць мне памылкі сувязі ва ўсім свеце

Iltulipanonero
27-08-2014, 12:54
З pin code ад той, за tlc з дыягназам.

betrescudan
27-08-2014, 13:25
што тыпу bsi і...valeo,johnson control,і г. д.....калі напісаць усе, eeprom з FFFFFFFFFF так зрабіце панны bsi....трэба пасля ricodare bsi з diagbox і, ведаючы пін-код code ключоў,ricodifficare ключы,...то,перш за ўсе, лепш, чым трапіць у "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічная,і надрукаваць разам з parrametri bsi...пасля зрабіце fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкаваных..........калі не можаце,усталюйце teamwiever і мы разам праз інтэрнэт teleasistenza

Rebound
27-08-2014, 20:43
што тыпу bsi і...valeo,johnson control,і г. д.....калі напісаць усе, eeprom з FFFFFFFFFF так зрабіце панны bsi....трэба пасля ricodare bsi з diagbox і, ведаючы пін-код code ключоў,ricodifficare ключы,...то,перш за ўсе, лепш, чым трапіць у "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічная,і надрукаваць разам з parrametri bsi...пасля зрабіце fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкаваных..........калі не можаце,усталюйце teamwiever і мы разам праз інтэрнэт teleasistenza

сення я спрабаваў як з Lexia, што з Peugeot Planet 2000...
мне ўдалося запісаць нумар рамы ў BSI, але не прымае праграмавання ключа...
4 BSI паспрабуйце толькі з рамкі памер, калі giravi ключ...
я ведаю, што я павінен знайсці іншы BSI...

betrescudan
27-08-2014, 21:56
вы зрабілі ffffffffffff eeprom?,,,,,,,,,,калі вы programazione ключы вы кажаце, два ключа,pin,і г. д....калі не ідзе,чып ключ і змяніць памер......пакуль кажа, што ключоў або ключ, даведацца...вы не адказалі, што тыпу bsi ,,,valeo,siemens,johnson control...lege бог бон, што піша вышэй

Rebound
28-08-2014, 13:04
спрабаваў riverginare цела , спрабаваў паставіць усе FF ў e2p, але нічога...
У BSI ? Siemens s118085200

Iltulipanonero
28-08-2014, 16:21
Код, такім чынам, адрозніваецца ад арыгінальнага?

Rebound
28-08-2014, 23:30
код вы маеце на ўвазе серыйнага BSI?
2 BSI боегалоўкі мелі той жа лік, але карціна не памер, таксама выдаленая ключ...