Перегляд Повної Версії : Шукаю Файл Ori Suzuky Grand Vitara 2.0 Hdi 110 К.с. 675-502
Привіт всім, я шукаю файл оригінальний suzuky Grand Vitara 2.0 Hdi з ecu bosch edc15c2 код Hw і Sw:
0281011675
1037369502
заздалегідь спасибі всім, хто мені допоможе ;-)
Привіт
Я запрошую вас розміщувати файли Ori всередині бази даних, якщо вони не були подані, і вставляти посилання з відносної адресації на сторінку запиту, хлопці, і, щоб зберегти форум pi? чистий і зробити пошук pi? легше в майбутньому з боку інших зацікавлених користувачів
Я запрошую вас розміщувати файли Ori всередині бази даних, якщо вони не були подані, і вставляти посилання з відносної адресації на сторінку запиту, хлопці, і, щоб зберегти форум pi? чистий і зробити пошук pi? легше в майбутньому з боку інших зацікавлених користувачів
то опубліковано gezame якщо ви добре виглядати ? посилання на файл розміщена в розділі "файли" - орі.
то опубліковано gezame якщо ви добре виглядати ? посилання на файл розміщена в розділі "файли" - орі.
я прошу вибачення за промах.. в будь-якому випадку повідомлення поширюється на всіх користувачів, які в майбутньому хочуть відправляти файли на форум
Привіт
Чи погано зроблено?