Перегляд Повної Версії : Зіставити Автомобілі TURBO-Cng (вдома..)!!
matteo23
26-08-2014, 08:52
Привіт всім, я випадково 2 різні автомобілі від зіставлення Turbo метану, народжені від будинку..
А саме:
-Opel Zafira turbo метану
-Fiat Doblo 1.4 Tjet natural power
Ви знаєте, якщо існують інтерфейси на ринку, які можуть прочитати ці 2 авто..?
Крім того, драйвери для знайти карти, які доступні для цих 2-х авто..?
Спасибі.. Привіт!
matteo23
26-08-2014, 19:11
Хлопці, не ? випадково ніколи і нікому..?
matteo23
29-08-2014, 09:57
Здавалося б, що так можна.. дайте Мені підтвердження, що вони не існують інтерфейси для цих машин?
ви знаєте, принаймні, що блоки управління монтано, ви parlandi ecu бензину або управління метану.
matteo23
29-08-2014, 13:56
Я не знаю, що блоки управління монтано, чому? 2 хлопчиків, які можуть бути зацікавлені пройшли в майстерню, і кажу, були зацікавлені.
Наприклад 1.4 T-Jet natural power, мають єдиний блок управління, бензин/метан, або 2 блоку управління окремо..?
1.4 tjet повинні встановити me7.9.10 або якщо multiair то монтує marelli.
ви можете зробити це без проблем , але ви користуєтесь драйвера вам порада залишити пропустити, будучи турбо бензин.
якщо у вас півень ori читати в послідовний, virtual mod ,якщо у вас є клон, вам потрібно відкрити.
matteo23
30-08-2014, 12:05
Дякую за відповідь..
Але потім управління карту для роботи в бензинових, і для роботи з спг, знаходяться в одному ECU..?
legendaryslave
31-08-2014, 01:59
Дякую за відповідь..
Але потім управління карту для роботи в бензинових, і для роботи з спг, знаходяться в одному ECU..?
Ми не вкладу руки моєї в вогні, але просто відкрити капот, і відразу ж ви розумієте,
має 2 екю 1 для метану і 1 для nenzina.