Прагляд Поўнай Версіі : Супаставіць Аўтамабілі TURBO-Cng (дома..)!!
matteo23
26-08-2014, 08:52
Прывітанне ўсім, я выпадкова 2 розныя аўтамабілі ад супастаўлення Turbo метану, народжаныя ад дома..
А менавіта:
-Opel zafira, які turbo метану
-Fiat Doblo 1.4 Tjet natural power
Вы ведаеце, калі існуюць інтэрфейсы на рынку, якія могуць прачытаць гэтыя 2 аўто..?
Акрамя таго, драйверы для знайсці карты, якія даступныя для гэтых 2-х аўто..?
Дзякуй.. Прывітанне!
matteo23
26-08-2014, 19:11
Хлопцы, не ? выпадкова ніколі і нікому..?
matteo23
29-08-2014, 09:57
Здавалася б, што так можна.. дайце Мне пацверджанне, што яны не існуюць інтэрфейсы для гэтых машын?
вы ведаеце, па меншай меры, што блокі кіравання мантана, вы parlandi ecu бензіну або кіравання метану.
matteo23
29-08-2014, 13:56
Я не ведаю, што блокі кіравання мантана, чаму? 2 хлопчыкаў, якія могуць быць зацікаўлены прайшлі ў майстэрню, і кажу, былі зацікаўлены.
Напрыклад 1.4 T-Jet natural power, маюць адзіны блок кіравання, бензін/метан, або 2 блока кіравання асобна..?
1.4 tjet павінны ўсталяваць me7.9.10 або калі multiair то мантуе marelli.
вы можаце зрабіць гэта без праблем , але вы карыстаецеся драйвера вам савет пакінуць прапусціць, будучы турбо бензін.
калі ў вас певень ori чытаць у паслядоўны, у virtual mod ,калі ў вас есць клон, вам трэба адкрыць.
matteo23
30-08-2014, 12:05
Дзякуй за адказ..
Але затым кіраванне карту для працы ў бензінавых, і для працы з спг, знаходзяцца ў адным ECU..?
legendaryslave
31-08-2014, 01:59
Дзякуй за адказ..
Але затым кіраванне карту для працы ў бензінавых, і для працы з спг, знаходзяцца ў адным ECU..?
Мы не ўкладу рукі маей у агні, але проста адкрыць капот, і адразу ж вы разумееце,
мае 2 экю 1 для метану і 1 для nenzina.