Перегляд Повної Версії : Elm327 info покупки
Привіт всім, я хотів би дізнатися, де можна купити ELM327 оригінал.
Я спробував увійти в розділ ринок в інтернеті, але не відповів мені ніхто.
Також в бухті є багато, які продають elm327 пропоную особисто взяти версію з usb-кабелю ? pi? стабільний і надійний канал зв'язку bluetooth. Я взяв elm327, а також набір адаптерів (3 вилки кольорові) всі на затоку у використанні з multiecuscan професійно (сто), і все працює чудово, без будь-яких проблем.
rodcraft86
24-08-2014, 16:52
отримати змінену версію лінії can, деякі мали проблеми, як вам порадили, можна знайти в мережі
leandro89
26-08-2014, 22:25
повідомлення помірний
користувач забанений на 3 дні видно, що не читав правила, і він вільно розміщена посилання, продаючи продукт, навіть якщо не ? він продавець, а правила говорять чітко і це ? те, що відбувається з тими, хто не дотримуються правил
matteo87
08-09-2014, 16:05
отримати змінену версію лінії can, деякі мали проблеми, як вам порадили, можна знайти в мережі
Ви можете взяти будь! від того, що я зрозумів, версії 1.4 вони кращі, cio? працюють без необхідності вносити які-небудь зміни. у 1.5 треба відкрити і отпаять опір і стає також це працює в лінії can.