Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Драйвер ECM TITANIUM

gianni1001
23-08-2014, 20:51
Пытанне ад пачаткоўца, які есць.
Я чытаў Dodge Nitro
2600td у 2008 г. з дапамогай адной Edc16+
ECM не мае драйвер HW sw роўныя
Але Калі я спрабую адкрыць файл врі з другога паслядоўны HW адкрывае жа, не даўшы памылкі ці сказаць мне, што драйвер ўтрымлівае памылкі
Я магу давяраць, так жа?
Ад таго, што я магу ўбачыць, калі Вр справядлівыя?
Дзякуй тым, хто адказвае мне

leandro89
24-08-2014, 01:27
адкрыўшы ўсе карты, якія вы ад драйвера, які вы выбралі, вы павінны ўбачыць, калі з дапамогай нумара, ты там, калі нумары супалі, то вы можаце змяніць яго з дапамогай гэтага драйвера

gianni1001
24-08-2014, 17:46
Прабач, але я не зразумеў
Якія лічбы вы маеце на ўвазе?

gianni1001
24-08-2014, 17:51
Прабач, але я не зразумеў
Што вы разумееце пад "вы павінны ўбачыць, калі з дапамогай нумара, ты там"
Якія лічбы вы маеце на ўвазе?
Вы маеце на ўвазе x, напрыклад, што калі я адчыняю карту p turbo, павінны быць значэння, якія могуць супадаць у карту, p turbo?

blackwolf76
24-08-2014, 23:34
На першы погляд вы можаце бачыць з лікаў, таблічных скажам, рэгулярныя, г. зн. падобныя на як бы адной машыны з кіроўцамі бяспечнай, у той час як, калі драйвер ? няправільна вы выявіце, што ў esmepio значэння да нуля і затым у наступным акне на максімум... і далей discorrrendo, ці бачыце раен, які ідэнтыфікуе карту ў драйверы і паглядзець, што ? рэгулярна, чым звычайна. Не, я думаю, вы зможаце знайсці прамой лініі, напрыклад, значэнне ў карту, што - небудзь змяніць.

gianni1001
25-08-2014, 09:34
вялікі дзякуй ад наяўнасці месцаў:)вельмі
я павінен адкрыць іншай дыскусіі, ці я магу працягнуць тут, eventualmante адпраўляю ўкладанне з картай на врі і мод,каб спытаць, калі хто-то ветліва дасць мне зірнуць на карту, што я зрабіў, каб убачыць, калі добра?
Дзякуй

blackwolf76
26-08-2014, 00:47
я aprirei іншы... назва тут не датычыцца тое, што вы хацелі б ведаць.