КПК

Перегляд Повної Версії : кодування насос audi a6 v6 155cv 0470506002

special
вітаю весь форум, я прошу вас, експерти, якщо c'? сколково? кодувати насоса від назви audi a6 v6 tdi 155?

випробування проведені: процедура кодування з допомогою vcds, як керівництво, але пін-код неправильний
scodifica всього ecu edc15vm без будь-яких результатів

єдиним рішенням ? йти в audi?

заздалегідь спасибі

blackwolf76
Я знаю, що з bosch kts повинно бути можливо... але я ніколи не добрався, щоб перевірити.

legendaryslave
в цілому, він повинен був піти бризкають всі водостічної труби ?

tecnoracing
ви повинні видобути логін з vcds ви можете її спокійно

пошти, читання 24c04

special
ви повинні видобути логін з vcds ви можете її спокійно

пошти, читання 24c04

? можете вказати логін від 24c04?

special

mjet10
Ви, підключивши насос уприскування використовується?

Тоді сьогодні у мене було більше часу, щоб спробувати, карту курить тільки на 3000 оборотів в хвилину, але тільки якщо всі випади педаль газу, я думаю, в цьому винні і час вприскування занадто довгі, неправильно, потрібно шукати du зрозуміти логіку

Я неправильно писати, я повинен спробувати зрозуміти логіку

special
якщо ви, встановивши насос уприскування використовується підключіть штекер на цій старій увімкніть картину, потім зніми роз'єм і rimonti на нові... вимкніть і знову ввімкніть, автомобіль повинен почати... я зробив це кілька разів.

привіт, дякую за відповідь, ви насос знайти в знесення намагаюся це ваш рада і я дам вам знати, я також доходи пін-код від 24c04 сподіваючись, правильний

tecnoracing
ваш логін та 03465 перехід з vcds в систему введіть логін, а потім адаптації на канал 50 зберегти і вийти вимкніть і знову ввімкніть їх основу повинні бути ок

special
ваш логін та 03465 перехід з vcds в систему введіть логін, а потім адаптації на канал 50 зберегти і вийти вимкніть і знову ввімкніть їх основу повинні бути ок

в цей час ебу ? scodificata всього bisonga повернути її оригінал або ? можна зробити операцію з vcds однаково?

з ебу scodificata всього vcds не приймає pin-03465
зараз поставлю всі оригінал ? спробую

привіт, дякую за відповідь, ви насос знайти в знесення намагаюся це ваш рада і я дам вам знати, я також доходи пін-код від 24c04 сподіваючись, правильний

пробував це рішення з ебу scodificata ? не працює

c'? у конкретному, чому? з моєї vcds 912 я не можу увійти з 03465 я також намагався увійти з 34650, здається, прийняти його, але він блокує зв'язок до тих пір, поки не вимикаю двигун і він назад

і можна обчислити pin-код, 7-значний?

tecnoracing
спочатку ви повинні піти на доступ і ввести 03465 і після адаптації на канал 50 перевірка і зберегти

tezzero

special
не треба було scodificare нічого...
ебу двигуна ? був гараж все як оригінал

якусь пораду?

special
спочатку ви повинні піти на доступ і ввести 03465 і після адаптації на канал 50 перевірка і зберегти

пробував процедуру з vcds, але не приймає логін з 03465

я заявляю, що ебу двигуна ? повідомляється, оригінал, без scodifica.
якусь пораду?

tecnoracing
в кінці кінців, ви перемогли? чи ні

special
в кінці кінців, ви перемогли? чи ні

Немає :-( мені так і не вдалося :-( тоді не sobil чому? але адміністратори я знизив у мене навіть немає повноважень редагувати мій профіль, я намагався зв'язатися з ними, na ніхто не відповідає :-( я не розумію,