Прагляд Поўнай Версіі : кадоўкі помпа audi a6 v6 155cv 0470506002
вітаю увесь форум, я прашу вас, эксперты, калі c'? сколкава? кадаваць помпы ад назвы audi a6 v6 tdi 155?
выпрабаванні праведзены: працэдура кадавання з дапамогай vcds, як кіраўніцтва, але пін-код няправільны
scodifica усяго ecu edc15vm без якіх-небудзь вынікаў
адзіным рашэннем ? ісці ў audi?
загадзя дзякуй
blackwolf76
22-08-2014, 23:24
Я ведаю, што з kts bosch павінна быць магчыма... але я ніколі не дабраўся, каб праверыць.
legendaryslave
22-08-2014, 23:55
у агульнай складанасці, ен павінен быў сысці пырскаюць усе вадасцекавай трубы ?
tecnoracing
23-08-2014, 14:25
вы павінны здабыць лагін з vcds вы можаце яе спакойна
пошты, чытання 24c04
вы павінны здабыць лагін з vcds вы можаце яе спакойна
пошты, чытання 24c04
? можаце паказаць лагін ад 24c04?
8414dump 24c04 edc15vm audi a6 2.5 v6
Вы, падлучыўшы помпа ўпырску выкарыстоўваецца?
Вы, падлучыўшы помпа ўпырску выкарыстоўваецца? калі вы, падлучыўшы помпа ўпырску выкарыстоўваецца злучае раз'ем на гэтай старой ўключэнні рамкі, потым здымі раз'ем і rimonti на новыя... выключыце і зноў уключыце, аўтамабіль павінен пачаць... я зрабіў гэта некалькі разоў.
Тады сення ў мяне было больш часу, каб паспрабаваць, карту паліць толькі на 3000 абаротаў у хвіліну, але толькі калі ўсе выпады педаль газу, я думаю, у гэтым вінаватыя і час ўпырску занадта доўгія, няправільна, трэба шукаць du зразумець логіку
Я няправільна пісаць, я павінен паспрабаваць зразумець логіку
калі вы, усталяваўшы помпа ўпырску выкарыстоўваецца падключыце штэкер на гэтай старой уключыце карціну, потым здымі раз'ем і rimonti на новыя... выключыце і зноў уключыце, аўтамабіль павінен пачаць... я зрабіў гэта некалькі разоў.
добры дзень, дзякуй за адказ, вы помпа то знайсці ў знос імкнуся гэта ваш савет і я дам вам ведаць, я таксама даходы пін-код ад 24c04 спадзеючыся, правільны
tecnoracing
24-08-2014, 15:39
ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок
ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок
у гэты час эбу ? scodificata за ўсе bisonga вярнуць яе арыгінал або ? можна зрабіць аперацыю з vcds аднолькава?
з эбу scodificata усяго vcds не прымае pin-03465
зараз пастаўлю ўсе арыгінал ? паспрабую
добры дзень, дзякуй за адказ, вы помпа то знайсці ў знос імкнуся гэта ваш савет і я дам вам ведаць, я таксама даходы пін-код ад 24c04 спадзеючыся, правільны
спрабаваў гэта рашэнне з scodificata экю за ўсе ? не працуе
c'? у канкрэтным, чаму? з маей vcds 912 я не магу ўвайсці з 03465 я таксама спрабаваў увайсці з 34650, здаецца, прыняць яго, але ен блакуе сувязь да таго часу, пакуль не выключаю запальванне і ен назад
і можна вылічыць pin-код, то 7-значны?
tecnoracing
26-08-2014, 19:01
спачатку вы павінны пайсці на доступ і ўвесці 03465 і пасля па адаптацыі канал на 50 праверка і захаваць
не трэба было scodificare нічога...
эбу рухавіка ? быў гараж усе як арыгінал
нейкі савет?
спачатку вы павінны пайсці на доступ і ўвесці 03465 і пасля па адаптацыі канал на 50 праверка і захаваць
спрабаваў працэдуру з vcds, але не прымае лагін з 03465
я заяўляю, што эбу рухавіка ? паведамляецца, арыгінал, без scodifica.
нейкі савет?
tecnoracing
01-09-2014, 23:20
у рэшце рэшт, вы перамаглі? ці няма
у рэшце рэшт, вы перамаглі? ці няма
Няма :-( мне так і не ўдалося :-( тады не sobil чаму? але адміністратары я панізіў у мяне нават няма паўнамоцтваў рэдагаваць мой профіль, я спрабаваў звязацца з імі, na ніхто не адказвае :-( я не разумею,