Перегляд Повної Версії : Новий передплатник
officinagisap
20-08-2014, 14:21
Привіт всім , мене звати Спасителя, та разом з моїм братом, і мій батько, я веду майстерню електромеханічний Арзамасі. Я 24 років. Ми займаємося scodifiche , перепрограмування, картини, інструменти , ремонт блоків управління, Подушка безпеки, вирішення проблем FAP-DPF і EGR , обробки ecu , і т. д . Я вирішив зареєструватися на цьому форумі, будучи в справжній фанат автомобілів і ecu.
З повагою до всіх
leandro89
20-08-2014, 20:35
ласкаво просимо на форум
betrescudan
20-08-2014, 20:38
я бачу, що ви proffessionista....що ви шукаєте тут?........потрібно зробити 80 пост, щоб дати удар рукою іншим...те, що ви плануєте розміщувати?
leandro89
20-08-2014, 20:43
я бачу, що ви proffessionista....що ви шукаєте тут?........потрібно зробити 80 пост, щоб дати удар рукою іншим...те, що ви плануєте розміщувати?
особисто я не розумію вашого питання, мені здається, ваш спосіб запису і до 80 повідомлень
betrescudan
20-08-2014, 21:48
ви думаєте, що я aspetando закінчити цю межу?...дивіться...будь ласка, бути корисним тут...не кради! .. ***** і я можу зробити що-то, якщо я не можу подивитися файл, відправив,фото опубліковано,карта розміщена,etc...як ви думаєте, що і задоволення, а не тільки мати можливість бути корисним?...leandro89...все respecto...потім різати всі пости...для мене це межа, а спосіб обмежити свободу
leandro89
21-08-2014, 01:45
ви думаєте, що я aspetando закінчити цю межу?...дивіться...будь ласка, бути корисним тут...не кради! .. ***** і я можу зробити що-то, якщо я не можу подивитися файл, відправив,фото опубліковано,карта розміщена,etc...як ви думаєте, що і задоволення, а не тільки мати можливість бути корисним?...leandro89...все respecto...потім різати всі пости...для мене це межа, а спосіб обмежити свободу
коли ви зареєструєтесь на форумі, ви приймаєте правила, і якщо ви помітили, там є все, що написано, то виникає питання, чому? скаржитися?
я закриваю тему, і ми продовжуємо підтримувати активний об'єкт обговорення
пристрасть двигунів
22-08-2014, 00:14
Ласкаво просимо на форум і хороше продовження Спасителя