Прагляд Поўнай Версіі : Новы подписчик
officinagisap
20-08-2014, 14:21
Прывітанне ўсім , мяне клічуць Збаўцы, і разам з маім братам, і мой бацька, я вяду майстэрню электрамеханічны Арзамасе. Я 24 гадоў. Мы займаемся scodifiche , перапраграмавання, карціны, інструменты , рамонт блокаў кіравання, Падушка бяспекі, вырашэнне праблем FAP-DPF і EGR , апрацоўкі ecu , і т. д . Я вырашыў зарэгістравацца на гэтым форуме, будучы ў сапраўдны фанат аўтамабіляў і ecu.
З павагай да ўсіх
прывітанне і дабро запрашаем
leandro89
20-08-2014, 20:35
сардэчна запрашаем на форум
betrescudan
20-08-2014, 20:38
я бачу, што вы proffessionista...., што вы шукаеце тут?........трэба зрабіць 80 пост, каб даць ўдар рукой іншым...тое, што вы плануеце размяшчаць?
leandro89
20-08-2014, 20:43
я бачу, што вы proffessionista...., што вы шукаеце тут?........трэба зрабіць 80 пост, каб даць ўдар рукой іншым...тое, што вы плануеце размяшчаць?
асабіста я не разумею вашага пытання, мне здаецца, ваш спосаб запісу і да 80 паведамленняў
betrescudan
20-08-2014, 21:48
вы думаеце, што я aspetando скончыць гэты мяжа?...глядзіце...калі ласка, быць карысным тут...не крадзі .. ***** і я магу зрабіць што-то, калі я не магу паглядзець файл, адправіў,фота апублікавана,карта размешчана,etc...як вы думаеце, што і задавальненне, а не толькі мець магчымасць быць карысным?...leandro89...усе respecto...потым рэзаць усе пасады...для мяне гэта мяжа, а спосаб абмежаваць свабоду
leandro89
21-08-2014, 01:45
вы думаеце, што я aspetando скончыць гэты мяжа?...глядзіце...калі ласка, быць карысным тут...не крадзі .. ***** і я магу зрабіць што-то, калі я не магу паглядзець файл, адправіў,фота апублікавана,карта размешчана,etc...як вы думаеце, што і задавальненне, а не толькі мець магчымасць быць карысным?...leandro89...усе respecto...потым рэзаць усе пасады...для мяне гэта мяжа, а спосаб абмежаваць свабоду
калі вы зарэгіструецеся на форуме, вы прымаеце яго правілы, і калі вы заўважылі, там стаіць і ўсе, што напісана, то ўзнікае пытанне, чаму? скардзіцца?
я заплюшчваю тэме, і мы працягваем падтрымліваць актыўны аб'ект абмеркавання
прывітанне і дабро запрашаем
запал рухавікоў
22-08-2014, 00:14
Сардэчна запрашаем на форум і добрае працяг Збавіцеля