Перегляд Повної Версії : ford fiesta sid802
francescosparco
20-08-2014, 12:43
привіт, хлопці. я хотіла б отримати інформацію. я повинен закрити egr на цій машині. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хотів би знати, досить покласти лист і у мене немає проблем шпигун. я повинен видалити в електронному вигляді? тому що більше я дивлюся на карту більше не можу знайти, де видалити
elettrocar78
20-08-2014, 12:59
привіт, якщо є пневматичного клапана рециркуляції ог можна покласти лист і вирішити проблему, а якщо електрику потрібно від'єднати роз'єм і потім ви повинні піти і видалення dtc flash .
francescosparco
20-08-2014, 13:04
і 2005 рік.. я думаю, це ще амортизатор.якщо в цьому випадку загоряється контрольна лампа, якщо ви розмістите l ori я знаю, знайти його dtc?
elettrocar78
20-08-2014, 13:41
якщо це амортизатор, поклавши аркуш не горить жоден індикатор ,якщо відключити електрику цей egr і після великої ємності (індикатор,то зроби діагностику і тобі, напиши їй dtc,якщо бажаєте, напишіть мені флеш-пам'яті і два dtc і видаляємо їх,привіт
francescosparco
20-08-2014, 13:54
Спасибі, дуже добрий, завтра-післязавтра поставлю руки, і я вам скажу.
привіт, хлопці. я хотіла б отримати інформацію. я повинен закрити egr на цій машині. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хотів би знати, досить покласти лист і у мене немає проблем шпигун. я повинен видалити в електронному вигляді? тому що більше я дивлюся на карту більше не можу знайти, де видалити
Перейти на лист і не accender? жоден шпигун.
leandro89
20-08-2014, 20:33
якщо це амортизатор, поклавши аркуш не горить жоден індикатор ,якщо відключити електрику цей egr і після великої ємності (індикатор,то зроби діагностику і тобі, напиши їй dtc,якщо бажаєте, напишіть мені флеш-пам'яті і два dtc і видаляємо їх,привіт
що ви розумієте під "пошліть мене"?
betrescudan
20-08-2014, 21:58
що ви розумієте під "пошліть мене"?
це означає, що lege dump flash посилає через а -**** і потім перепрошити ecu з дампа mod файли..., але як послати і-****?....може бути, з пошти налаштувати?або пошта дамп на форум, і те, що має більше 80 повідомлень, розміщених,ви можете побачити,або modifficare
francescosparco
21-08-2014, 18:29
вибачте, я був неправий. прийшов клієнт в майстерні.. і new ford fiesta sid804, і те ж саме"
betrescudan
21-08-2014, 19:01
потрібно legere спалах...спробуйте galetto або kess
francescosparco
21-08-2014, 19:03
S? завтра я читаю з галло .ви повинні видалити dtc, чи як? Я dtc remover. Виправити?
betrescudan
21-08-2014, 19:40
видалити спочатку помилки,потім lege спалах
вибачте, я був неправий. прийшов клієнт в майстерні.. і new ford fiesta sid804, і те ж саме"
? те ж саме
elettrocar78
22-08-2014, 13:13
мені виявився трохи часу тому і процедура наступним чином: клапан egr буде, безумовно, електрична,необхідно від'єднати роз'єм так буде завжди закрита, покласти трохи на мотоциклі подивитися, що контрольна лампа двигуна не великої ємності (відразу після включення зроби діагностику і напиши свої коди помилок.потім вам необхідно буде прочитати flash і програму потрібно видалити два dtc. після видалення ви зможете переписати flash.якщо інструмент, який ви використовуєте, не здійснює cheksum автоматично, необхідно з'ясувати, перш ніж писати flash за допомогою програми-архіватора.