Перегляд Повної Версії : шум з гарячим двигуном
leandro89
14-08-2014, 21:27
це mercedes a-класу 180cdi 2000 109cv, коли температура автомобіля становить близько 80? йдемо вище 2500 оборотів в хвилину ви чуєте шум, типу серцебиття, як під час руху і зупинки, так і зі зчепленням у фонд, який в нейтральному положенні.
як ви думаєте, що пу? бути?
cinqueturbo
14-08-2014, 22:43
це mercedes a-класу 180cdi 2000 109cv, коли температура автомобіля становить близько 80? йдемо вище 2500 оборотів в хвилину ви чуєте шум, типу серцебиття, як під час руху і зупинки, так і зі зчепленням у фонд, який в нейтральному положенні.
+ або - для визначення області?
cio? в голові, в школі вправо, вліво?
leandro89
14-08-2014, 23:15
на жаль, в класі в двигун ? infognato і шум, мені здається, що це в голові
cinqueturbo
15-08-2014, 03:52
Як це буває на багатьох mjet я б сказав, форсунок..
riccardo59
15-08-2014, 08:47
Ви можете почути серцебиття звідки з стетоскоп для двигунів ? інструмент дуже простий, але ефективний, і варто фігня.
Як це буває на багатьох mjet я б сказав, форсунок..
Я теж думаю на них, і якщо вони їх удачі.....
Але ви не можете зрозуміти, якщо ? шум і стукіт в голові або недостатньої мастила або інший
називається так ? майже неможливо дати вам допомогу, може бути все, якщо б вони були форсунок бити повинні мати або fumosita' надмірне або zoppicamento двигуна.
leandro89
15-08-2014, 22:11
fumosit? майже до нуля, навіть при повному навантаженні і машина ? зіставляється, якщо були інжектори не повинні робити це завжди? замість цього тому, коли я приходжу близько 80?
Карту на це може обдурити.. Просто, що у вас є afr вгору і не тому палити навіть з інжектором -5 корекції..
Я, чесно кажучи, я хотів би виключити сумніви з банальної діагностики від 3-х хвилин. Тоді у вас буде 4-циліндровий двигун, щоб мати більші mancamenti ви повинні мати пару, які кульгають..
Якщо ? недостатня кількість мастила вам потрібно зробити тест pi? інвазивними і дорогими, з-за розташування двигуна..тому слід виходити із перевірити речі "легко"..
Якщо було холодно, я думаю, наприклад, штовхача або на ланцюгу, але від гарячого, як правило, зменшується, а не збільшується
якщо ? зіставляється перше, що потрібно зробити ? поставили орі, а потім спробувати.
leandro89
16-08-2014, 09:11
tecnoecu
16-08-2014, 15:16
мені привіт ? траплялося, що схожий на того, після різних випробувань і розібрав двигун, причина була в насосі dell масло се число оборотів втрачала тиск і був шум у розподілі
А нам пу? бути гарячою може зійти prex моторного масла від насоса, а потім ви опинитеся в такий же шум, що б холодний, якщо tendicatene б прибив