Прагляд Поўнай Версіі : шум з гарачым рухавіком
leandro89
14-08-2014, 21:27
гэта mercedes a-класа 180cdi 2000 109cv, калі тэмпература аўтамабіля складае каля 80? ідзем вышэй 2500 абаротаў у хвіліну вы чуеце шум, тыпу сэрцабіцця, як падчас руху і прыпынкі, так і са счапленнем ў фонд, які ў нейтральным становішчы.
як вы думаеце, што пу? быць?
cinqueturbo
14-08-2014, 22:43
гэта mercedes a-класа 180cdi 2000 109cv, калі тэмпература аўтамабіля складае каля 80? ідзем вышэй 2500 абаротаў у хвіліну вы чуеце шум, тыпу сэрцабіцця, як падчас руху і прыпынкі, так і са счапленнем ў фонд, які ў нейтральным становішчы.
+ або - для вызначэння вобласці?
cio? у галаве, у школе направа, налева?
leandro89
14-08-2014, 23:15
на жаль, у класе ў рухавік ? infognato і шум, мне здаецца, што гэта ў галаве
cinqueturbo
15-08-2014, 03:52
Як гэта бывае на многіх mjet я б сказаў, фарсунак..
riccardo59
15-08-2014, 08:47
Вы можаце пачуць сэрцабіцце адкуль з стетоскоп для рухавікоў, ? інструмент вельмі просты, але эфектыўны, і варта бздура.
Як гэта бывае на многіх mjet я б сказаў, фарсунак..
Я таксама думаю на іх, і калі яны іх удачы.....
Але вы не можаце зразумець, калі ? шум і стук у галаве або недастатковай змазкі або іншы
называецца так ? амаль немагчыма даць вам дапамогу, можа быць усе, калі б яны былі фарсунак біць павінны мець або fumosita' празмернае або zoppicamento рухавіка.
leandro89
15-08-2014, 22:11
fumosit? амаль да нуля, нават пры поўнай нагрузцы і машына ? супастаўляецца, калі былі інжэктары не павінны рабіць гэта заўседы? замест гэтага таму, калі я прыходжу каля 80?
Карту на гэта можа падмануць.. Проста, што ў вас есць afr ўверх і не таму паліць нават з инжектором -5 карэкцыі..
Я, шчыра кажучы, я хацеў бы выключыць сумневы з банальнай дыягностыкі ад 3-х хвілін. Тады ў вас будзе 4-цыліндравы рухавік, каб мець вялікія mancamenti вы павінны мець пару, якія кульгаюць..
Калі ? недастатковая колькасць змазкі вам трэба зрабіць тэст pi? інвазівным і дарагімі, з-за размяшчэння рухавіка..таму варта зыходзіць з праверыць рэчы. "легка"..
Калі было холадна, я думаю, напрыклад, штурхача або на ланцугу, але ад гарачага, як правіла, змяншаецца, а не павялічваецца
калі ? супастаўляецца першае, што трэба зрабіць ? паставілі на врі, а затым паспрабаваць.
leandro89
16-08-2014, 09:11
tecnoecu
16-08-2014, 15:16
мне прывітанне ? здаралася, што падобны на таго, пасля розных выпрабаванняў і разабраў рухавік, прычына была ў помпе dell алей кэ колькасць абаротаў губляла ціск і быў шум у размеркаванні
А нам пу? быць гарачай можа сысці prex маторнага алею ад помпы, а затым вы апынецеся ў такой жа шум, што б халодны, калі tendicatene б прыбіў