Перегляд Повної Версії : Punto evo 90cv 2010 рік
riccardo59
13-08-2014, 19:48
Привіт усім у мене punto evo 90 к. с ебу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я покладався на хлопця, який, казали, був гарний, але я не задоволений результатом, я зробив платити цифра, щоб запрограмувати його, і автомобіль на частини, починаючи використовує pi? обертів двигуна, але якщо я йду на прискорення змушує мене дивний-бла-бла, і тепер, щоб повернути її в початковий стан, хоче ще грошей, то я купив galletto китайський клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, присвятивши трохи на перепрограмування хтось мені пу? простягнути руку, щоб це виправити
платити, щоб вас поставили оригінал мені не здається правильним. може бути, можна було сказати і раніше, але кожен бере свою політику...
Будьте обережні, що marelli я rognose робити клонів...
перевірка car list, якщо ваш програміст тому Read/Write і управління cks потім зробіть id-ecu і зробіть читання файлів, подивіться, що вам повертає
riccardo59
13-08-2014, 20:51
Дякую тобі за те, що мене зв'язався з полі Ви мій півник клон тому, так і читання і запис файлів і розрахунок cks автоматично, але спочатку я повинен зробити seleziana drive cio? я визначаю ебу, і тоді я можу читати.-
Дякую тобі за те, що мене зв'язався з полі Ви мій півник клон тому, так і читання і запис файлів і розрахунок cks автоматично, але спочатку я повинен зробити seleziana drive cio? я визначаю ебу, і тоді я можу читати.-
s? вибір драйвера, а потім fiat grande punto - 1.3 multijet натисніть дані ecu і читання файлу
riccardo59
13-08-2014, 21:05
Спасибі, полі-завтра я роблю все, дякую, та я тебе знати
leandro89
13-08-2014, 23:16
Привіт усім у мене punto evo 90 к. с ебу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я покладався на хлопця, який, казали, був гарний, але я не задоволений результатом, я зробив платити цифра, щоб запрограмувати його, і автомобіль на частини, починаючи використовує pi? обертів двигуна, але якщо я йду на прискорення змушує мене дивний-бла-бла, і тепер, щоб повернути її в початковий стан, хоче ще грошей, то я купив galletto китайський клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, присвятивши трохи на перепрограмування хтось мені пу? простягнути руку, щоб це виправити
здрастуйте, ви забули зробити презентацію в розділ "презентації" перейти від їх і від якоїсь інформації про вас.
зверніть увагу, що півень і змушує читання virtual read.. те, що c? написав у вашому рідному ecu не читати, в іншому випадку ви повинні відкрити та прочитати, в школі.. але від того, що я зрозумів, ви новачок.. так що будьте обережні
sa80libero
14-08-2014, 11:08
щоб відновити файл, який у вас всередині ecu і sitemarlo необхідно для читання на bdm, в іншому випадку зробіть virtual рід і повернути цап****, тоді, якщо ви не можете зробити це, ви покладаєтеся адміністраторів форуму, є розділ спеціально для файлів, on ліній, запитайте, і ви отримаєте картку, безумовно, добре зроблено
rodcraft86
14-08-2014, 12:25
ваш автомобіль монтує marelli 6f3, я раджу тобі прочитати її в bdm і зробити резервні копії всього, тоді у вас є карт-бланш щодо серійного номера і ви можете зробити всі докази того, що ви хочете, якщо вам потрібні поради, щоб відкрити ecu і його краще запитайте, без проблем
почати з того, bdm власні marelli для кого ? новачок, я не думаю, що простий.
насамперед, після прийому слід отпаять опір, щоб потім прочитати її повне...
У будь-якому разі ми на форумі, що ми можемо допомогти вам, якщо ви хочете.
sa80libero
14-08-2014, 13:54
я згоден
riccardo59
14-08-2014, 22:08
Дякую всім за поради, не знаю, читати ще блок управління у bdm і я ще не обладнання підходить мені вдалося прочитати з галло драйв - Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can і даних, блок управління 51871687 - 3646pm94 - mjd6f3hw04p і я згенерував файл 2048 kb.
привіт добре, то зрозумійте, зупиняє півня, перш ніж зробити лайно..... потрібно взяти простий mpps і робити все з того, треба заплатити, щоб повернутися в орі...і тільки один stro......zz..... а зареєстровані добре представлені, і не поспішайте, інакше ви робите лайно.....особливо cn півень клон...
rodcraft86
14-08-2014, 22:23
? віртуальний файл, який відповідає вихідний файл на вашому ебу, щоб читати відредагований потрібно зробити, щоб сили в bdm? якщо ви хочете повернути грі ви можете написати файл, який вам згенерував
riccardo59
14-08-2014, 22:42
Привіт, хлопці, я не поспішаю, для цього я зареєструвався на форумі і зрозуміти, щоб вас поставили оригінальний блок управління я повинен зробити, щоб файл, який згенерував той, що він змінений, і переписати його з півень в іншому випадку я нічого не можу зробити.-
rodcraft86
14-08-2014, 22:47
ні, ви можете використовувати файл, який вам півник, ? ідентичні оригінальним, я поясню, marelli не можуть читати у послідовний файл, який вам півник ? ваш оригінальний виплачений зі своєї внутрішньої бази даних, якщо напишіть свій автомобіль повертається оригінал 100%
хто вам сказав, зіставлений зробив те ж саме, повірте ;-)
riccardo59
15-08-2014, 18:15
Я бачу те, що ви говорите мені, що ? поле дуже захоплююча, отже, seguir? рада полюсів і буде дуже сильно@? для вивчення мене трохи, перш ніж піти і змінити спасибі
привіт добре, то зрозумійте, зупиняє півня, перш ніж зробити лайно..... потрібно взяти простий mpps і робити все з того, треба заплатити, щоб повернутися в орі...і тільки один stro......zz..... а зареєстровані добре представлені, і не поспішайте, інакше ви робите лайно.....особливо cn півень клон...
mpps пише файл mod. але ви повинні скоротити до 1mb, інакше нічого не робити.
riccardo59
17-08-2014, 11:50
Спасибі, polini, в даний час я знаю тільки читати дані з ебу, я не намагався переписати його, але, як сказав rodcraft86, я, коли йду читати з галло клон fgtech v54 я читаю вихідний файл, а не те, зіставлений ?.-
leandro89
17-08-2014, 12:20
Спасибі, polini, в даний час я знаю тільки читати дані з ебу, я не намагався переписати його, але, як сказав rodcraft86, я, коли йду читати з галло клон fgtech v54 я читаю вихідний файл, а не те, зіставлений ?.-
це точно, свій інструмент, зробити читання віртуального файлу орі, навіть якщо в машину ми завантажили файл, пов'язаний завжди читайте вихідний файл
rodcraft86
17-08-2014, 13:38
точно, і я поясню, чому? щоб читати в послідовний цієї ecu потрібно відкрити і отпаять опір всередині, з цієї причини, як півень, що kess, виконують свого роду читання віртуальною, яка автоматично витягує вихідний файл, відповідний ecu і розшифрувати restituendotelo в правильний розмір для редагування. файл, який ви півник, коли закони послідовного ? оригінал справжній і тому, якщо ви хочете повернути оригінальний автомобіль, ви можете писати без проблем, кажу з досвіду
впевнений, що тут
https://www.professionalchiptuning.net/punto-evo-vt3168.html
там не буде твоєю?
Exelion1986
17-08-2014, 16:28
точно, і я поясню, чому? щоб читати в послідовний цієї ecu потрібно відкрити і отпаять опір всередині, з цієї причини, як півень, що kess, виконують свого роду читання віртуальною, яка автоматично витягує вихідний файл, відповідний ecu і розшифрувати restituendotelo в правильний розмір для редагування. файл, який ви півник, коли закони послідовного ? оригінал справжній і тому, якщо ви хочете повернути оригінальний автомобіль, ви можете писати без проблем, кажу з досвіду
тому, якщо прибрати опір, то зробіть реальні читання в послідовний?
я думав, що захист bdm
leandro89
17-08-2014, 16:40
тому, якщо прибрати опір, то зробіть реальні читання в послідовний?
я думав, що захист bdm
у самому справі ? захист для bdm, serial завжди virtual
riccardo59
17-08-2014, 18:24
Насправді, як я думав ? світ, дуже захоплюючий, і не ? важко зрозуміти, як працює ебу
повідомлення видалено admin
повідомлення видалено admin
шановний р-н francescosparco я приступив до прибрати його повідомлення у тому, що:
1° він, відповівши на обговорення старої рівно 1 рік і 4 місяці
2-й у цьому форумі ми з ніком і з такими потрібно звертатися
3-й ніхто ніколи не зробив його ім'я і прізвище
4-й не бачу, чому ви повинні написати ім'я та прізвище інших людей
5° якщо є особисті проблеми з ким-то їх вирішує особисто і не на форумі (тут ми не в дитячому садку)
6-й користувач riccardo59 відкрив пост, щоб отримати допомогу, бачили, що він не знав, до кого звернутися
7° один і той же користувач riccardo59 не можу зробити, крім як поставити на світ, його серйозність, так що не поділяю його думки
написав це запрошення, щоб в останній раз провести поведінка більш адекватним у цьому суспільстві, в іншому випадку я буду змушений остаточно відійти від цього форуму бачили його колишні,впевнені у своїй співпраці, сподіваюся, гарне продовження.
на жаль, на мій незважаючи на те, що мені довелося знову прибирати пост, тому що і сигарети. francescosparco не зрозумів мій поклик, який був виключно для того, щоб поставити ситуацію на місці, і тепер, як я очікував, я змушений забанити користувача в питання,тема закрита.